straspol Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Neboj, budu se snažit nezapomenout v duchu myslet i na tebe To jsi moc nevylepšil...
JaRooN Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Sakra, no není to paráda, nasrat něčím, co mi udělalo radost, tolik kamarádů?
JaRooN Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 No a občas se člověku podaří udělat si radost i víckrát jak jednou denně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 (upraveno) Já nepsal že bys mě nasral. Já psal že jsem v tenzi. Nasereš mě, až si večer naleješ skleničku, namažeš si čerstvou houstičku jelení terinou, přidáš trochu pomerančové marmelády a napíšeš nám tady o tom... zatím jsem klidnej, jen si připadám tento podvečer poněkud neklidný... Upraveno 3. srpna 2016 uživatelem straspol
straspol Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Tak- a teď se Ti to povedlo. Prosral jsem kvůli klábosení s Tebou Sejka
straspol Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Čímž ovšem zase kazíš náladu mne, neb makám někde uprostřed Bavorska a bazén tu žádnej není. Jedna nula pro zajíce.Koukám, jak dřeš, když máš čas kupovat přitom hodinky, plantážníku
straspol Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Sakra! Já Tě asi polituju Vopovaž se- to by mě úplně položilo na lopatky.
Karlos Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Jaroon, krásný cibule. Bude reportáž v kapesní sekci?
JaRooN Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Vopovaž se- to by mě úplně položilo na lopatky.Tebe? Tebe jen tak něco neporazí...
JaRooN Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Jaroon, krásný cibule. Bude reportáž v kapesní sekci?Ještě ne. Cibule už tam jsou, jen ještě není dořešen nátah. Ale přišel k nim mezitím řetízek a dnes konečně i krásná zlatem zdobená krabička
PepaSFI Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Někde jsem to četl,ze snad břidlice je nejlepší,pry dlouho drží teplotu (jako,ze vydrží dlouho namražena).já tomu možná nerozumím ale není žádoucí spíš opak? Potřebuju ochladit nápoj pokud možno co nejrychleji, než ho vypiju a ne mít mráz ve vypitý sklenici. Ideální by to bylo z kovu, koule z potravinářského nerezu, pokud jde o kámen, asi v tom velké rozdíly nebudou. Spíš bych se trošku bál že by se tím při troše smůly dala křápnout sklenice.
Karlos Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Kostka má větší povrch než koule, takže by měla ochladit rychleji. A proč zrovna břidlice taky nechápu, možná je rozdíl v přestupu tepla mezi jednotlivými materiály. Třeba břidlice - vzduch funguje nejspomaleji.
Honza.manta Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Koukám, jak dřeš, když máš čas kupovat přitom hodinky, plantážníku To myslíš ty hnusný Seika, co po nich koukám už tři roky a vždycky mi utečou?Rád jsem tě nasral - to mi udělalo radost.Akorát jsme skončili, nasedl jsem do auta a jedna hezká Němka mne veze do Prahy. Tak jsem se mrknul, co je nového a ejhle, udělal jsem si hned dvojitou radost.Nezoufej, třeba mne omrzí a dostaneš druhou šanci.
straspol Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 (upraveno) To myslíš ty hnusný Seika, co po nich koukám už tři roky a vždycky mi utečou?Rád jsem tě nasral - to mi udělalo radost.Akorát jsme skončili, nasedl jsem do auta a jedna hezká Němka mne veze do Prahy. Tak jsem se mrknul, co je nového a ejhle, udělal jsem si hned dvojitou radost.Nezoufej, třeba mne omrzí a dostaneš druhou šanci.Já nezoufám, jsou ve správných rukách... Jenom je nevytrať cestou přes Jiřák, prosím Tě ... a propos- HEZKÁ NĚMKA.... to existuje ? Upraveno 3. srpna 2016 uživatelem straspol
JaRooN Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 HEZKÁ NĚMKA.... to existuje ?Chtěl jsem se zeptat to samé
bohus76 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 já tomu možná nerozumím ale není žádoucí spíš opak? Potřebuju ochladit nápoj pokud možno co nejrychleji, než ho vypiju a ne mít mráz ve vypitý sklenici. Ideální by to bylo z kovu, koule z potravinářského nerezu, pokud jde o kámen, asi v tom velké rozdíly nebudou. Spíš bych se trošku bál že by se tím při troše smůly dala křápnout sklenice.Asi to bude o předávání tepla teda chladu mezi materiály,jako kámen a tekutina,jak píše Karlos.A nebo je to jen reklama a je to fuk.
JaRooN Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Ta terina s marmeládou a bublinkami je boží...
straspol Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 (upraveno) aaaaaaaaaaaaaale nic... Upraveno 3. srpna 2016 uživatelem straspol
Honza.manta Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Budete se divit, ale jsou i hezké Němky.
Doporučené příspěvky