Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já nepsal že bys mě nasral. Já psal že jsem v tenzi. Nasereš mě, až  si večer  naleješ  skleničku, namažeš si  čerstvou houstičku jelení terinou, přidáš  trochu pomerančové marmelády a napíšeš nám tady o tom... zatím jsem klidnej, jen si připadám tento podvečer

poněkud neklidný... :axehead:

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Čímž ovšem zase kazíš náladu mne, neb makám někde uprostřed Bavorska a bazén tu žádnej není. Jedna nula pro zajíce.

Koukám, jak dřeš, když máš čas kupovat přitom hodinky, plantážníku  :bangin:

Odesláno

Jaroon, krásný cibule. Bude reportáž v kapesní sekci?

Ještě ne. Cibule už tam jsou, jen ještě není dořešen nátah. Ale přišel k nim mezitím řetízek a dnes konečně i krásná zlatem zdobená krabička

Odesláno

Někde jsem to četl,ze snad břidlice je nejlepší,pry dlouho drží teplotu (jako,ze vydrží dlouho namražena).

já tomu možná nerozumím ale není žádoucí spíš opak? Potřebuju ochladit nápoj pokud možno co nejrychleji, než ho vypiju a ne mít mráz ve vypitý sklenici. Ideální by to bylo z kovu, koule z potravinářského nerezu, pokud jde o kámen, asi v tom velké rozdíly nebudou. Spíš bych se trošku bál že by se tím při troše smůly dala křápnout sklenice.

Odesláno

Kostka má větší povrch než koule, takže by měla ochladit rychleji. A proč zrovna břidlice taky nechápu, možná je rozdíl v přestupu tepla mezi jednotlivými materiály. Třeba břidlice - vzduch funguje nejspomaleji.

Odesláno

Koukám, jak dřeš, když máš čas kupovat přitom hodinky, plantážníku  :bangin:

To myslíš ty hnusný Seika, co po nich koukám už tři roky a vždycky mi utečou?

Rád jsem tě nasral - to mi udělalo radost.

Akorát jsme skončili, nasedl jsem do auta a jedna hezká Němka mne veze do Prahy. Tak jsem se mrknul, co je nového a ejhle, udělal jsem si hned dvojitou radost.

Nezoufej, třeba mne omrzí a dostaneš druhou šanci.

Odesláno (upraveno)

To myslíš ty hnusný Seika, co po nich koukám už tři roky a vždycky mi utečou?

Rád jsem tě nasral - to mi udělalo radost.

Akorát jsme skončili, nasedl jsem do auta a jedna hezká Němka mne veze do Prahy. Tak jsem se mrknul, co je nového a ejhle, udělal jsem si hned dvojitou radost.

Nezoufej, třeba mne omrzí a dostaneš druhou šanci.

Já nezoufám, jsou ve správných rukách... Jenom je nevytrať cestou přes Jiřák, prosím Tě ...

a propos- HEZKÁ NĚMKA....  to existuje ?

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

já tomu možná nerozumím ale není žádoucí spíš opak? Potřebuju ochladit nápoj pokud možno co nejrychleji, než ho vypiju a ne mít mráz ve vypitý sklenici. Ideální by to bylo z kovu, koule z potravinářského nerezu, pokud jde o kámen, asi v tom velké rozdíly nebudou. Spíš bych se trošku bál že by se tím při troše smůly dala křápnout sklenice.

Asi to bude o předávání tepla teda chladu mezi materiály,jako kámen a tekutina,jak píše Karlos.A nebo je to jen reklama a je to fuk.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...