atari Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Výstava (nejen) Jakuba Špaňhela v prostorách GASK v Kutné Hoře
African Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 (upraveno) Jsem dnes ráno viděl nějakou reportáž, jenom kousek, kde bulelo pár českých cikánů, že v Anglii jako dobrý ale že doma je doma, lepší lidi, jídlo, humor že už jsou v ČR zvyklí a že se vrátí. Si říkám copak copak, že by zdejší gipsey guru Decebal měl pravdu s tím že jsou v pohodě? No a ono velký h.., teď jsem viděl zbytek a ono to tam balí prej deset tisíc kousků že jim prý angláni vzali dávky, pche, opět mě potěšilo že v nich nelze se splést :-) A tak jsem si opět slíbil že se pro svoji duševní pohodu přestanu o tyto informace zajímat. Dnes jsem kontaktoval známého, co má zvířecí park v JAR a poslal mu tam nějaké prachy s tím, že se chci opět angažovat. Bude to tak lepší když se začnu zajímat znovu o věcí, které mi jsou nejbližší a vy o ode mě slovo cikán dlouho dobu neuslyšíte, peace :-) Upraveno 29. července 2016 uživatelem African
bohus76 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Jaký cikán ? Nějakého aktivistu na tebe Vlasťo :-) Už chvíli jsou to Rómové :-)
African Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Jaký cikán ? Nějakého aktivistu na tebe Vlasťo :-) Už chvíli jsou to Rómové :-)Některé mé cikánské kamarády róm uráží, takže jak kdo :-) Na mě řvou bílá hlavo bude záloha? A já vždycky reaguji až to dokopeš cikáne a všichni jsme spokojeni, a to nekecám. Ale jsou to kluci ze školy, taková ta původní generace vychovaná komunistou a ty jsou vcelku v pohodě...
lucid Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Je to sice blbý, ale dnes mne potěšilo, že jsem zvládl dát smuteční řeč na pohřbu táty a nesložil se.
Filip.J Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 No tak to respekt, Lucide. A upřímnou soustrast.
Xenomorfus Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Jaký cikán ? Nějakého aktivistu na tebe Vlasťo :-) Už chvíli jsou to Rómové :-) Česky se příslušník rómskeho etnika řekne cikán. Je to podobné jako se příslušník německého národa řekne němec. V němčině se asi němec řekne jinak, možná deutschlander, co ja vím? (germanofilové jistě doplní)Takže když budu róm, budu asi říkat róm...Jsem čech, takže alternativně pigmentovaným spoluobčanům budu říkat česky... cikán.Navíc rómové jsou pouze část tohoto etnika...
Xenomorfus Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Der Deutscher / die Deutsche...děkuji Ti náčelníku, že ses mne zastal :-)
Frostie Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Chtěl jsem ti udělat radost a jsem z německé rodiny... :-)
Xenomorfus Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Chtěl jsem ti udělat radost a jsem z německé rodiny... :-)..v tom případě můžes cikánovi říkat "Zigeuner" :-)
Gustaf Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 sem kvůli novy sedačce, pro kterou zítra jedu, musel přestavit celej obývák... potěšilo proto,ze sem rád, ze už to mám za sebou:)
Rudykopalsson Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 No a počkej až zítra zjistíš, že se Ti tam sedačka nevleze:-)
siwi Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 (upraveno) ...děkuji Ti náčelníku, že ses mne zastal :-)Der Deutscher / die DeutscheDer Deutsche / ein Deutscher Je to vlastně zpodstatnělé přídavné jméno - Německý Upraveno 29. července 2016 uživatelem siwi
Frostie Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Der Deutsche / ein Deutscher Je to vlastně zpodstatnělé přídavné jméno - Německýna richtig, jen je to většinou trochu kratší, než to přídavné jméno. tschechisch x der Tscheche/die Tschechin, russisch x der Russe / die Russin a pod. Ale nechci zde z toho dělat při pátku a prázdninách lingvistické okénko...
siwi Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 ... Ale nechci zde z toho dělat při pátku a prázdninách lingvistické okénko...To ani já ne.
Gustaf Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 No a počkej až zítra zjistíš, že se Ti tam sedačka nevleze:-)ne ne...vše je důkladně proměřeno
vraby Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Je to sice blbý, ale dnes mne potěšilo, že jsem zvládl dát smuteční řeč na pohřbu táty a nesložil se.Jsi frajer,já bych to asi nedal.Upřimnou soustrast.
JaRooN Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Je to sice blbý, ale dnes mne potěšilo, že jsem zvládl dát smuteční řeč na pohřbu táty a nesložil se.Tondo, upřímnou soustrast od nás!
Doporučené příspěvky