Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak že vás to potěšilo nebo ho chcete zjebat?

vobr.jpg

Mi to prijde jako frajerina. Navic kdyby to minul, tak prekona rekord v nejvetsi lidske omelete :)
Odesláno

To víš,závidíme mu :-)  Jinak by jsme ho zjebali,co je to za debila :-)

/mě to vytečkování textu místo špatných slov už sere :-) ,co to Kamil zrušil,už je to prd adrenalin :-) /

Odesláno

Super neděle u koní se švagrem a novou skorošvagrovou. Je to dobrá parta lid? kolem těch koníků, jen co je pravda.

Jenom malou totálně zblbli... kua kde já vemu na koně?

Odesláno

Včera na rodinné sešlosti mi moje 83 letá teta pochválila hodinky. To bylo vůbec poprvé, co mi hodinky někdo pochválil.

Odesláno

Včera na rodinné sešlosti mi moje 83 letá teta pochválila hodinky. To bylo vůbec poprvé, co mi hodinky někdo pochválil.

:notworthy: teta se vyzná!

Odesláno

A jaké to byly ?

Odesláno

Adoptujte, potěšíš holku i koníčka a hlavně se nemusíš zbavovat hodinek :-)

http://www.utulek-poordears.estranky.cz/clanky/zvirata-k-adopci/kone.html

Stačí, že už máme u švagra 4 krasavce. Teda 5 A ve stájích kde je má ustájené je jich cca 60, tak může bláznit.

Pro mě to není, nemá to brzdu a takovou kobylu co by mě unesla tam nemají :)

Ale mladá ať lítá, aspoň jí nezakrní ručičky

Prodáš ňáký hodinky přece.

Už nemám co, jsem jak nahý v trní, nemám co na sebe..

Odesláno (upraveno)

Včera jsem si prošel nějákou brutální jednodenní chřipkou, ale dnes jsem zase ok :clap: Není nad to být v pohodě... :punk: To jsou hrozný sračky co to dnes létá vzduchem, já jsem nemocný jednou za dva tři roky, ale pak to tedy stojí za to, jsem ani na nohách nemohl stát.

Upraveno uživatelem African
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...