Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

No když někdo jen tak vymění nůž po 5ti letech a bez dokladu o koupi tak klobouk dolů, patrně se k tomu staví sám výrobce čelem. P.S. posere se i mercedes, já si cenil toho přístupu a nůž jsem chtěl tak či tak koupit. ;)

ano oni to prý pošlou výrobci a ten to mění. Jinak F.Dick je super. Spadl výšky na dlaždice dost špatně takže nevím jaký nůž by to přežil. Doporučuji si tohle přečíst. Vypadá to jako běžný marketingový bláboly ale to jak se zachovali potvrzuje že je to pro ně realita. https://www.noze.cz/proc-dick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že jsem ve zdraví zpět u své ženy a svých dětí :-) Krásný měsíc plný zážitků na NZ to byl, to se musí nechat. První a doufám, že i poslední zkušenost se zemětřesením, po které si člověk znovu uvědomí jak je strašně maličký a neví dne ani hodiny, kdy to tady zabalí.

Odkaz ke komentáři

vítej zpět na rodné hroudě, Afri :clap: :clap:

Dík, málem už to ale nedopadlo. Klasika, spletl jsem si o dva dny datum odletu :-) Štěstí že mírně podnapilý kamarád se večer nudil a mrknul na checkmytrip, no a druhý den jsme letěli. Má žena se ani trochu nedivila, protože letos na dovolené taky na pokoj ťukala ochranka, že jsme ho před třemi hodinami měli opustit :-) Tam jsem se seknul o den...

Odkaz ke komentáři

Mě potěšilo potkat v pohodě poldu.... mladej jede přede mnou, neví kde jet tak mi volá...já zvedám telefón a sup okamžitě vedle mě , tak si nás oba dal bokem. Mladej měl zlýho tel.za litr a dva body , já měl hodnýho 300 a bez bodu.... a to jsem ještě všechny papíry zapomněl doma. :)

post-7459-0-45865100-1480177763_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem M3maniac
Odkaz ke komentáři

Mě potěšilo potkat v pohodě poldu.... mladej jede přede mnou, neví kde jet tak mi volá...já zvedám telefón a sup okamžitě vedle mě , tak si nás oba dal bokem. Mladej měl zlýho tel.za litr a dva body , já měl hodnýho 300 a bez bodu.... a to jsem ještě všechny papíry zapomněl doma. :)

Není to Ratibořská v Opavě?

Odkaz ke komentáři

A to do betle chodíš po těch schodech dolů? Bych měl takhle po flašce ferneta asi trochu problém, abych si nenabil kokos.

Jinak mě dneska potěšilo, že poprvý za posledních deset let si něco pamatuju z vánočního večírku, jelikož jsem nechlastal, a dneska jsem svojí šestiletou dceru obral o šest korun v kartách.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

A to do betle chodíš po těch schodech dolů? Bych měl takhle po flašce ferneta asi trochu problém, abych si nenabil kokos.

To jsou fotky od výrobce /rozuměj truhláře /.Mě se to tak akorát vlezlo do ložnice,ani bych to tam nenafotil,jak mám málo místa.

Odkaz ke komentáři

To jsou fotky od výrobce /rozuměj truhláře /.Mě se to tak akorát vlezlo do ložnice,ani bych to tam nenafotil,jak mám málo místa.

tak to jo, každopádně to vypadá líp, než moje postel

...ale taky tam mám šuplíčky

post-8501-0-50776900-1480194859_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...