Oliver333 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 ¨to je super - je potřeba si plnit sny - dělat si radost - kurva o tom by ten život měl být. Užij si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Tak to je super! Vim, ze jsi to uz zminoval, ze by ses sem rad podival. A jedes na ten zapas na Floridu nebo do Bostonu? Pokud do Bostonu, tak se stav v NY a pokecame Kdy to bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Kámo jedu na Floridu s mým klukem co se tam strašně chtěl podívat, zápas je 7.1,2017 v 7pm ( sedmička je moje šťastné číslo ) ještě jednou ti díky za ty pohledy z NY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 ....... sorry za ty kecy.... Tak si to uzijte ! Prachy vydelat umis, tak je dobry taky nejaky pustit z ruky, je to preci obezivo :-DA sny se maj plnit. Ja videl Jardu, kdyz byla vyluka v NHL a on hral za Kladno a byl to mazec. A videt Ameriku nemuze nikomu uskodit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Kámo jedu na Floridu s mým klukem co se tam strašně chtěl podívat, zápas je 7.1,2017 v 7pm ( sedmička je moje šťastné číslo ) ještě jednou ti díky za ty pohledy z NY Tak to bude paradni vylet! Ja zrovna budu v CR, tak se mineme. Ale preju ti to maximalne. Kdyz uz tam budete, tak idealne to spojit jeste s nejakym vyletem. Ale predpokladam, ze plan mate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 ....... sorry za ty kecy.... Tak si to uzijte ! Prachy vydelat umis, tak je dobry taky nejaky pustit z ruky, je to preci obezivo :-DA sny se maj plnit. Ja videl Jardu, kdyz byla vyluka v NHL a on hral za Kladno a byl to mazec.A videt Ameriku nemuze nikomu uskodit ;-)Neboj, ten zážitek si pamatuji, jedu si po D1 směr Praha a v rádiu hlásí že dnes hraje Kladno s Vítkama... pálím k terminálu na OMV a kupuji dva lupeny a Jardu jsem na Kladně viděl , jezdil tam jak bůh... A to když na kostce svítilo ve druhé třetině Jágr vs Vítky 1:1 bylo šílené.... Byl jsem s mladým rád, že jsem nedostal přes hubu když jsem po vstřelení gólu Huny vyskočil do vzduchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Klobouk dolů před Jardou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Ja ho tenkrat stihnul pri poslednim zapase v O2 arene. Sedeli jsme s klukem hned u plexi v rohu. Bozi podivana! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Největší prdel bude, když mi amíci nedaj ESTU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Chtěl bych se podívat tady : https://www.kennedyspacecenter.com/info/tickets jestli máte nějaké typy co vidět na Floridě tak sem s nimi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Kdyz jedes s klukem, tak six flags je skoro povinnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) Jo a pobliju mladýmu iphone Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem M3maniac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Hehe, jezdi dverma napred a boji se roler coasteru Hele, je tam spousta zajimavych adrenalinovych veci, nemusis je zkusit vsechny. Pak urcite naky podmorsky akvarko, car show a tak, nebo aspon ja bych byl nadsenej, kdyby me takhle tata vzal na vejlet na floridu. Kam, na jak dlouho, pujceny auto a podobny otazky hodne ulehci pripadny tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) Njn, jenže když držím volant je to na mě, ale když nějakej kokot nedotáhne šrouby na horský dráze letím na beton :-))) .. ale nějaký krmení žraloků by se mi líbilo Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem M3maniac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Njn, jenže když držím volant je to na mě, ale když nějakej kokot nedotáhne šrouby na horský dráze letím na beton :-))) .. ale nějaký krmení žraloků by se mi líbilo Nejsem postižen rybářstvím, ale jeden z nej zážitků bylo rybaření, objednali jsme si loď a jeli na volné moře rybařit,Amíci to mají vychytaný že jsi na lodi jako host, klidně si můžeš popíjet pivko s slunit se, moc jsem neočekával a byl jsem z toho uplně unešenej. Celej den pryč teda, hledej "deep sea fishing" někde blízko tvojí destinace. Super je že jsou tam všechny hotely, visitor centra narvaný letákama s tím aktuálním co se dá vidět a zážít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Vánoční cukroví napečené:Výborná pánská víkendová jízda, jen když se dívám dnes na fotky, tak jsou některé teda hodně nepublikovatelné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Poslední pracovní schůzka letošního roku za mnou. Vánoční dovolená začíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Nejsem postižen rybářstvím, ale jeden z nej zážitků bylo rybaření, objednali jsme si loď a jeli na volné moře rybařit,Amíci to mají vychytaný že jsi na lodi jako host, klidně si můžeš popíjet pivko s slunit se, moc jsem neočekával a byl jsem z toho uplně unešenej. Celej den pryč teda, hledej "deep sea fishing" někde blízko tvojí destinace. Super je že jsou tam všechny hotely, visitor centra narvaný letákama s tím aktuálním co se dá vidět a zážít.zajímavej tip , no uvidíme na místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Potěšili mě v e-shopu Mall,či jak se to jmenuje.V neděli večer jsem objednal a ráno v 10 hod. to tam bylo.V obchodě příjemné teplíčko+nabídka teplých nápojů (čaj,svařák,káva).Kdo chtěl,tak si mohl nechat zboží zabalit jako vánoční dárek.Dávám palec hore-yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 jo na Mallu se snaží, v létě jsem objednával v neděli odpoledne pračku a v pondělí v osum ráno mi přišla sms že si ji můžu vyzvednou na pobočce v Liberci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky