Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

....... sorry za ty kecy....

Tak si to uzijte ! Prachy vydelat umis, tak je dobry taky nejaky pustit z ruky, je to preci obezivo :-D

A sny se maj plnit. Ja videl Jardu, kdyz byla vyluka v NHL a on hral za Kladno a byl to mazec.

A videt Ameriku nemuze nikomu uskodit ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kámo jedu na Floridu s mým klukem co se tam strašně chtěl podívat, zápas je 7.1,2017 v 7pm ( sedmička je moje šťastné číslo ) ;) ještě jednou ti díky za ty pohledy z NY ;)

Tak to bude paradni vylet! Ja zrovna budu v CR, tak se mineme. Ale preju ti to maximalne. Kdyz uz tam budete, tak idealne to spojit jeste s nejakym vyletem. Ale predpokladam, ze plan mate

Odkaz ke komentáři

....... sorry za ty kecy....

Tak si to uzijte ! Prachy vydelat umis, tak je dobry taky nejaky pustit z ruky, je to preci obezivo :-D

A sny se maj plnit. Ja videl Jardu, kdyz byla vyluka v NHL a on hral za Kladno a byl to mazec.

A videt Ameriku nemuze nikomu uskodit ;-)

Neboj, ten zážitek si pamatuji, jedu si po D1 směr Praha a v rádiu hlásí že dnes hraje Kladno s Vítkama... pálím k terminálu na OMV a kupuji dva lupeny a Jardu jsem na Kladně viděl , jezdil tam jak bůh... A to když na kostce svítilo ve druhé třetině Jágr vs Vítky 1:1 bylo šílené.... Byl jsem s mladým rád, že jsem nedostal přes hubu když jsem po vstřelení gólu Huny vyskočil do vzduchu  :lol2:

post-7459-0-86209800-1482092516_thumb.jpg

post-7459-0-90736900-1482092524_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hehe, jezdi dverma napred a boji se roler coasteru :D

Hele, je tam spousta zajimavych adrenalinovych veci, nemusis je zkusit vsechny.

Pak urcite naky podmorsky akvarko, car show a tak, nebo aspon ja bych byl nadsenej, kdyby me takhle tata vzal na vejlet na floridu.

Kam, na jak dlouho, pujceny auto a podobny otazky hodne ulehci pripadny tipy :)

Odkaz ke komentáři

Njn, jenže když držím volant je to na mě, ale když nějakej kokot nedotáhne šrouby na horský dráze letím na beton :-))) .. ale nějaký krmení žraloků by se mi líbilo  :D

Nejsem postižen rybářstvím, ale jeden z nej zážitků bylo rybaření, objednali jsme si loď a jeli na volné moře rybařit,

Amíci to mají vychytaný že jsi na lodi jako host, klidně si můžeš popíjet pivko s slunit se, moc jsem neočekával a byl jsem z toho uplně unešenej. Celej den pryč teda, hledej "deep sea fishing" někde blízko tvojí destinace.

Super je že jsou tam všechny hotely, visitor centra narvaný letákama s tím aktuálním co se dá vidět a zážít.

Odkaz ke komentáři

Nejsem postižen rybářstvím, ale jeden z nej zážitků bylo rybaření, objednali jsme si loď a jeli na volné moře rybařit,

Amíci to mají vychytaný že jsi na lodi jako host, klidně si můžeš popíjet pivko s slunit se, moc jsem neočekával a byl jsem z toho uplně unešenej. Celej den pryč teda, hledej "deep sea fishing" někde blízko tvojí destinace.

Super je že jsou tam všechny hotely, visitor centra narvaný letákama s tím aktuálním co se dá vidět a zážít.

zajímavej tip , no uvidíme na místě

Odkaz ke komentáři

Potěšili mě v e-shopu Mall,či jak se to jmenuje.V neděli večer jsem objednal a ráno v 10 hod. to tam bylo.V obchodě příjemné teplíčko+nabídka teplých nápojů (čaj,svařák,káva).Kdo chtěl,tak si mohl nechat zboží zabalit jako vánoční dárek.

Dávám palec hore-yes.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...