Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to je super! Vim, ze jsi to uz zminoval, ze by ses sem rad podival. A jedes na ten zapas na Floridu nebo do Bostonu? Pokud do Bostonu, tak se stav v NY a pokecame Kdy to bude?

Odesláno

Kámo jedu na Floridu s mým klukem co se tam strašně chtěl podívat, zápas je 7.1,2017 v 7pm ( sedmička je moje šťastné číslo )  ;) ještě jednou ti díky za ty pohledy z NY  ;)

Odesláno

....... sorry za ty kecy....

Tak si to uzijte ! Prachy vydelat umis, tak je dobry taky nejaky pustit z ruky, je to preci obezivo :-D

A sny se maj plnit. Ja videl Jardu, kdyz byla vyluka v NHL a on hral za Kladno a byl to mazec.

A videt Ameriku nemuze nikomu uskodit ;-)

Odesláno

Kámo jedu na Floridu s mým klukem co se tam strašně chtěl podívat, zápas je 7.1,2017 v 7pm ( sedmička je moje šťastné číslo ) ;) ještě jednou ti díky za ty pohledy z NY ;)

Tak to bude paradni vylet! Ja zrovna budu v CR, tak se mineme. Ale preju ti to maximalne. Kdyz uz tam budete, tak idealne to spojit jeste s nejakym vyletem. Ale predpokladam, ze plan mate

Odesláno

....... sorry za ty kecy....

Tak si to uzijte ! Prachy vydelat umis, tak je dobry taky nejaky pustit z ruky, je to preci obezivo :-D

A sny se maj plnit. Ja videl Jardu, kdyz byla vyluka v NHL a on hral za Kladno a byl to mazec.

A videt Ameriku nemuze nikomu uskodit ;-)

Neboj, ten zážitek si pamatuji, jedu si po D1 směr Praha a v rádiu hlásí že dnes hraje Kladno s Vítkama... pálím k terminálu na OMV a kupuji dva lupeny a Jardu jsem na Kladně viděl , jezdil tam jak bůh... A to když na kostce svítilo ve druhé třetině Jágr vs Vítky 1:1 bylo šílené.... Byl jsem s mladým rád, že jsem nedostal přes hubu když jsem po vstřelení gólu Huny vyskočil do vzduchu  :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Hehe, jezdi dverma napred a boji se roler coasteru :D

Hele, je tam spousta zajimavych adrenalinovych veci, nemusis je zkusit vsechny.

Pak urcite naky podmorsky akvarko, car show a tak, nebo aspon ja bych byl nadsenej, kdyby me takhle tata vzal na vejlet na floridu.

Kam, na jak dlouho, pujceny auto a podobny otazky hodne ulehci pripadny tipy :)

Odesláno (upraveno)

Njn, jenže když držím volant je to na mě, ale když nějakej kokot nedotáhne šrouby na horský dráze letím na beton :-))) .. ale nějaký krmení žraloků by se mi líbilo  :D

Upraveno uživatelem M3maniac
Odesláno

Njn, jenže když držím volant je to na mě, ale když nějakej kokot nedotáhne šrouby na horský dráze letím na beton :-))) .. ale nějaký krmení žraloků by se mi líbilo  :D

Nejsem postižen rybářstvím, ale jeden z nej zážitků bylo rybaření, objednali jsme si loď a jeli na volné moře rybařit,

Amíci to mají vychytaný že jsi na lodi jako host, klidně si můžeš popíjet pivko s slunit se, moc jsem neočekával a byl jsem z toho uplně unešenej. Celej den pryč teda, hledej "deep sea fishing" někde blízko tvojí destinace.

Super je že jsou tam všechny hotely, visitor centra narvaný letákama s tím aktuálním co se dá vidět a zážít.

Odesláno

Nejsem postižen rybářstvím, ale jeden z nej zážitků bylo rybaření, objednali jsme si loď a jeli na volné moře rybařit,

Amíci to mají vychytaný že jsi na lodi jako host, klidně si můžeš popíjet pivko s slunit se, moc jsem neočekával a byl jsem z toho uplně unešenej. Celej den pryč teda, hledej "deep sea fishing" někde blízko tvojí destinace.

Super je že jsou tam všechny hotely, visitor centra narvaný letákama s tím aktuálním co se dá vidět a zážít.

zajímavej tip , no uvidíme na místě

Odesláno

Potěšili mě v e-shopu Mall,či jak se to jmenuje.V neděli večer jsem objednal a ráno v 10 hod. to tam bylo.V obchodě příjemné teplíčko+nabídka teplých nápojů (čaj,svařák,káva).Kdo chtěl,tak si mohl nechat zboží zabalit jako vánoční dárek.

Dávám palec hore-yes.

Odesláno

jo na Mallu se snaží, v létě jsem objednával v neděli odpoledne pračku a v pondělí v osum ráno mi přišla sms že si ji můžu vyzvednou  na pobočce v Liberci

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...