bohus76 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 A palivo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 To co si národ (alespoň jeho místní regionální část) myslí - a to včetně místních umělců o EET páně ....B...........ě Práce motorovou pilou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 (upraveno) A palivo ?Petersons University flake a Balkan flake Upraveno 27. prosince 2016 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Takže už ne začátečník :-) A už mlčím,příště do správného vlákna./to je rada pro mne :-) /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 (upraveno) Kamarádova další práce. Bohužel jsem musel oříznout spodek, soubor byl nad dvě mb... Vyřezáno pro naše náměstíčko vždy na vánoce vystaveno (výška jednotlivých cca 160 - 170 cm- takřka životní velikost) Upraveno 27. prosince 2016 uživatelem vladimir72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Sluha dvou pánů v Národním s Donutilem. Skvělé představení, dnes naposled. Aplaus 9 minut a 6 vteřin - změřeno Strela 31681. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) Sluha dvou pánů v Národním s Donutilem. Skvělé představení, dnes naposled. Aplaus 9 minut a 6 vteřin - změřeno Strela 31681.Co jsem viděl s ním rozhovor, moc se mu to nelíbilo. Což je jasný, rušit představení, které je vždy hned vyprodané, je poněkud zvláštní... Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Tvl, vánoční zázrak! Mrtvola ožila! Už jsem chtěl Benjamina vyhodit, když jsem ho otočil. A tam jeden zelený list! Jsem z toho jelen, 2 měsíce suchý, bez života a teď si vyškemral druhou šanci 20161224_114621.jpg 20161224_114726.jpgCitam teraz tvoj prispevok,tak som sa otocil na kresle ze kuknem moj uz dva mesiace suchy a nepolievany,ci tam nenajdem nieco zive A fakt,jeden list. furt som si vravel ze uz to musim vyhodit,ale lenivost zvitazila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Ukrutne me stvala jedna dira na ulici, zrovna u autobusovy zastavky, takze jak jsem vzdycky cumnel na holky co cekaj na autobus, pokazdy jsem do ni vlitnul... tak jsem nasel na netu stranky TSK, vyplnil formular, no a behem tejdne byla dira zplacla asfaltem.... jsem vubec necekal, ze by neco takovyho mohlo fungovat :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Ukrutne me stvala jedna dira na ulici, zrovna u autobusovy zastavky, takze jak jsem vzdycky cumnel na holky co cekaj na autobus, pokazdy jsem do ni vlitnul... tak jsem nasel na netu stranky TSK, vyplnil formular, no a behem tejdne byla dira zplacla asfaltem.... jsem vubec necekal, ze by neco takovyho mohlo fungovat :-oAsi maji u vas penize a musej je utratit do konce roku. Ja reklamoval tu YPOvu diru v jeho oblibene ulici a byl jsem poslan do haj..u i s celym uradem ( bylo to trochu vic sprosteji receno ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Asi maji u vas penize a musej je utratit do konce roku. Ja reklamoval tu YPOvu diru v jeho oblibene ulici a byl jsem poslan do haj..u i s celym uradem ( bylo to trochu vic sprosteji receno ).Cože ! Vždyť za urážku naší moderní šlechty může dostat pokutu , tuším až 20 tisíc ...? Normálně žalovat, soud, a tak...ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Cože ! Vždyť za urážku naší moderní šlechty může dostat pokutu , tuším až 20 tisíc ...? Normálně žalovat, soud, a tak...ne ?A mas na to dukazy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Cože ! Vždyť za urážku naší moderní šlechty může dostat pokutu , tuším až 20 tisíc ...? Normálně žalovat, soud, a tak...ne ?Urednik zaluje urednika, nebo zaluje na urednika. Tohle ja nedelam, poslu ho do haj..u az bude neco chtit on ( a ze bude ). Jinak to proste nepujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Aha, takhle to funguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Supr, pak jako obcan jdu neco vyridit, ale nejde to, protoze barak plny do haj.lu poslanych a nasranych uredniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Supr, pak jako obcan jdu neco vyridit, ale nejde to, protoze barak plny do haj.lu poslanych a nasranych uredniku U vas pravicovych ekonomu je to jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) U vas pravicovych ekonomu je to jinak Tomu nerozumim ?Navic mi vzdycky prijde spojeni levicovy ekonom, jako trosku oxymoron, ale i takovi se najdou, svet je zvlastni misto Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Tomu nerozumim ?Navic mi vzdycky prijde spojeni levicovy ekonom, jako trosku oxymoron, ale i takovi se najdou, svet je zvlastni misto Ano, chapu. Ekonom muze byt je napravo , kasli na to Vojto. To byla svanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Supr, pak jako obcan jdu neco vyridit, ale nejde to, protoze barak plny do haj.lu poslanych a nasranych uredniku Kdyby to bylo v baraku, tak netelefonuju, ale dojdu si k nemu. Tohle je pres celou prahu a v uredni den tam jet nemuzu a v neuredni ho tam nezastihnu.A neboj, empatickejch uredniku je dost :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Kdyby to bylo v baraku, tak netelefonuju, ale dojdu si k nemu. Tohle je pres celou prahu a v uredni den tam jet nemuzu a v neuredni ho tam nezastihnu.A neboj, empatickejch uredniku je dost :-). jak jsem Tě tak viděl, jsem přesvědčenej, že při osobním jednání by Ti určitě vyšel vstříc a díra už by byla zalátaná (pokud ne, strávil by Vánoční svátky na neschopence)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky