utrejch Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 v práci to začíná sm.dět povýšením Ha, ja od zitra ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 mno u mě to spíš bude přesun kompetencí protože jsem podřízenej přímo majiteli ale i tak je to lepší jak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Ha, ja od zitra ;-) Kdyby te videli jak ses valel na svatbe po zemi , krve jak z vola ...... tak mas po postupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Velmi elegantně jsem dneska odmítl úplateček od dodavatele a mám ze sebe aspoň na chvíli dobrej pocit (než mi dojde, co jsem si mohl pořídit novýho na ruku)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Kdyby te videli jak ses valel na svatbe po zemi , krve jak z vola ...... tak mas po postupu. Haha, to ano, strejda Peta me dostal ... ale skoda, ze jsme si driv, nez jsem se zmrskal, nedali aspon panaka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Haha, to ano, strejda Peta me dostal ... ale skoda, ze jsme si driv, nez jsem se zmrskal, nedali aspon panaka ... No se strecem ste se tam slusne valeli v tech strepech Kolik to bylo stehu? Ja hlavne z obeda jel na zapas a kdyz jsem se vratil, uz jsi moc nekomunikoval ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Potešilo ma, že konečne došli fotografie dcéry od fotografa, a napriek tomu, čo má na sebe vyzerá na nich fakt dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Objevil jsem dneska na fejsbuku u jednoho kamarada jak lajkuje nejaky hodinky ve stylu UBoat a samozrejme, ze to byly Parnisy. Tak jsem mu poslal fejsbukovskou SZ s vysvetlenim o co jde, protoze je zrejme, ze kdyz z celkoveho poctu hodinek, ktere se prodaji ve svete, jsou jen 2% mechanicke, tak tech kteri o nich budou alespon trosku neco vedet, bude sotva promile a tedy nelze predpokladat jakoukoliv znalost znacek, beznemu chronomagorovi znamych. No a co me potesilo: ze jsem tohle vsechno udelal zcela automaticky a bez premysleni. necele 2 roky na foru jsou znat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Game over. It's my lastone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Game over. It's my lastone. Dobry, to byl posledni panak ve dve rano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 :-) posledny den v monterkach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Minule jsem si stezoval, ze jsem ztratil stezejku od Traseru (vystrelila pri vymene). Vcera v noci jsem ji nasel na zemi v loznici. Je to sice ve stejnych mistech, kde jsem ji ztratil, ale o patro vys... ze by ty mrchy dostrelily tak daleko? No, kazdopadne necekana radost... i kdyz mne to mezitim stalo 1,50 GBP za nahradni akutni (a ted uz zbytecne) reseni u mistniho hodinare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Dorazily nový nitě :-) takže konečně bude na výběr vícero barev prošití řemenů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 ... ze by ty mrchy dostrelily tak daleko? no ano, vždyť dodávají hodinky pro armádu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Ze jsem konecne poslal Igeny na renovaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Ze jsem konecne poslal Igeny na renovaci. Jaká barva a tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Ze jsem konecne poslal Igeny na renovaci. na kolik vyjde ta renovace? jsem v pokuseni tam poslat ty svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 1. místo Ostravy v počtu herních automatů na 1000 obyvatel. Myslím, že číslo 16,61 je velmi hezké jen by páni konšelé neměli usnout na vavřínech, aby nám ho příští rok nevyfoukla 2. Aš nebo 3. Karviná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Právě mě potěšil Karel Gott svou písní "Lásky mé". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Text písně1. Předehra a-a-a-a 2. Na kterou z vás vzpomínám si víc na kterou z vás netroufám si říct, o-o lásky mé, čas mě táhne k vám, váš smích i pláč měl jsem rád a mám. 3. Já fotek tvých plnou měl jsem skříň, jak jsem byl stár sedmnáct či míň, o-o lásko má, kde teď jsou se ptám, jen úsměv tvůj měl jsem rád a mám. 4. ty vílo z hor měňavá jak sníh, tvůj vzdech se vpil do polštářů mých, o-o lásko má, ač jsem spal v nich sám, jen povzdech tvůj měl jsem rád a mám 5. Ty krásko zlá zvyklá pouze brát dík tobě já poznal jsem i pád, o-op lásko má, tisíckrát mě zklam, vždyť vůni tvou měl jsem rád a mám. vždyť vůni tvou měl jsem rád a mám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky