Gustaf Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Ten pes vypadá nezdrave a poněkud omrzle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Bude to dobrý pes, ještě jsem ho neviděl si stěžovat na zimu, měl jsem mu dát jméno Reinhold :-)Chudák "méďa" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Ty by řvali jak Turci ochránci zvířat :-) Ale ne všechny dny jsou blbý.... Když ona si ten sníh strašně užívá, ba naopak se bojím že bude v létě potit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Parada Afri!My uz jsme bohuzel zpatky v Praze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Sparta!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Ze uz skoncilo to me v krasobrusleni - tenhle pseudosport blokoval ct2 dost dlouho.Afri- toho psa ti zavidim, ten muj ma snih rad, ale lepi se na nej a nemuze skoro chodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Dnes jsme naproti zastávce tramvaje na Újezdě zaregistrovali vývěsku : MÁME RÁDI PEJSKY - OBCHOD. Vsadil jsem se s manželkou, že je to čínské řeznictví, ale prý je to kavárna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Dnes jsme naproti zastávce tramvaje na Újezdě zaregistrovali vývěsku : MÁME RÁDI PEJSKY - OBCHOD. Vsadil jsem se s manželkou, že je to čínské řeznictví, ale prý je to kavárna...Nie som si isty ci som pochopil ze co ta to vlastne potesilo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Přišlo mi to vtipné, mám vtipy rád, tak jsem byl potěšený. Taky jsem měl radost, že i po pár letech máme ve vztahu docela dobrý humor a pěkně se spolu můžem zasmát. Začíná to prý být mezi lidmi vzácné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Aha. No hlavne ze to je humor ktoremu obaja rozumiete Mne to este stale nedoplo, ale nastastie nie som tvoja manzelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Mne to este stale nedoplo, ale nastastie nie som tvoja manzelka To mě taky potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 To mě taky potěšilo.... jednoznacne tematicky prispevok v spravnom vlakne, tolko radosti na zaver tyzdna ale nemyslis to ironicky, vsak nie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Potěšilo mě, že mladý udělal další zkoušky. Chytrý je jak rádio, sedí celou noc před compem u CS a když se ho zeptám, jestli se učí na tu genetiku, tak mě spraží pohledem "já vím nejlépe kolik se mám učit". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Sparta!!! Parádních 12 fíků do Jižního Polska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 ... jednoznacne tematicky prispevok v spravnom vlakne, tolko radosti na zaver tyzdna ale nemyslis to ironicky, vsak nie ?Kdepák, vůbec !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Vedoucí naší pobočky v Rakousku si víkend také dokáže užít Stále mě ukecává že dáme nějáký ten potůček spolu, ale když já jsem takový strašpytel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 (upraveno) strašpytel......by mi tam určitě umrznul...nedivím se že váháš, máš své zkušenosti... Upraveno 30. ledna 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Afri super fotky, ale do toho bych nesel...se mám moc rád a teplo taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Ja tez afri - jsem v tomhle trochu straspytel. Ale ty adrenalin rad, tak to zkus a poreferuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Taky tajné touzim po takovým kajaku jen kdyby nestal tak hříšné prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky