Liqid Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Jsem musel trochu pogůglit, než jsem ten tvůj post pochopil. Jsem si říkal, co jako všechno uměj jedničkový datejusty a proč s nima běháte po vesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Tatka si v 53letech koupil DJI mavic pro... No, myslel jsem si o tom svoje, ale je to brutalni!! Desne nas to bavi a uplne me fascinuje co vsechno to umi atd.Hruby! Cely odpoledne tady na vesnici litame jak sileni je to nějaký dron nebo jsem se díval blbě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 (upraveno) Podle mě to je dron a vypadá skvěle Upraveno 19. února 2017 uživatelem noviisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 ja ti dam jednickovy datejusty Jde o tohle - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 ja ti dam jednickovy datejusty ale uznáš, že jedničkový Datejusty jsou krapet fotogeničtější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Prdel je, když si představím jak několik lidí litá po vesnici jako šílený kvůli hodinkám Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 No nejlepsi bylo, ze kdyz jsme s tim tak litali, tak to prilakalo sousedovic kluky (cca 6 a 9let), chvilku to pozorovali, pak dosli a zacali se vyptavat... Jak daleko to doleti, jesi to ma kameru, atd... Nakonec to mladsi z nich zabil dotazem: ,,Kolik to stoji? My teda mame vic penez nez vy.", nacez mu starsi rekl:,,To nemuzes vedet."Ale tak aspon nelze, asi maji :DDDDJen jsme z toho byli trosku v soku, ze to v 6 letech vypustil, je to řízek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Dnes mě moc potěšil nález hodinek po babičce, které odpočívali přesně 20 let zapomenuté na dně šuplíku. Materiální hodnota je nulová, ale srdeční hodnota nevyčíslitelná. Úplně mi jí to připomnělo. Díky tomuto fóru jsem se po nich začal shánět a povedlo se. Jsou to Kirovskie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Ke zvýšení pracovního nasazení koupil šéf do práce novou hračku :-) Už vezu plyn.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 se ti to machruje, když máš za šefa vlastního tatíka............ asi budu muset přijet na kontrolu................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 se ti to machruje, když máš za šefa vlastního tatíka............ asi budu muset přijet na kontrolu................ Kdepak, v práci to je jenom drsný šéf a o to horší že ho nemůžeš poslat do prdele :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Prosím vás, nekupujte ty Zmzíkovy seika - inzerát vysloveně graduje. Jestli vydržíme, tak nakonec musí jít s cenou do mínusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Dobry, Afri. Ja mam tu sedmihorakovou verzi, a je to drzak! Spolehlivej gril... od te doby, co jsem ho dostal k narozeninam pred dvema lety, v podstate porad sedime venku, pokud to dovoluje pocasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Dnes me potesilo zmizikovo prodejni vlakno na seika Po uheraku uz je to siska salamu a 5kilo ze sveho prodejce roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Zmizík zase opravdu zabodoval :-)).Já ho skoro lituju, kdyby to nebyla seika, snad bych se i smiloval :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Prosím vás, nekupujte ty Zmzíkovy seika - inzerát vysloveně graduje. Jestli vydržíme, tak nakonec musí jít s cenou do mínusu. Nojo, ale co když zatím neodolá a sežere ten salám sám ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 vypadá to, že vepřová hlava to má nahnutý ... hurá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Myslíš Mládka? A já se těšil, že ten vepřohlav na hradě špatně požvýkal jitrnici a udávil se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Spíš už to má za sebou, ale ta "kvalita", co přijde místo něho,............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Zmizík zase opravdu zabodoval :-)).Já ho skoro lituju, kdyby to nebyla seika, snad bych se i smiloval :-).Hosi jak k tem seikam prida nejaky dobry 'krabicak', tak jdu do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky