JaRooN Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Hele, Kamile, ty negativní reakce mi můžeš posílat. Já je budu posílat do prdele rovnou a bez nějakých záminek Jinak za vlákno Politika tleskám také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Zase abyste mě nepřechválili. Už takhle jsem dost namyšlenej parchant. Anebo taky ubožák dělající prasárny, čímž mě počastoval Bobisek. Sice to nenapsal přímo, ale i průměrně inteligentní jedinec (což já zjevně nejsem) to pochopí. A když už jsem se takhle rozepsal, nevadí mi, že mi někdo nadává, to je jeho problém. Vadí mi, když si někdo i po slušném upozornění nedá pokoj a myslí si, že si tady bude dělat co chce. To teda nebude! Je nás tady hodně, většina slušnejch a rozumnej lidí. Taky se často známe i osobně. A fórum se bez pár nicků i jejich případných alter eg, kteří často jen prudí a některé třeba nikdy nikdo neviděl, zcela nepochybně a natrvalo obejde a nijak mu to neuškodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Potěšil mě soused. Poslal k vodě svojí dlouholetou známost.. Nechápu, že to s tou histerkou vydržel tak dlouho... Asi dobře ..řila.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Potěšil mě soused. Poslal k vodě svojí dlouholetou známost.. Nechápu, že to s tou hisetrkou vydržel tak dlouho... Asi dobře ..řila.. Co je to prosímtě hisetrka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Co je to prosímtě hisetrka? Překlep jsem upravil dřív než jsi napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Já vím, jen mě to pobavilo. A stejně se píše hysterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Kamil = grammar nazi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Já vím, jen mě to pobavilo. A stejně se píše hysterka. Slušný a tohle mě vůbec nezarazilo no nejsem blb, češtinu jsem vždycky zvládal.. asi vedro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Kamil = grammar nazi? No tvl, ještě toho trochu. Co všechno já musím snášet. Jsem z toho tak rozrušený, že na vás chvíli zanevřu, musím si pustit tenis a zapálit doutník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Co je to prosímtě hisetrka? Možná hysterická hipsterka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Možná hysterická hipsterka?Když nemá fuzik pod nosem nebo plnovous počítá se bobr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Kamil = grammar nazi? Pozor poslední dobou se rozdávají bany už i za míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Když nemá fuzik pod nosem nebo plnovous počítá se bobr?To netuším... A zjišťovat to nebudu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Pozor poslední dobou se rozdávají bany už i za míň To by mi Kamil neudělal. Teda. Doufám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Teď tu není, čumí na tenis a žužlá haďžvaňo. Můžem si dělat, co budeme chtít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Teď tu není, čumí na tenis a žužlá haďžvaňo. Můžem si dělat, co budeme chtít Chvilku jo, nez nas ten "namyslenej ......" obananuje :-).Dnes je to tu dobrej relax. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Už jsem z5, a teď ze mě zase dělají Buriana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 (upraveno) dnes sa tu fakt bavim Upraveno 7. června 2017 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Tesi me ze uz muzu beztrestne napsat "cisarpan je vul"! Akorat nevim kam, krzeva to politicke vlakno neumim najit Takze jestli tu to vlakno jeste furt nejni, tak je cisarpan vul! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Jestli cisarpan = Kamil tak to sedi, at zije svrchovany vladce!Jinak za me jsem rad ze tu politika neni a nebudeModi to vyresili dobre IMO, zalozit Politicky vlakno si o ban primo koledovaloOno to nikomu neuskodi si odpocinout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky