Návštěvník Kamil Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Sami jste volové, jenže já jsem korunovanej. EDIT: Už ste mě zase rozrušili a budu si muset dát ještě jedno menší haďžvaňo.EDIT 2: Noťas si beru s sebou na balgón. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 (upraveno) balík z emeričky odeslán, na tyhle hodinky se těším, jak dlouho ne a navíc dneska advokát protistrany podal návrh na vklad do katastru, takže brzo budu vlastníkem realit a bydlet ve svým no a ze samý radosti jsem vytáhnul flašku výbornýho bílýho Upraveno 7. června 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Tak jak jsem mel vcera blbou naladu, tak jsem vzal vecer psa na dlouhou prochazku k hostivarske prehrade. No a slovo dalo slovo, ocni kontakt a dnes si jdu sednout s jednou velice hezkou a inteligentni mladou damou (zlatej muj pejsek, ze ji zacal otravovat ). A hura znovu do toho :-). Jestli ja nejsem wul?:-), ale neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Tak jak jsem mel vcera blbou naladu, tak jsem vzal vecer psa na dlouhou prochazku k hostivarske prehrade. No a slovo dalo slovo, ocni kontakt a dnes si jdu sednout s jednou velice hezkou a inteligentni mladou damou (zlatej muj pejsek, ze ji zacal otravovat ). A hura znovu do toho :-). Jestli ja nejsem wul?:-), ale neva.Tak drzim palce a ne, ze ji zacnes hned vykladat jak by ses chtel hned zenit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Napodobne...at to klapne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 To ti to poustevniceni dlouho nevydrzelo. No, kdo chce kam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Tak jak jsem mel vcera blbou naladu, tak jsem vzal vecer psa na dlouhou prochazku k hostivarske prehrade. No a slovo dalo slovo, ocni kontakt a dnes si jdu sednout s jednou velice hezkou a inteligentni mladou damou (zlatej muj pejsek, ze ji zacal otravovat ). A hura znovu do toho :-). Jestli ja nejsem wul?:-), ale neva.svázat, seřezat a pak jí vynes smetí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Hlavně se neženit a bit až po chvíli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 (upraveno) Upraveno 8. června 2017 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Kuncaku, hod sem pak fotky z toho "sezení" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Kuncáku, držím palec. A jeden dotaz - jaké měla na ruce hodinky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Tak jak jsem mel vcera blbou naladu, tak jsem vzal vecer psa na dlouhou prochazku k hostivarske prehrade. No a slovo dalo slovo, ocni kontakt a dnes si jdu sednout s jednou velice hezkou a inteligentni mladou damou (zlatej muj pejsek, ze ji zacal otravovat ). A hura znovu do toho :-). Jestli ja nejsem wul?:-), ale neva.tak všechno to k něčemu bylo aspoň,tak ať se to dobře vyvine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 fotky radši z ležení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Kuncáku, držím palec. A jeden dotaz - jaké měla na ruce hodinky??? Měla - li nějaké. A pokud ne, tak lze po několika leženích přemýšlet o dárku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Pochopil jsem co je antikonflitní výraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Tak jak jsem mel vcera blbou naladu, tak jsem vzal vecer psa na dlouhou prochazku k hostivarske prehrade. No a slovo dalo slovo, ocni kontakt a dnes si jdu sednout s jednou velice hezkou a inteligentni mladou damou (zlatej muj pejsek, ze ji zacal otravovat ). A hura znovu do toho :-). Jestli ja nejsem wul?:-), ale neva.Paráda. :-) A nezapomeň ju někdy vzít i do přírody, to mají holky rády... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Měla baterkové Tissoty :-).Když už ten pes neposlouchá, tak v tomhle je k nezaplacení :-).Jinak díky, zase jsem se pobavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Zase se nám tady s nečím svěř! A nezapomen........jsme tady pro tebe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Přesně, jak píše Frantík, empatičtější kamarády bys nikde nenašel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Empatie, láska, respekt - tři pilíře tohoto fóra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky