vraby Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 (upraveno) Můžeš dát fotku tvého treka za tři litry co dá na prdel všem dražším kolům? :-)Umeju a vyfotím,to budeš čučet Afri.Jo a byl tam jeden klučina měl fakt pěkně kolo,ale s baterií. Chudák jel v posledním družstvu. Spíš mi šlo trochu o něco jineho,Scifi z toho hned dělá ..... Upraveno 23. června 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Nemej to, Afričan taky postuje fotky zablácenýho bajku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Jj, jenže afri se pro něj vždy vrací po týdnu, když ho někde zapomene ležet v Polsku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Takový zpestření cesty do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 by mě zajímalo, gde makáš..............krásná podívaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 by mě zajímalo, gde makáš..............krásná podívanáKde by, Chánov, nebo Luník 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 (upraveno) Ha, měli tady sraz, kucí vod kober. ...a může mě těšit, že jedno z těch aut na fotce je moje.. Upraveno 23. června 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Tak to byly ještě auta autama, práskni jaký je to Tvoje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 tipuju to bleděmodré Hjundé na první fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 tipuju to bleděmodré Hjundé na první fotce to já taky bo je čerstvě po rozvodu či čom..............tak to by asi Cobra nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 (upraveno) ee, stříbrná octa , za hjundajem a vono to vlastně taky neni moje, bo je služební moje voranžová raketa parkuje o ulici dál Upraveno 23. června 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 to by tam musela někde stát bývalá manželka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Horhe. - Tě prdel to je nádhera. A ty GTčka taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Umeju a vyfotím,to budeš čučet Afri.Jo a byl tam jeden klučina měl fakt pěkně kolo,ale s baterií. Chudák jel v posledním družstvu. Spíš mi šlo trochu o něco jineho,Scifi z toho hned dělá .....A co tím chceš jako vyjádřit ? Že každý kdo si koupí dražší kolo je idiot. Nebo pouhou radost, že si ušetřil na vlastním dítěti ? Normální člověk by napsal: "syn zvládl cyklisťák, je šikovný" a netahal by do toho cenu kola a ani nějaké svoje mindráky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 (upraveno) A co tím chceš jako vyjádřit ? Že každý kdo si koupí dražší kolo je idiot. Nebo pouhou radost, že si ušetřil na vlastním dítěti ? Normální člověk by napsal: "syn zvládl cyklisťák, je šikovný" a netahal by do toho cenu kola a ani nějaké svoje mindráky...Kdyby to kluka nějak extra bavilo nemám problém mu koupit lepší kolo. Napsal jsem jen,že dražší kola nevydržela,ty a Scifi jste hned po tom skočili jak slepice po flusu. Hlavně že máš pěkné drahé kolo a vypadáš třeba takhle... Upraveno 23. června 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Nechápu, proč by ho nemohlo těšit, že lacinej vehikl udělá stejnou službu jako řádově dražší? Ne každej chce/potřebuje/musí mít něco suprovýho, aby všichni viděli. Jinak já jsem v tomhle nestrannej, všechny pumpičky mě na silnicích serou stejnou měrou podle jízdy, napříč celým cenovým spektrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Vraby to myslí asi dobře, ale na začátku debaty začal dost z ostra a trochu si naběhl no...:-)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6059-bike/page-1105 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Hele pěkné kecáš a sám to víš. Viz to co jsi psal do jiných vláken na stejné téma. Vraby:" Klucí kola jsou to moc pěkná,ale po návratu mladého z cyklistáku mě utvrdilo,že stačí plečka za trojku a vydrží víc než ty předražený šmejdy.""to by jsi se divil co to kolo vydrželo proti těm drahým bikům,pravda asi nevydřží tolik co ty vaše,ale kdo je tak využije za ty prachy...." Kup si co chceš mi je to fuk, stejně tak si vychovávej svoje děti jak chceš. Já si dělám akorát legraci z té formy. Btw. ta fotka, to je nějaký zaměstnanec České pošty ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 pošták by měl asi modré nebo žluté kolo a stejnokroj,jo a s poštou už od podzimu nemáme doma nic společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 To neni stejnokroj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky