straspol Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Mně dnes brzy ráno potěšilo, že spravedlnost není zřejmě zcela slepá a blb co chtěl vykrást prodejnu zbraní v Opletalce, kde bohužel nožem nepěkně pobodal prodavače trefil na českou i evropskou šampionku ve westernové střelbě.Paní ukázala jak a proč získala tituly a Policie údajně již včera věc kvalifikovala jako nutnou obranu a paní vedou jako poškozenou stranu.Paní nyní uvedla, že v podobné situaci již jednou byla a zbraň nepoužila což ji velice mrzelo. Nějaký redaktor v komentáři na Seznamu správně napsal, že šmejdi se nebojí Policie ani zákonů, ale měli by se bát slušného občana, který je může při obraně své a nebo svého majetku zranit, nebo vyjímečně i zabít. Z mého pohledu je paní frajerka a zaslouží obdiv za reakci i odvahu!Tak je to spravne, tak to ma byt ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 legenda je tohle hovnocuc.jpg žádná starost, pouze radostOu šit, tak tos mi zkazil radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Ignore list funguje i na postavy z večerníčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Ignore list funguje i na postavy z večerníčku... Na obe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Zatím jsem zařadil jen jednoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Se nechytám, kdo to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Fík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 (upraveno) Jo.Ty výlevy v naštvaným vlákně číst nechci, a kopírovaný odkazy na hodinky vlastně taky ne. Upraveno 26. července 2017 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Ono mi to po přečtení sousedního vlákna došlo samo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Potěšilo mě že existuje i tohle vlákno. Z toho sousedního začínám bejt rozmrzelej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Náhodou, ten židovskej vtip tam se povedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 (upraveno) Potěšil mě balíček z pošty, roztomilé malé Seiko 5 Singapore -> Ostrava 11 dnů. A radost dvojnásobná, byly bez výpalného! A radost trojnásobná, polovičce se líbí, takže máme dalšího tikajícího automatického chronomagora. Musel jsem se smát, sice už pár dnů nosí moje pětky (42mm, na její ruce nevypadají úplně OK), ale přesto hleděla na ty svoje nové a říká "ta ručička jede nějak plynule?!?" :-D Upraveno 26. července 2017 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Dave: Kde je foto? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 (upraveno) Malá radost do nepohody :-) Jak ja ten hadr zase budu první dny litovat v horách, ajajaj... https://www.hudy.cz/bundy_panske/millet-kamet-2-gtx-jacket-men,100049221-black-noir.html Upraveno 26. července 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Malá radost do nepohody :-) Jak ja ten hadr zase budu první dny litovat v horách, ajajaj... Dobrá volba. Mám rád tuhle značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Já jsem do teď používal hlavně Mammut, taky super ale změna je život :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Reinhold Messner si na Millet taky potrpí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Já jsem do teď používal hlavně Mammut, taky super ale změna je život :-)A uz jsi do ni "dorostl" nebo budes jeste muset schazovat vahu?-).Ber to jen jako rejpnuti a zavist (jeste nemam nasetrino na svou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 A uz jsi do ni "dorostl" nebo budes jeste muset schazovat vahu?-).Ber to jen jako rejpnuti a zavist (jeste nemam nasetrino na svou)S podivem byla a to parádně, většinou tyhle hadry jsou dělané pro hubená vytáhla, ale Millet zdá se hned po boku Mammuta dělají hadry i pro normální postavy :-) Ba naopak Tilak a TNF letos se střihy selhali....buď jsem to nezapnul anebo jsem měl rukávy až po kolena :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Hlavně to ber ode mě Afri jako popíchnutí- sám totiž díky letošní cestě na Kazbek začínám "rýsovat" ( a že je co ) a místo toho, abych obnovoval vybavení, tak řeším při lezení kolem ledničky, co si sebou vezmu za hodinky :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky