Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Posielam prepis situácie z realneho zivota u nas v podniku. Chlapik sedi za vyhernym pristrojom a mudruje:

" Ne za to nosim zbran ze by som bol nejaky mafian, pozri tu ! Biele zlato, hodinky za 2000?, prave Festina ".

To bolo take milé :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jé já sem debil, omlouvám se, spletl jsem si Festinu a Invictu, teď na to čumím. Sorry, školila mě paní co prodává Invicty, jednatelka Manilla sro.

Ještě jednou se omlouvám za omyl, je to tím vínem a taky tím že se v Invictach, Festinach, Bruno Marsech (nebo Sohlech?), Korsech, Wellingtonech a dalším moc nevyznám.

A to mě hodně potěšilo! !!

Odkaz ke komentáři

Opravdu, potěšilo. Ať se pošta třeba po.ere, když neumí s předstihem reagovat... Karlose poprosím, aby se zdržel.

https://www.novinky.cz/ekonomika/457772-posta-se-potyka-s-naporem-baliku-nektere-e-shopy-ji-vyradily-z-nabidky.html

Odkaz ke komentáři

Náhodou tři balíčky dnes a včera, že to trvalo GLS pouze 37 hodin z Madridu ke mě na stůl,

tak k tomu přidám pošta - úterý 20:26 převzali balíček k přepravě
- čtvrtek 08:20 mi ho s úsměvem předává doručovatelka ve dveřích

UPS převzali balík v úterý v 19:24 ve Frankfurtu, dodáno ke dveřím ve čtvrtek ve 14:10
s cestou Frankfurt - Norimberk - Praha - rozvoz z Brna

takže všechny služby, ať pošta nebo kurýr zatím (ťuk ťuk) fungují v pořádku

ono část bude novinářská hysterie . . . 

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Jj, taková hezká kauza, odvádějící pozornost od jiných lumparen. Jinak, gratuluji ke štěstí. Já čekám na balík po vnitru týden, doručuje DPD. Zásilka již na depu, kdy doručí, netuší...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...