gerhard Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Posielam prepis situácie z realneho zivota u nas v podniku. Chlapik sedi za vyhernym pristrojom a mudruje: " Ne za to nosim zbran ze by som bol nejaky mafian, pozri tu ! Biele zlato, hodinky za 2000?, prave Festina ". To bolo take milé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Festina za dvojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Svět se posral :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Myslíš? Vlez si na facebook Chronomagu. Dneska tam frčí Daniel Wellington a fake Daniela Wellingtona Wilton . . . to je teprve k pos....ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Twl, tak to už je ovšem alarmující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Wellington je v pohode, to si kupujou jen neznalci a naivkove, ale Festinu kupujou blbci a to je nebezpečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Tak já ti dohledám pani co je výhradní dovozce Festiny do ČR,ta je tam taky (a tady bude též, o tom nepochybuji)a školila mě tam o designu hodinek, taky pěknej rozhovor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Neeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Ale jo. A ještě kovboj tam je, takovej českej Elvis, má asi 20 fiků,ovšem echt kvalita taková že fejkový Daytony jsem poznal i já z fotky,rozhodně je to legrace, pro pobaveni doporučuju občas navštívit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 To asi bude paní Janebová, ne? No jo no, někomu ty s ačky nacpat musí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 ale Festinu kupujou blbci a to je nebezpečný.Můj nadřízený,ale je to cyklista blázen tak to trochu omlouvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Jé já sem debil, omlouvám se, spletl jsem si Festinu a Invictu, teď na to čumím. Sorry, školila mě paní co prodává Invicty, jednatelka Manilla sro.Ještě jednou se omlouvám za omyl, je to tím vínem a taky tím že se v Invictach, Festinach, Bruno Marsech (nebo Sohlech?), Korsech, Wellingtonech a dalším moc nevyznám.A to mě hodně potěšilo! !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Můj nadřízený,ale je to cyklista blázen tak to trochu omlouvá.Klasická cilovka debilní Festiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Můj nadřízený,ale je to cyklista blázen tak to trochu omlouvá.Neomlouvá, Festina už z cyklistiky vycouvala, letos už ani nebyla sponzorem, natož hlavním na TdF, timekeeper je tam nyní Tissot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Můj nadřízený,ale je to cyklista blázen tak to trochu omlouvá.Neomlouvá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Možná je to spíš humor,protože mě to fakt rozesmálo. https://ekonomika.idnes.cz/pivovar-bernard-metoo-kampan-di6-/ekonomika.aspx?c=A171213_150302_ekonomika_div Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Opravdu, potěšilo. Ať se pošta třeba po.ere, když neumí s předstihem reagovat... Karlose poprosím, aby se zdržel. https://www.novinky.cz/ekonomika/457772-posta-se-potyka-s-naporem-baliku-nektere-e-shopy-ji-vyradily-z-nabidky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 (upraveno) Náhodou tři balíčky dnes a včera, že to trvalo GLS pouze 37 hodin z Madridu ke mě na stůl,tak k tomu přidám pošta - úterý 20:26 převzali balíček k přepravě- čtvrtek 08:20 mi ho s úsměvem předává doručovatelka ve dveříchUPS převzali balík v úterý v 19:24 ve Frankfurtu, dodáno ke dveřím ve čtvrtek ve 14:10s cestou Frankfurt - Norimberk - Praha - rozvoz z Brnatakže všechny služby, ať pošta nebo kurýr zatím (ťuk ťuk) fungují v pořádku ono část bude novinářská hysterie . . . Upraveno 14. prosince 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Jj, taková hezká kauza, odvádějící pozornost od jiných lumparen. Jinak, gratuluji ke štěstí. Já čekám na balík po vnitru týden, doručuje DPD. Zásilka již na depu, kdy doručí, netuší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Já dnes dostal peníze a omluvný dopis od pošty,za poslanou dobírku z 19.8. Konec dobrý.... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky