Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jasný náklady na reprezentaci.

Případně pokud to bude nějakej chronometer, je to pomůcka nezbytná pro přesné měření času stráveného na zakázce a timesheeting. Bez toho bys musel ojebavat klienty na hodinách.

Odesláno

Právě mi volala personalní ředitelka, že jsem úspěšně zvládl výběrové řízení a že mě berou. Takže zítra podám výpověď a doufám, že to je konečně místo, kde se dá dlouhodobě fungovat.

Ale ulevilo se mi. Dal jsem chladit archív a musím to zapít. Fakt mám radost.

Gratuluji Ti !

Odesláno

Těší mě, že se mi vyhýbá sníh. Fórum plné sněhu, ale v mém okolí nic. Liberec, Bolka, Lípa, Hradec, Praha... nikde ani vločka :)

Odesláno

Nejdříve naštvalo že včera ve skalách nateklo klukovi do úplně nových bot, takže jsme museli improvizovat a hurá dnes brzy ráno rychle do hudysport, protože jsme celý víkend ve skalách. Ale vida, dnešní den akce sleva 20% a docela dobré ceny ještě navíc pro členy klubu, tak si tatínek udělal taky radost :-) Ty Sorely pro děcka můžu mimochodem doporučit, skvělá bota do hor a dnes sakumprásk za litr :-) Jo a bacha na čerty, už vystrkují růžky....

https://www.hudy.cz/outdor_obuv_detska/sorel-childrens-flurry,100031344-black-bright-red-15.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Těší mě, že se mi vyhýbá sníh. Fórum plné sněhu, ale v mém okolí nic. Liberec, Bolka, Lípa, Hradec, Praha... nikde ani vločka :)

Taky mi sníh zatím nechybí. Odklízení doma i před dílnou.

Auto na heveru a hezky ti to padá za krk brr.

Sníh až na svahu!

Odesláno (upraveno)

Děcka vybraly piva a připravily sami, jsem zvedavy co v každém balíčku bude :)

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Děcka vybraly piva a připravily sami, jsem zvedavy co v každém balíčku bude :)

samo, že ten Tvůj je lepší...............je totiž udělanej a připavenej s láskou. A tak to má být!

Odesláno (upraveno)

Potěšilo mě už v pátek - adventní kalendář, který pro mě připravil zbytek rodiny :)

Tak jestli sou to vsecko whisky, budes mit vanoce krasny jako malokdo :lol2:

Sorry, necet jsem dal. Noale piva taky dobry, jsem zvedavej na sbirku.

Upraveno uživatelem nividic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...