Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Dělá mi radost počasí, protože já tedy v Praze sníh a následné problémy moc nemusím a tak se mi to moc líbí. Ale není to asi moc dobré pro přírodu, hlavně se děsím, kolik zase budeme tahat klíšťat ze psů, pokud ještě nepříjdou pořádné mrazy.

Upraveno uživatelem pavča
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dělá mi radost počasí, protože já tedy v Praze sníh a následné problémy moc nemusím a tak se mi to moc líbí. Ale není to asi moc dobré pro přírodu, hlavně se děsím, kolik zase budeme tahat klíšťat ze psů, pokud ještě nepříjdou pořádné mrazy.

Nejen klíšťat! Plísně v trávnících, hlodavci (v Praze především potkani) etc. etc. :( Bylo by potřeba aby alespoň měsíc, dva se teploty pohybovaly pod -10 st. C.
Odkaz ke komentáři

Potěšil mě tenhle článek - http://fotbal.idnes.cz/mikolanda-rok-po-transplantaci-miri-do-hornich-mecholup-pj9-/fot_dsouteze.aspx?c=A120120_111156_fot_dsouteze_mah.

Sice nevěřím, že se dokáže dostat do ligy, ale je to bojovník a u mě má jasnej palec nahoru, že to nevzdává.

Odkaz ke komentáři

Udělalo mi radost, že jsem tady již pět let. Za tu dobu jsem se dozvěděl obrovské množství zajímavých informací nejen o hodinkách. Pamatuji si na své první Seiko 5, které se mi zalíbily zde fóru a na první Bondovky, to je nostalgie :crying_anim02:. Tak zase za pět let zavzpomínám :-).

Odkaz ke komentáři

Mě potěšilo, že když si dám lahvinku červenýho během čtvrt hodiny, tak se mi tak zklidní ruce, že dokážu v další čtvrthodině rozebrat, opravit a složit od dětí rozsekaný a proslintaný ovládání na televizi :)

No... upřímně... teď by to bylo horší, prsty se pletou, jazyk taky :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...