organic Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 potesila me predstava, ze si na sraz neska uz budu moct vzit mozna Milgaussy Zcela nepokrytě závidím, po Milgaussech toužím půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Nacpal jsem do Macbooku 8 GB RAM a zase běhá jak zamlada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) Zcela nepokrytě závidím, po Milgaussech toužím půl roku. Jan 20, 2012 11:41 AM Delivered BRNO CZ - no jo, hochu, to si ale nesmis kupovat submarinery Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Jan 20, 2012 11:41 AM Delivered BRNO CZ - no jo, hochu, to si ale nesmis kupovat submarinery Třeba jednou nastane divestment Omega SMP + Prim Orlík LE a náhrada za Milgauss. Dvojka Milgauss + Submariner zní dobře ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 leda se submariner date, a nejlepe keramickejma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 leda se submariner date, a nejlepe keramickejma.. To né, mě ta keramika nebere. Baví mě 5512, 5513, 1680 a samozřejmě 14060, co mám teď. Milgaussy bych pak bral jako "formálnější" kousek s techno minulostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) Dělá mi radost počasí, protože já tedy v Praze sníh a následné problémy moc nemusím a tak se mi to moc líbí. Ale není to asi moc dobré pro přírodu, hlavně se děsím, kolik zase budeme tahat klíšťat ze psů, pokud ještě nepříjdou pořádné mrazy. Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) Potešil ma tento mail: 21.01.2012 10:25 Vstup do krajiny prijímateľa PS: A teší ma aj 200. príspevok Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit3k Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Nový boty Loake! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Dělá mi radost počasí, protože já tedy v Praze sníh a následné problémy moc nemusím a tak se mi to moc líbí. Ale není to asi moc dobré pro přírodu, hlavně se děsím, kolik zase budeme tahat klíšťat ze psů, pokud ještě nepříjdou pořádné mrazy. Nejen klíšťat! Plísně v trávnících, hlodavci (v Praze především potkani) etc. etc. Bylo by potřeba aby alespoň měsíc, dva se teploty pohybovaly pod -10 st. C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Potěšil mě tenhle článek - http://fotbal.idnes.cz/mikolanda-rok-po-transplantaci-miri-do-hornich-mecholup-pj9-/fot_dsouteze.aspx?c=A120120_111156_fot_dsouteze_mah. Sice nevěřím, že se dokáže dostat do ligy, ale je to bojovník a u mě má jasnej palec nahoru, že to nevzdává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 (upraveno) Že dávají na ČT2 Červeného trpaslíka! (právě teď) Upraveno 22. ledna 2012 uživatelem Joe Lemonade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Udělalo mi radost, že jsem tady již pět let. Za tu dobu jsem se dozvěděl obrovské množství zajímavých informací nejen o hodinkách. Pamatuji si na své první Seiko 5, které se mi zalíbily zde fóru a na první Bondovky, to je nostalgie . Tak zase za pět let zavzpomínám :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Konecne je to vedecky podlozeno, alkohol je prospesny Na plovarne s Prof. Milanem Samankem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Že idem do posilňovne asi po roku Dám si do tela! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Že idem do posilňovne asi po roku Dám si do tela! mno po roce bych to moc nepřeháněl, aby sis pak následujících 14 dnů mohl vůbec oblíct bundu. Horečka svalů je prevít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Ale už som to doma ponaťahoval všetko pár dní predtým, kliky, drepy a tak mno po roce bych to moc nepřeháněl, aby sis pak následujících 14 dnů mohl vůbec oblíct bundu. Horečka svalů je prevít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Dneska sem dal největšího strašáka tohodle semestru, a zbejvá mi poslední zkouška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Dneska sem dal největšího strašáka tohodle semestru, a zbejvá mi poslední zkouška Mě zbývá také poslední a bohužel je to ta nejhorší :-/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Mě potěšilo, že když si dám lahvinku červenýho během čtvrt hodiny, tak se mi tak zklidní ruce, že dokážu v další čtvrthodině rozebrat, opravit a složit od dětí rozsekaný a proslintaný ovládání na televizi No... upřímně... teď by to bylo horší, prsty se pletou, jazyk taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky