Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes mám velký den, jsem již měsíc bez cigarety. Horečně přemýšlím, co si koupím. Že by hodinky? :whistle:

Docela mě zaujaly Steinhart "Nav B-Uhr II 44 mm hand driven". Mám ale zápěstí 17,5 cm, myslíte že to bude OK?

Odesláno

potěšilo mě, že mi můj čtyřletý syn řekl takovou obyčejnou věc : "tati. mám tě rád" ... a poprvé v životě odešel sám do svého pokoje spát se slovy : "už jsem unavenej, du spát"...

Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 20:52, 'montemar' napsal:

potěšilo mě, že mi můj čtyřletý syn řekl takovou obyčejnou věc : "tati. mám tě rád" ... a poprvé v životě odešel sám do svého pokoje spát se slovy : "už jsem unavenej, du spát"...

to je parada :smile_anim:

toto si dobre pamataj,lebo ani sa nenazdas a bude mat 18 a bude to vsetko detske krasne prec

Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 21:18, 'obchodnik-o3' napsal:

to je parada :smile_anim:

toto si dobre pamataj,lebo ani sa nenazdas a bude mat 18 a bude to vsetko detske krasne prec

Jojo to je fakt,mladýmu bude letos 15 a malý 8.No nějak to utíká :crying_anim02:

Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 20:52, 'montemar' napsal:

Tvuj syn ma smysl pro drama, z neho neco bude ;-)
Odesláno

Nabídka jednoho člena na pěkné chrona, které si mi moc a moc líbí a chtěl bych je. Ale to musím nejdřív prodat ta svá. Tak už je někdo kupte, nebo budu smutný a budu psát i do tématu Co mne právě naštvalo.

Odesláno

Bráchův syn vyhrál celorepublikovou soutěž v malování:smile_anim: Dnes proběhlo předávání ceny na Uřadu vlády-Nečas a další papaláší.Vyhrál profi teleskop a hlavně zážitek!!! Jeho jménem se pojmenuje družice-Galilelo Satellite Programme.Nádhera!

Odesláno
  V 27. 1. 2012 v 16:43, 'gougy' napsal:

Potěšily quartzky (lad.) Eterny, mám je doma už X let, ale poprvé jsem se podíval dovnitř..

lehce poopravím, quartz a ladička jsou každé něco úplně jiného. Má to společné jen to že v tom je baterka.
Odesláno
  V 27. 1. 2012 v 21:28, 'PepaSFI' napsal:

lehce poopravím, quartz a ladička jsou každé něco úplně jiného. Má to společné jen to že v tom je baterka.

Jsem pako, samozřejmě :wallbash:
Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 27. 1. 2012 v 23:53, 'ricous' napsal:

Pani Meda Mladkova v Hyde Parku na CT24, nejen...

V 28. 1. 2012 v 7:24, 'Qvido' napsal:

Paní Meda bude mít dobrého dědice, to mě spadla brada :eek:

Povídejte, já to neviděl.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...