Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

No to bysme trochu provetrali kreditky :-) Anebo bychom jim tam pak nechali jedny hodinky :-)

Ti nevim, jestli by jedny stačily... ;)

EDIT: ...a vlastně jaký kreditky... pro ně by to bylo super PR, že tam přijde Chronomag. Koneckonců...

Upraveno uživatelem Locque
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jestli je to dobré místo pro sraz, to přítmí, ticho, bodovka přímo na stůl aby člověk viděl hlavně jídlo. Ten interiér je postaven pro maximální zážitek z jídla. Sraz spíš v tom Alcronu.

Jay: Do Alcronu by pasovaly nějaký vintažní Omegy...

Odkaz ke komentáři

Dnes mne potěšilo propuštění ze špitálu. 24.2. mne znovu chytl slinivkový zánět, poležel jsem si do pátku 2.3. pěkně na kapačkách. V neděli bum, prudká bolest a záchranka. Ta cysta, co mám na slinivce mi začala tlačit na žaludek a bylo hotovo. Do tohohle pátku dumali, co s tím, nakonec mi v pátek narvali takovou hadici do krku, propíchli stěnu žaludku, dali malej drén a ta cysta teď volně odtéká. Ležel jsem tam hodinu, nezabrala ani jedna ze tří oblbovacích injekcí, takže pěkně naživo. Užil jsem si to náramně. Shodil jsem za pobyt ve špitále 8 Kg......celá anabáze opravdu moc prima.

Takže dnešní propuštění mne vážně POTĚŠILO.

Přeji ti, ať jsi brzo v pořádku.

Kolegu zánět slinivky skolil v půlce listopadu a v únoru jsme mu byli na pohřbu :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Jarni prazdniny na bio farme na Sumave. Lyzovani uz stoji na pytel, tak jsme se letos rozhodli pro zmenu. Kluk jezdil na traktoru, dcera celej den dlachnila jehnata.... Ja fotil, popijel vino a tesil se na veceri, jehneci na paprice s ryzi. Delikatesa. Jenom manzelce nedela dobre pomysleni, ze zereme jehnatko, se kterymi se tady mazli. Ja s tim takovej problem nemam. Zitra bude peceny :-)

Odkaz ke komentáři

Jo, na fotkách z Bázlu to bylo vidět, místama jsi i překypoval ze saka Romiku. :D

seš hovado a měl bys dostat ban za urazku lidske dustojnosti. Sis asi nefšim, ze v Baselu foukal vitr, jenz to sako vzdouval :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...