Locque Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 (upraveno) No to bysme trochu provetrali kreditky :-) Anebo bychom jim tam pak nechali jedny hodinky :-) Ti nevim, jestli by jedny stačily... EDIT: ...a vlastně jaký kreditky... pro ně by to bylo super PR, že tam přijde Chronomag. Koneckonců... Upraveno 14. března 2012 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Pozvem někoho s Rolexama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 A kdo říká, že já ne? Ale LDBB bys taky měl někdy zkusit Ok. já jsem zrovna chtěl čučoriedku, se kterou jsme se včera přeli, jestli se musej po jabku čistit zuby nebo ne, někam pozvat. myslel jsem na suši, ale zvážím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Nevím jestli je to dobré místo pro sraz, to přítmí, ticho, bodovka přímo na stůl aby člověk viděl hlavně jídlo. Ten interiér je postaven pro maximální zážitek z jídla. Sraz spíš v tom Alcronu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Pozvem někoho s Rolexama Doc. Kulix prodává... tak pokud se jich chce zbavit, mohlo by to bejt pro něco ušlechtilýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Nevím jestli je to dobré místo pro sraz, to přítmí, ticho, bodovka přímo na stůl aby člověk viděl hlavně jídlo. Ten interiér je postaven pro maximální zážitek z jídla. Sraz spíš v tom Alcronu. Jay: Do Alcronu by pasovaly nějaký vintažní Omegy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Bodovky primo na stul jsou idealni, ne? Primo to ocividne projektovali pro hodinkovy sraz. Jen ty zebirka a sedm piv by clovek musel ozelet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 (upraveno) Článek na idnes.cz "Jsme pro každou p...l, dokazuje firma Toi Toi vtipnými slogany" Upraveno 14. března 2012 uživatelem Jay Doll úprava odkazu aby fungoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Dnes mne potěšilo propuštění ze špitálu. 24.2. mne znovu chytl slinivkový zánět, poležel jsem si do pátku 2.3. pěkně na kapačkách. V neděli bum, prudká bolest a záchranka. Ta cysta, co mám na slinivce mi začala tlačit na žaludek a bylo hotovo. Do tohohle pátku dumali, co s tím, nakonec mi v pátek narvali takovou hadici do krku, propíchli stěnu žaludku, dali malej drén a ta cysta teď volně odtéká. Ležel jsem tam hodinu, nezabrala ani jedna ze tří oblbovacích injekcí, takže pěkně naživo. Užil jsem si to náramně. Shodil jsem za pobyt ve špitále 8 Kg......celá anabáze opravdu moc prima. Takže dnešní propuštění mne vážně POTĚŠILO. Přeji ti, ať jsi brzo v pořádku. Kolegu zánět slinivky skolil v půlce listopadu a v únoru jsme mu byli na pohřbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Tohle V originále A parodie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 dnešní nádhernej slunečnej den.. a zejtřejší dovolenááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Jarni prazdniny na bio farme na Sumave. Lyzovani uz stoji na pytel, tak jsme se letos rozhodli pro zmenu. Kluk jezdil na traktoru, dcera celej den dlachnila jehnata.... Ja fotil, popijel vino a tesil se na veceri, jehneci na paprice s ryzi. Delikatesa. Jenom manzelce nedela dobre pomysleni, ze zereme jehnatko, se kterymi se tady mazli. Ja s tim takovej problem nemam. Zitra bude peceny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Opět mě potěšila Kometa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Mě teda dneska potěšila nádherná aktovka z GONGu Klatovy. Asi k ní budu čuchat celej večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Pecene jehneci miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Práve mi odišiel zo stanice 2400 tonový vlak. Taký ťažký borec sa často nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Pecene jehneci miluju. Je to spica. A k snidani ovci a kozi syr, domaci tvaroh ma slano i sladko a jogurt. Uplne citim, jak kypim zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 (upraveno) Jo, na fotkách z Bázlu to bylo vidět, místama jsi i překypoval ze saka Romiku. Upraveno 15. března 2012 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Jo, na fotkách z Bázlu to bylo vidět, místama jsi i překypoval ze saka Romiku. seš hovado a měl bys dostat ban za urazku lidske dustojnosti. Sis asi nefšim, ze v Baselu foukal vitr, jenz to sako vzdouval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Mě teda dneska potěšila nádherná aktovka z GONGu Klatovy. Asi k ní budu čuchat celej večer fetišisto:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky