Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Je mi líto Viktora, jestli je pravda, co jsem slyšel (odchod a stěhování)... Pokud by tento player v životě nezvedl pohár mistra ELH nad hlavu, spravedlnost neexistuje. Vyřazení mě nemrzí, s přihlednutím na celou sezonu, výkyvy, je tohle úspěch. Hlavně, že Jirka bude ještě u nás. Gratulace do Pardubek, každopádně potkat Rákose, dostal by po čuňi za ten zákrok.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Manželka. Projevila první zájem o hodinky. Vzala si katalog Breitling a zeptala se, jestli se dělají i dámské :-)

Až si vybere, bude příspěvek do vlákna "Co mě právě naštvalo" :crying_anim02:

ale aspon ju oslovuju "hodinky" mojej polovicke staci akakolvek bizuteria,ale je fakt ze to skoro nic nestoji :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Manželka. Projevila první zájem o hodinky. Vzala si katalog Breitling a zeptala se, jestli se dělají i dámské :-)

Nevím, jestli gratulovat, sám víš, jak tohle začíná...a hlavně CO následuje :gora:
Odkaz ke komentáři

Až se dozví, že se dělají dámské Brajtle jenom v quartzu, tak se třeba nechá ukecat na něco levnějšího, třeba Rolex :D

Moja má vzácný dar. Když dostane volnou ruku ve výběru, zaručeně šáhne po tom nejdražším, co v obchodě mají :suicide_anim:

Zatím stačily Skageny na meshi, ale už pronesla že k novým hodinkám by to chtělo i kabelku.

Teď se pro ni renovují vintážní Omegy po pratetě (1931, prateta je dostala k osmnáctinám, předkové měli vkus), tak by mohl být na chvilku klid

Odkaz ke komentáři

..a máš to.!!...být single má výhody.. :whistle:

..ale nesmíš mít asi ani ex..:crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Moja má vzácný dar. Když dostane volnou ruku ve výběru, zaručeně šáhne po tom nejdražším, co v obchodě mají :suicide_anim:

Zatím stačily Skageny na meshi, ale už pronesla že k novým hodinkám by to chtělo i kabelku.

Teď se pro ni renovují vintážní Omegy po pratetě (1931, prateta je dostala k osmnáctinám, předkové měli vkus), tak by mohl být na chvilku klid

Šoupni fotku těch Omeg,ať se pokocháme také.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...