financ Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Manželka. Projevila první zájem o hodinky. Vzala si katalog Breitling a zeptala se, jestli se dělají i dámské :-)Až si vybere, bude příspěvek do vlákna "Co mě právě naštvalo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 (upraveno) Je mi líto Viktora, jestli je pravda, co jsem slyšel (odchod a stěhování)... Pokud by tento player v životě nezvedl pohár mistra ELH nad hlavu, spravedlnost neexistuje. Vyřazení mě nemrzí, s přihlednutím na celou sezonu, výkyvy, je tohle úspěch. Hlavně, že Jirka bude ještě u nás. Gratulace do Pardubek, každopádně potkat Rákose, dostal by po čuňi za ten zákrok. Upraveno 20. března 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Manželka. Projevila první zájem o hodinky. Vzala si katalog Breitling a zeptala se, jestli se dělají i dámské :-) Až si vybere, bude příspěvek do vlákna "Co mě právě naštvalo" ale aspon ju oslovuju "hodinky" mojej polovicke staci akakolvek bizuteria,ale je fakt ze to skoro nic nestoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Manželka. Projevila první zájem o hodinky. Vzala si katalog Breitling a zeptala se, jestli se dělají i dámské :-) Až si vybere, bude příspěvek do vlákna "Co mě právě naštvalo" Nevím, jestli gratulovat, sám víš, jak tohle začíná...a hlavně CO následuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Až se dozví, že se dělají dámské Brajtle jenom v quartzu, tak se třeba nechá ukecat na něco levnějšího, třeba Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Až se dozví, že se dělají dámské Brajtle jenom v quartzu, tak se třeba nechá ukecat na něco levnějšího, třeba Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Pernikáři Konečně se kluci dočkali!!! Gratulace jako býk!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Až se dozví, že se dělají dámské Brajtle jenom v quartzu, tak se třeba nechá ukecat na něco levnějšího, třeba Rolex Moja má vzácný dar. Když dostane volnou ruku ve výběru, zaručeně šáhne po tom nejdražším, co v obchodě mají Zatím stačily Skageny na meshi, ale už pronesla že k novým hodinkám by to chtělo i kabelku. Teď se pro ni renovují vintážní Omegy po pratetě (1931, prateta je dostala k osmnáctinám, předkové měli vkus), tak by mohl být na chvilku klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Dokud nezačne chodit sem na forum, tak můžeš bejt zatím v klidu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Manželka. Projevila první zájem o hodinky. Vzala si katalog Breitling a zeptala se, jestli se dělají i dámské :-) Až si vybere, bude příspěvek do vlákna "Co mě právě naštvalo" ..a máš to.!!...být single má výhody.. ..ale nesmíš mít asi ani ex.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Moja má vzácný dar. Když dostane volnou ruku ve výběru, zaručeně šáhne po tom nejdražším, co v obchodě mají Zatím stačily Skageny na meshi, ale už pronesla že k novým hodinkám by to chtělo i kabelku. Teď se pro ni renovují vintážní Omegy po pratetě (1931, prateta je dostala k osmnáctinám, předkové měli vkus), tak by mohl být na chvilku klid Šoupni fotku těch Omeg,ať se pokocháme také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Šoupni fotku těch Omeg,ať se pokocháme také. Předrenovační foto. Dostanou nový cifr, průběžný kožený řemen . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Mě dneska potěšilo, že můj syn má už v tak útlém věku slabost pro hodinky..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Fakt? No teda, v patnácti se zajímat o hodinky, kdo by to byl řekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 hc plzen 1929 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Sraz chronomagu Praha. Dost velká účast fajn lidí. Výběr hospody na Vyšehradě se povedl. Díky organizátorovi. Fakt jsem se skvěle bavil a příště navrhuji sraz ve stejné lokalitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Potěšilo mě že jsem stihnul koupit poslední lístky na hokej do Pardubic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Potěšil mne šéf, že mi zaplatil "kapitánský" zkoušky a budu mít o volných víkendech k dispozici naší novou loď pro 10 lidí v lokalitě Žernosecké jezero - Labe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 89,9 under atack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky