Palko75 Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Viktor Ujčík http://www.hc-vitkov...ou-smlouvu.html jo jo dobra zprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Viktor Ujčík http://www.hc-vitkov...ou-smlouvu.html Promiň, ale tomu článku se směju skoro od prvního řádku - velká ikona vítkovického hokeje - pisatel článku je asi velkej znalec. Zvlášt, když toto píšu v hale, kde je jeden jeho dres u stropu a kde ho považují také za ikonu ( odehrál tady o dost víc zápasů než ve Vítkovicích a vlastně to byl on a Vláda Růžička, kdo vystřílel tomuto týmu postup do extraligy ) a do velkého hokeje vzešel z líhně Jihlavy ,kde toho odehrál taky hodně ). No nic, Viktora znám osobně, je to pohodovej člověk a přeju mu, ať s Vítkama vyhraje titul ( klidně na úkor týmu mého srdce ), ale ten článek je běs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 (upraveno) už nic Upraveno 26. března 2012 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Opět mě potěšila Kometa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Opět mě potěšila Kometa Mě taky ... a zítra pro lístky na pátek a sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Jojo - brněnští kati favoritů. Přeju jim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Kuncak7: ale no tak, kolik hracu vydrzi celou karieru v jednom klubu, tak proc hned ten odsudek, ted je proste nejakou dobu hvezdou Vitek a pisatel ma radost, ze bude i pristi sezonu, Ruzu si myslim taky moc lidi s Jihlavou uz nespojuje, tak to proste je, vitkovicti odchovanci hraji taky vsude mozne a o Baniku skoda mluvit, Sparta a Plzen by mohla vypravet, holt Messi je jen jeden, ale taky za vernost dostane poradne zaplaceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Dnes mě potěšilo, že po 14 dnech od úrazu oka konečně vidím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Opět mě potěšila Kometa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Opět mě potěšila Kometa Vzhledem k tomu, že nás porazila, tak jí taktéž fandím a dělají mi jen radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Dnes mě potěšilo, že po 14 dnech od úrazu oka konečně vidím . Co vidíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Co vidíš? tak vidíš:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Kometa září a já budu u toho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Co vidíš? Vidím to, co jsem viděl před tím, než jsem byl jednooký . Není to žádná p***d pochroumaný oko. Horší než zuby . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 (upraveno) Na Spilce pré neska po zbytek večera točijó nefiltrovený Starobahno Ještěžě se celé večír prolévám na Blaženě Plzněma...VZHŮRU BRNO, BRNO KOMÉTA!!!! PÓŤME HOŠI, VYHRAJEM TO LETOS!!!!! Upraveno 27. března 2012 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Ja sem tomu Brnu nikdy nefandil, ale tak nejak musim smeknout, jak jim to jde. Jak to tam perou po hlave, takovej hurá hokej, ale s takovou energií, to je proste team pro play-off Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Krasne odpoledne s rodinou. Mladsi dcera ma dnes desate narozeniny. Spolecenska akce, skvela vecere, ohnostroj, rozbalovani darku, radost.Na svete je preci jen krasne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palko75 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Ukončení předávacích testů hurá jedeme domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Ze me dneska perfektne umyli auto, to je radost s tim jet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Poprvé jsem parkoval na sluníčku dost dlouho, abych vyzkoušel střešní okno se soláry a větráním... A dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky