Jakubisko Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 V noci jsem měl sen o tom, jak rodím. Nic příjemného mimochodem. Ale potěšil mě výklad, podle snáře to znamená začátek příznivého období nebo velké pozitivní změny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 (upraveno) V noci jsem měl sen o tom, jak rodím. Nic příjemného mimochodem.Nějaký hlas ti říkal "zatlač"... ...chce to vyměnit prostěradlo. Upraveno 16. prosince 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 (upraveno) Jakubisko: :-) A good one.. Upraveno 16. prosince 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Čekal jsem, koho to první napadne To by ale nebyl moc pozitivní začátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Mě potěšilo, že nám dneska do čtvrtýho patra přivezli nábytek a nemusel jsem hnout ani prstem Odvrácená stránka věci spočívá v tom, že celá přeprava a vynáška přišla na 140 euro... ale ten pocit sladkýho nicnedělání stál za každej cent vitaj v bratislave! v meste neobmedzenych cien Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 To by ale nebyl moc pozitivní začátek... Musíš bejt optimista - jen fáze "ve sračkách", navíc když je jistojistě přechodná, ti zaručuje že bude líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 ze v lahkom whisky opojeni popri praci sa da na tomto fore kadeco nove dozvediet aj okolo polnoci a dalej...(diky chalani z vlakna co pijete exactly kamil frantik miccalek)nakupit nieco co bude uzitocne )) diky mt01 a zaroven si popri tom vsetkom dokoncit slubenu pracu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 vitaj v bratislave! v meste neobmedzenych cien neondej mi do bratislavy, ja to mesto milujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 neondej mi do bratislavy, ja to mesto milujem neboj,ja tiez, som tu doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Dnešní technická kontrola mého auta, která až na jednu spálenou žarovičku proběhla bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) To víš, chci tu tisícovku A někde musím provokovat, když jinde už nemůžu tak Tado...velka gratulace. Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem 911 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 911: Děkuji 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 911: Děkuji +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 potesilo ma ze som sa dnes vobec dostal domov.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Mě velmi potěšil dnes dorazivší dáreček. Děkuji Ti Ježíšku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 mna potesil balicek z portugalska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Mě velmi potěšil dnes dorazivší dáreček. Děkuji Ti Ježíšku! tak pokracuj ve foceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domino Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Mě velmi potěšil dnes dorazivší dáreček. Děkuji Ti Ježíšku! Blancpain ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Vedle jak ta jedle Tentokrát nic tikajícího, nýbrž kousek z kolekce šperků Tamara Comolli. Fotky nebudou, jde to pod smrček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 nýbrž kousek z kolekce šperků koukám, ty máš taky krutý DPH na každou svojí akvizici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky