Joe Lemonade Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Že jsem dal zkoušku na 6. (poslední) pokus!!! Dneska to půjde . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GlenAffric Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Dneska se mi podařilo vyhnout protijedoucí fabii v levotočivé zatáčce, když se proti mně vyřítil dobře půl metru na mojí polovině. Následné dva smyky se podařilo vyrovnst, to mě skutečně potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) Joe Lemonade: Ja mam rekord matiku dvojku na po ctvrte. A i to se mi uz zdala docela otrava. :-) Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Můj rekord je děkanát z fortranu.(to není nadávka, pamětníci si možná vzpomenou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 konecne poskladano ... uplně jsem se zasnil.., to je krásný auto... svého času jsem byl do r5 zamilovanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) Tak se zda, ze se moje cepice jukne uz s novym majitelem pod Everest.Che, to je lepsi nez posilani medvidku tou plysackou cestovkou.Tak kdyz to vyjde, to budu mit panecku radost. Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Tak se zda, ze se moje cepice jukne uz s novym majitelem pod Everest. Che, to je lepsi nez posilani medvidku tou plysackou cestovkou. Tak kdyz to vyjde, to budu mit panecku radost. :-) že bych taky něco poslal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Tak mě potěšil Bandi, že to s tou čapkou vyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 :-) že bych taky něco poslal? Rolex Explorer by tam byl moc příjemnej Jop Bandimu díky moc, jsme předběžně domluveni a pokud to výjde bude to super mít sebou čapku Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) Jeste chybi HOP, tedy dovezt to na letiste, protoze posta by to nemusela stihnout.Ale aspon bude sranda, videt nase logo na druhym konci sveta.A uplne nejlip, kdyz ji African pred odjezdem zpet do vlasti posle dal (nebo vys). Edit:A za vsechny prachy byl i pohled manzelky:- na co mas tu cepici?- aaale, tu beru Africanovi, jede kvuli nosorozcum na Everest, tak aby reprezentoval Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Nojo, mohli byste přeskočit seznam a dát mu na cestu G to Go Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Když jsme u těch studijních úspěchů - potěšil mě první klasák tohoto semestru. Děkuji tímto Ing. Zdendovi že nebyl svině, ač na to celý semestr vypadal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Nojo, mohli byste přeskočit seznam a dát mu na cestu G to Go jsou zrovna u mě, pokud by to lidem na seznamu nevadilo, proč ne, jak moc to spěchá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Jeste chybi HOP, tedy dovezt to na letiste, protoze posta by to nemusela stihnout. Ale aspon bude sranda, videt nase logo na druhym konci sveta. A uplne nejlip, kdyz ji African pred odjezdem zpet do vlasti posle dal (nebo vys). Edit: A za vsechny prachy byl i pohled manzelky: - na co mas tu cepici? - aaale, tu beru Africanovi, jede kvuli nosorozcum na Everest, tak aby reprezentoval To by byla pecka, ukecat nějákýho borečka aby ji vzal až nahoru a vyblejskl se tam s ní. Ale nevím nevím, teď jsme volali do Kathmandů kámošovi a prej tam je celkem extrémní počasí a zatím se nepovedlo jedinému člověku udělat tento rok summit a už tam mají 3 mrtví kluky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 jsou zrovna u mě, pokud by to lidem na seznamu nevadilo, proč ne, jak moc to spěchá? Já bych to už nehrotil kluci A navíc to je na celý měsíc, čapka udělá parády až až, ale každopádně velké díky za nabídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 jsou zrovna u mě, pokud by to lidem na seznamu nevadilo, proč ne, jak moc to spěchá? Hmm, Opava... no já nevím, není to zase až tak daleko od Orlických hor. Příjde mi velmi nezodpovědné poslat chudáka Afričana do Himalájí zachraňovat nosorožce bez čepice Chronomagu a bez putovních Géček . Když se dokážete nějak dohodnout, bude to pro ty putovní Géčka veliká čest, podívat se přímo pod Everest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Hmm, Opava... no já nevím, není to zase až tak daleko od Orlických hor. Příjde mi velmi nezodpovědné poslat chudáka Afričana do Himalájí zachraňovat nosorožce bez čepice Chronomagu a bez putovních Géček . Když se dokážete nějak dohodnout, bude to pro ty putovní Géčka veliká čest, podívat se přímo pod Everest. já jsem zítra je schopný přiblížit maximálně do Rýmařova, dál to takhle narychlo nedám:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Hmm, Opava... no já nevím, není to zase až tak daleko od Orlických hor. Příjde mi velmi nezodpovědné poslat chudáka Afričana do Himalájí zachraňovat nosorožce bez čepice Chronomagu a bez putovních Géček . Když se dokážete nějak dohodnout, bude to pro ty putovní Géčka veliká čest, podívat se přímo pod Everest. Jayi, proc Africanovi nutis hnusny G-cka, kdyz uz jasne napsal, ze is chce vzit Seamastery? Africane, uzij is to!!! Drzim palce, at vyjde pocasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Jayi, proc Africanovi nutis hnusny G-cka, kdyz uz jasne napsal, ze is chce vzit Seamastery? omlouvám se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 omlouvám se hehe to si dopadl:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky