Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Jeste chybi HOP, tedy dovezt to na letiste, protoze posta by to nemusela stihnout.

Ale aspon bude sranda, videt nase logo na druhym konci sveta.

A uplne nejlip, kdyz ji African pred odjezdem zpet do vlasti posle dal (nebo vys).

Edit:

A za vsechny prachy byl i pohled manzelky:

- na co mas tu cepici?

- aaale, tu beru Africanovi, jede kvuli nosorozcum na Everest, tak aby reprezentoval

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste chybi HOP, tedy dovezt to na letiste, protoze posta by to nemusela stihnout.

Ale aspon bude sranda, videt nase logo na druhym konci sveta.

A uplne nejlip, kdyz ji African pred odjezdem zpet do vlasti posle dal (nebo vys).

Edit:

A za vsechny prachy byl i pohled manzelky:

- na co mas tu cepici?

- aaale, tu beru Africanovi, jede kvuli nosorozcum na Everest, tak aby reprezentoval

:D To by byla pecka, ukecat nějákýho borečka aby ji vzal až nahoru a vyblejskl se tam s ní. Ale nevím nevím, teď jsme volali do Kathmandů kámošovi a prej tam je celkem extrémní počasí a zatím se nepovedlo jedinému člověku udělat tento rok summit a už tam mají 3 mrtví kluky :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

jsou zrovna u mě, pokud by to lidem na seznamu nevadilo, proč ne, jak moc to spěchá?

Hmm, Opava... no já nevím, není to zase až tak daleko od Orlických hor. Příjde mi velmi nezodpovědné poslat chudáka Afričana do Himalájí zachraňovat nosorožce bez čepice Chronomagu a bez putovních Géček :) . Když se dokážete nějak dohodnout, bude to pro ty putovní Géčka veliká čest, podívat se přímo pod Everest.
Odkaz ke komentáři

Hmm, Opava... no já nevím, není to zase až tak daleko od Orlických hor. Příjde mi velmi nezodpovědné poslat chudáka Afričana do Himalájí zachraňovat nosorožce bez čepice Chronomagu a bez putovních Géček :) . Když se dokážete nějak dohodnout, bude to pro ty putovní Géčka veliká čest, podívat se přímo pod Everest.

já jsem zítra je schopný přiblížit maximálně do Rýmařova, dál to takhle narychlo nedám:-)

Odkaz ke komentáři

Jayi, proc Africanovi nutis hnusny G-cka, kdyz uz jasne napsal, ze is chce vzit Seamastery?

Africane, uzij is to!!! Drzim palce, at vyjde pocasi.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...