Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Potěšilo mě to, ale spíš jako kabaretní vystoupení. Já totiž nevím, Ráth na mě působí jako degen, ale zase až takový degen, aby se nechal chytit?

Nemyslím, za to už mám jednu zkušenost s Kubicem a jsem šokován, kdo u nás může být ministrem vnitra (vlastně se to týká většiny ministerstev, ale Kubice je v jistém slova smyslu "specifický").

Z kohokoliv z nás lze s poměrně nízkými náklady udělat třeba pedofilního zvrhlíka včetně svědeckých výpovědí a video či audio záznamu v hlavních "zprávách" na Nově, takže mám obavu, že ani tento krok se zatčením socdemáka ještě neotevře stavidla (obdobně jako Pitrův návrat) a bude potřeba defenestrace :D (aby ale ty lidi na hrad pustili, když už v té době bude ve vlastnictví nějaké a.s. z Kajmanských ostrovů ;))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 15. 5. 2012 v 14:17, 'kilosunky' napsal:

Mňa včera potešili skúšajúci na štátniciach... Čakal som od nich väčšie zákernosti, no našťastie boli úplne normálni.. Aj týmto im ďakujem...

S pozdravom, Mgr. kilosunky

Congratz! A teď se rychle ožrat a pak přihlásit do doktorandského studia :)
Odkaz ke komentáři

V 15. 5. 2012 v 17:16, 'Petr Svenda' napsal:

Rath v klepetech. Sleduji toho darebaka od doby, kdy se zmocnil České lékařské komory, a to už je nějaký pátek. Ani jsem nedoufal, že se něčeho takového dockam. To je na šampaňské!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L1D097pE6AM

EDIT: nejak neumim vlozit video.. no nic.. link to jisti.. jedna tematicka :D

Upraveno uživatelem Peter78
Odkaz ke komentáři

Dnes po dvou hodinách vylovil kamarádovi profi potápěč snubní prsten a klíče z rybníka. :speak_cool: :snorkle: :clap:

RESPEKT

Obé tam skončilo "cestou" domů mezi sobotou a nedělí. :wine:

Pro zájemce a případné řešitele podobných situací rád předám kontakt.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...