utrejch Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Haha, rath v base ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 V 15. 5. 2012 v 8:16, 'utrejch' napsal: Haha, rath v base ;-) krysa podrzi krysu a zitra vidim tvuj prispevek ve vlakne Co me nastvalo "Rath venku z basy " )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 V 15. 5. 2012 v 8:16, 'utrejch' napsal: Haha, rath v base ;-) + 1 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 V 15. 5. 2012 v 8:34, 'Peter78' napsal: krysa podrzi krysu a zitra vidim tvuj prispevek ve vlakne Co me nastvalo "Rath venku z basy " )) Krysy se nedrzi, krysy se kousou. Tohle bude tutovka, kdyz ho coby poslance s imunitou capli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Potěšilo mě to, ale spíš jako kabaretní vystoupení. Já totiž nevím, Ráth na mě působí jako degen, ale zase až takový degen, aby se nechal chytit? Nemyslím, za to už mám jednu zkušenost s Kubicem a jsem šokován, kdo u nás může být ministrem vnitra (vlastně se to týká většiny ministerstev, ale Kubice je v jistém slova smyslu "specifický"). Z kohokoliv z nás lze s poměrně nízkými náklady udělat třeba pedofilního zvrhlíka včetně svědeckých výpovědí a video či audio záznamu v hlavních "zprávách" na Nově, takže mám obavu, že ani tento krok se zatčením socdemáka ještě neotevře stavidla (obdobně jako Pitrův návrat) a bude potřeba defenestrace (aby ale ty lidi na hrad pustili, když už v té době bude ve vlastnictví nějaké a.s. z Kajmanských ostrovů ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 ...on the other hand, s jidlem roste chut, klesa pozornost, roste pocit nesmrtelnosti, nepolapitelnosti, nadrazenosti, nedotknutelnosti. Na to uz dojely vetsi kalibry, nez Rath. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 V 15. 5. 2012 v 8:16, 'utrejch' napsal: Haha, rath v base ;-) Joo, dnešek nosí dobré zprávy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Skvělé, prý u něj našli krabici od bot s pár mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 potesil me balik s novou e-cigaretou. nechal sem si ho poslat do rachoty. dnes dosel. do kanclu sem se dostal az kolem poledne a uz na me cekal po rozbaleni docela prekvapko... kolegove si hrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Me potesilo konecne po 10 letech cekani tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Mňa včera potešili skúšajúci na štátniciach... Čakal som od nich väčšie zákernosti, no našťastie boli úplne normálni.. Aj týmto im ďakujem... S pozdravom, Mgr. kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 V 15. 5. 2012 v 14:17, 'kilosunky' napsal: Mňa včera potešili skúšajúci na štátniciach... Čakal som od nich väčšie zákernosti, no našťastie boli úplne normálni.. Aj týmto im ďakujem... S pozdravom, Mgr. kilosunky Congratz! A teď se rychle ožrat a pak přihlásit do doktorandského studia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 V 15. 5. 2012 v 14:43, 'organic' napsal: Congratz! A teď se rychle ožrat a pak přihlásit do doktorandského studia Samozrejme, taký je plán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Rath v klepetech. Sleduji toho darebaka od doby, kdy se zmocnil České lékařské komory, a to už je nějaký pátek. Ani jsem nedoufal, že se něčeho takového dockam. To je na šampaňské! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 (upraveno) V 15. 5. 2012 v 17:16, 'Petr Svenda' napsal: Rath v klepetech. Sleduji toho darebaka od doby, kdy se zmocnil České lékařské komory, a to už je nějaký pátek. Ani jsem nedoufal, že se něčeho takového dockam. To je na šampaňské! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L1D097pE6AM EDIT: nejak neumim vlozit video.. no nic.. link to jisti.. jedna tematicka Upraveno 15. května 2012 uživatelem Peter78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 V 15. 5. 2012 v 13:58, 'spiderer' napsal: Me potesilo konecne po 10 letech cekani tohle tak co první dojmy? já čekám zásilku až zítra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Rudykopalsson - ja si vyzvedl jiz dnes v CZC a spokojenost - je fakt, ze pul dne je v pr*eli, ale vzhledem k tomu, ze jsem mel volno je to jedno Kazdopadne povedlo se, mas se na co tesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 V 15. 5. 2012 v 8:16, 'utrejch' napsal: Haha, rath v base ;-) je to tam z... vedle zm.da, ale u tohoto me to skutecne tesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Dnes po dvou hodinách vylovil kamarádovi profi potápěč snubní prsten a klíče z rybníka. RESPEKTObé tam skončilo "cestou" domů mezi sobotou a nedělí. Pro zájemce a případné řešitele podobných situací rád předám kontakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 RATH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky