Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 5. 2012 v 9:37, 'instant' napsal:

prave som sa v nejakej diskusii docital aky je to zazracny panko: Nazaretsky menil vodu na vino, Nazarathsky meni vino na peniaze..:)

Toto? :)

Posted Image

Návštěvník Tada
Odesláno

Jsem si říkal, jak se z toho budce vymlouvat. Trošku jsem si i myslel, že to vezme jako chlap a nebude vypovídat. Ale výmluva, že dostal víno a když krabici otevřel, tak tam najednou bylo 7 mega, to mě fakt dorazilo :D

Odesláno
  V 16. 5. 2012 v 10:08, 'Tada' napsal:

Jsem si říkal, jak se z toho budce vymlouvat. Trošku jsem si i myslel, že to vezme jako chlap a nebude vypovídat. Ale výmluva, že dostal víno a když krabici otevřel, tak tam najednou bylo 7 mega, to mě fakt dorazilo :D

Tado a tys u toho byl? 30minut a pár korun a je z Tebe prznič malých štěňátek - i nějakou reportáž o "neohrožené st. zástupkyni, bojovnici za lid", co vzápětí předhodím ovčanům, zvládnu ;)

Já mám pořád nemilý pocit, že to bohužel není ten vysněný začátek padání hlav, ale jen divadlo dle scénáře Kubiceho chlapců (či jiného nádeníka).

Je to totiž všechno až moc hezké a dobře zvládnuté, že to vůbec neodpovídá standardu boje proti korupci u nás, kéž bych se mýlil.

Odesláno

gougy to je přece jasný že je to jedna z x složek která v rámci řízené akce šla ven. Ale furt lepší než když se vzájemně drží v šachu a vše se uklízí.

Prostě je o šmejda míň a na motiv nehleďme.

Odesláno
  V 16. 5. 2012 v 10:27, 'bandicoot' napsal:

gougy to je přece jasný že je to jedna z x složek která v rámci řízené akce šla ven. Ale furt lepší než když se vzájemně drží v šachu a vše se uklízí.

Prostě je o šmejda míň a na motiv nehleďme.

Bandi, tady bych s tebou I souhlasil, ale to s tim toaletnim papirem je pekna blbost! :lol:
Návštěvník Tada
Odesláno
  V 16. 5. 2012 v 10:22, 'Frantik' napsal:

A taky mu někdo nacpal dalších 30 mega pod podlahu, to je ale svinstvo :-)

Hele, buďme spravedliví, dvě manželky jsou záhul na finance, musí mít nějaké zásoby :)

Odesláno
  V 16. 5. 2012 v 10:50, 'Jay Doll' napsal:

Potěšilo mě, že mi kolegyně přinesla čokoládu. Ale bojím se jí rozbalit, v dnešní době člověk neví, co může být uvnitř...

Co by,, v krabici od bot 7 mio, když to sprovnáš s balíčkem čokolády tak 100g heroinu nebo 250tis ve velkých bankovkách

Odesláno
  V 16. 5. 2012 v 10:59, 'Jay Doll' napsal:

Jojo, "nechci slevu zadarmo", to znám :D

Prosím tě nic neodevzdávej a pošli to panu žaludkovi .

1000 000 korun v tisícovkách je 12 cm tak by tam stejně nic moc nebylo. No ale zase v pěti litrech ??????

Odesláno
  V 16. 5. 2012 v 11:26, 'bandicoot' napsal:

V petilitrech by to bylo cca ctvrt mice.

Musíme počkat do konce.

Když byly kačky v krabici od vína bylo li to tak opravdu, možná budeme koukat kde ještě se mohou další bankovky najít ?

Na to nám možná nebude naše hlava stači,t budeli vůle toto rozplést, kaodopádně já to štěstí mít nebudu bo teď jdu z Alberta a přes důkladné prohmatání vícero značek čokolád to vypadalo, že je tam všude jen ta čokoláda.

Možná jsem měl zkusit nějaký obchod v Kladně ???

Odesláno

Mě dnes potěšil souboj hodinářství a jejich Billboard(ů) na Jížní spojce. Když jedete směrem ze Smíchova na Černý most, tak první (kousek od OMV s McDonalds) je Carollinum a Rolex Submariner, pak Koscom a nějaké Festina, následuje Carollinum a Rolex Yacht Master II a u Štěrbohol to zakončuje Koscom a Festiny :D.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...