instant Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 V 17. 5. 2012 v 17:51, 'PepaSFI' napsal: sledovali jsme to v práci ve zpravodajství v rádiu. Radiožurnál, Vysočina, Kiss Hády. Jenže to za moc nestálo a tak kolega začal kroutit kroutítkem ve snaze najít nějakou stanici kde by bylo zpravodajství trošku lepší. A nějakým zázrakem se mu povedlo naladit nějakou slovenskou stanici kde běžel přímý přenos. Sice to bylo rušené dalšími stanicemi ale šlo to slušně a byla to velká síla! Hokej v rádiu už jsem neslyšel spoustu let, vybavily se mi vzpomínky na legendární sportovní komentátory z dávno minulých časů. Vážně jsme nechápali kdy se ti chlapi nadechujou. Skoro bych to viděl tak že se vždycky nadechne jak potápěč, pak pět minut mele hubou a až mu dojde dech tak ho kolega vystřídá :-) Velký zážitek to byl! ta nejaka stanica je Slovensky rozhlas /Radio Slovensko/ a ti dvaja borci Jozef Jarkovský a Matúš Čunderlík. Jarkovsky, legendarny Kosican ergo skoro vychodnar, ma ziabre, ten clovek dycha nezavisle od hovoriacej sustavy, to je znama vec. Dnes mám podozrenie ze pan Jarkovsky prezil lahky infarkt, ale v tom švungu to nejak nezaregistroval nieco o nom link dnes som to napr. vypeckoval v kancli a zbehli sa asi zo styroch firiem co sme v jednej budove ku mne do riaditelne "ze boha veduci, co to je za bomba komentar na ktorej stanici a ked uz som tu ta nalej jeden", tak mi vychlastali vsetok konak. aspon ze sme vyhrali. inac bezna situacia obraz z TV a k tomu pocuvam radio. televizni zaklinaci hadov ked maju svoj den, a k tomu Richard Lintner a jeho porcelanovy usmev, to je na samovrazdu..
Rodkopf Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Hokej, úspěšná obhajoba diplomky a to, že koupené IGENy z Aukra, které jsem si byl vyzvednout vypadají mnohem lépe, než na fotkách!
StanoBare Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 V 17. 5. 2012 v 21:29, 'instant' napsal: ta nejaka stanica je Slovensky rozhlas /Radio Slovensko/ na rozhlase frčím celý turnaj a vlastne aj ligové vstupy počas sezóny, lebo je to väčší zážitok (u nášho futbalu obvzlášť radšej počuť ako pozerať), ale na štvrťfinále som už cukol k tv prenosu. Najmä zvukový reachot po góle, keď má človek dojem, že tam od radosti prepadol cez stolík, spolukomentátor ho kriesi, srdce naskočí a ide sa ďalej! No, čaká nás zaujímavé československé semifinále.
obchodnik-o3 Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 V 17. 5. 2012 v 22:07, 'StanoBare' napsal: na rozhlase frčím celý turnaj a vlastne aj ligové vstupy počas sezóny, lebo je to väčší zážitok (u nášho futbalu obvzlášť radšej počuť ako pozerať), ale na štvrťfinále som už cukol k tv prenosu. Najmä zvukový reachot po góle, keď má človek dojem, že tam od radosti prepadol cez stolík, spolukomentátor ho kriesi, srdce naskočí a ide sa ďalej! No, čaká nás zaujímavé československé semifinále. ked sme pri rozhlase,tak gabo zelenay - to bol komentator!!!
instant Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 gabo povedal aj co nevidel, to je este iny level. Jarkovskeho hlaska "budte radi ze len pocuvate, lebo na ten nas hokej sa neda pozerat", tusim s Kazachstanom i ked Ninaja netromfne nikto nikdy, s tym darom sa treba narodit..
Pavlucha Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 V 17. 5. 2012 v 20:41, 'Jakubisko' napsal: Měli hodně štěstí a Švédi neměli svůj den... ale je to tam!!! ... bože bože ....
long Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Že jsem si včera vsadil po cca deseti letech na vítězství Čechů a to při kursu v 3,76 . Dost dobý !!!
XXXfazerXXX Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 V 17. 5. 2012 v 20:41, 'Jakubisko' napsal: Měli hodně štěstí a Švédi neměli svůj den... ale je to tam!!! Jo,a Vochomurka je reálná postava s trvalym pobytem v Karlíně :suicide_anim: ...........tys čuměl do akvárka místo na telku?
long Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 V 18. 5. 2012 v 6:43, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal: Jo,a Vochomurka je reálná postava s trvalym pobytem v Karlíně :suicide_anim: ...........tys čuměl do akvárka místo na telku? V Karlíně néééééééé. Hráli úplně jinak ti naši kluci, napadali Švédy už při rozehrávce, byli důraznější v osobních soubojích, dohrávali všechno a hlavně měli dost střel na branku i dalších šancí. Jinak mám bohužel pocit, že se Slovákami prohrátv pohodě lze i kyž jsem si dnes ráno znovu vsadil dvojkombinci na oba dva zápasy, tak by se mi to moc líbilo. ( Fakt jem na nic nevsázel 10 let a tohle je třešnička) Problém může být v tom Slováci hrají dobře technicky a navíc oproti minulým létům hrají srdcem a z jejich hry je vidět, že chtějí vyhrávat ! ( toto je prosím volně přepsaný komentář hokejového trenéra s kterým jsem včera cca 4 hodiny vykecával)
XXXfazerXXX Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 V 18. 5. 2012 v 7:14, 'long' napsal: V Karlíně néééééééé. Hráli úplně jinak ti naši kluci, napadali Švédy už při rozehrávce, byli důraznější v osobních soubojích, dohrávali všechno a hlavně měli dost střel na branku i dalších šancí. Jinak mám bohužel pocit, že se Slovákami prohrátv pohodě lze i kyž jsem si dnes ráno znovu vsadil dvojkombinci na oba dva zápasy, tak by se mi to moc líbilo. ( Fakt jem na nic nevsázel 10 let a tohle je třešnička) Problém může být v tom Slováci hrají dobře technicky a navíc oproti minulým létům hrají srdcem a z jejich hry je vidět, že chtějí vyhrávat ! ( toto je prosím volně přepsaný komentář hokejového trenéra s kterým jsem včera cca 4 hodiny vykecával) tak jo,ale já cejtim jednu naší výhodu.Třeba je to jenom muj pocit,ale vidim po delší době v Kovářovi špičku v naší bráně.Má studenou palici,je rychlej jak prase a dává bekum jistotu udělat,kliku nebo vo dva kroky s pukem navíc,tim neskutečně pomáhaj utočníkum............myslim,že Kovářovo dny jsou v budějkách sečteny a jestli se slávou neposere,má velkou šanci bejt špička.Slováci maj Laca,ale toho vidim jak našeho Vokouna.Dokáže zazářit,ale v absolutní špičce je to jen pruměr,kterej mívá špatný dny i tejdny.
Jakubisko Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Jako šlo jim to. Přesné přihrávky, nepřekombinované útoky, proměněná přesilovka. Ale stále se nemůžu ubránit, že velkou porci tam sehrálo štěstí a tlak na domácí. Nicméně teď na Evropě 2 hlásili, že se nedělní zápas Česko-Slovensko ruší. Jsem z toho zmatený. Prý jdeme až v pondělí jako Československo na Rusko
Peta-Biker Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 (upraveno) Buďmě pokorní k soupeři. Nemysleme si, že když z nás mají menší komplex, že to půjde snadno. Kvalita hráčů sice hovoří pro nás + brankář, ale říkám, nepodcenit. BTW - Michálkův gól byla neuvěřitelná věc. Povedlo se to díky jeho síle a velikosti. Připomnělo mi to Jardu v dobách největší slávy. (Přišpendlit 100 kilového borce, druhému vzít puk, třetí ho nestihl obrat, hlídal Plekance a to zakončení!) Letos měl neskutečnou sezonu za Senators, v klubu to slízne od Alfredssona a Karlssona :-) Byl to jeho zápas, dvě gólové přihrávky, neviděl jsem ho snad prohrát jediný osobní souboj. A kdo mě osobně dále neskuteně potěšil - Krejčík - ve 20 letech hrát s takovou jistotou, klobouček dolů. Jednu chybu udělal i Blaťák, kterej je o generaci starší. Jo a doufám, že Frolík začne mířit přesněji. Včera mohl mít minimálně 3 góly - v podstatě mohlo být po zápase, byť skvěle bruslí. Upraveno 18. května 2012 uživatelem Peta-Biker
TomCZ Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Včera se nám narodila malá Anežka No a do toho ten hokej...
Jay Doll Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Mě překvapilo, jakou má náš Ludwig pěknou ségru
Peta-Biker Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 (upraveno) http://www.youtube.com/watch?v=R27pJifq2vU Opravdu nádherný moment. Nejlepší je Méďa, jak ho pak obejme na střídačce a jak se směje. Upraveno 18. května 2012 uživatelem Peta-Biker
Rodkopf Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Nechci být škodolibý, ale jsem rád, že to byl zrovna Kronwall, kdo dostal housličky.
Hasňa Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Nejsem zadny ultrafanda hokeja a fotbalu, ale ten gol to byla nadhera. De facto esteticky zazitek pro kazdeho.
pepster Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Tento týden vcelku vyšel - vypadá to na krásný slunečný víkend, naší hokejisti v semi a jako bonbonek Rath v base. Když se daří, tak se daří.
Pavel K. Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 V 18. 5. 2012 v 8:41, 'TomCZ' napsal: Včera se nám narodila malá Anežka Tak to gratuluju. My doma máme taky jednu Anežku, ale už jí bude letos 15. Bohužel to s dětma strašně utíká Než se naděješ, bude z ní velká holka, tak si to užívej dokud je malá
brett Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 V 18. 5. 2012 v 17:54, 'pepster' napsal: Tento týden vcelku vyšel - vypadá to na krásný slunečný víkend, naší hokejisti v semi a jako bonbonek Rath v base. Když se daří, tak se daří.
Doporučené příspěvky