Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Gratulace Slovensku - užijte si finále, třeba to vyjde. Viděl jsem až poslední třetinu a přes ten val se naši nedokázali dostat.

Vzpomínám si na komentáře expertů a na Nově, kdy se pouštěli do Slováků po prvních dvou prohrách...

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak gratuluju ke stříbru :)

Naopak... samozřejmě mě vůbec netěší, že vyhráli Slováci. Nikdy jsem jejich hokejisty (spíš možná zakomplexovaný fanoušky) neměl moc rád, protože mě štvala ta jejich věčná ukňouranost. Když vyhráli Češi, tak to bylo samozřejmě díky útoku Štěstí - Klika - Náhoda, ale když vyhráli oni, tak to bylo proto, že "hrajú hokej srdcom". Směšné. Nicméně zejtra jim budu fandit jak to jen půjde, protože proti těm namachrovanejm Rusákům s velkopanským syndromem to budou potřebovat. Jděte do toho, Slováci, a srazte jim hřebínek!
Odkaz ke komentáři

to budou zase kecy. Zranili nase chlapce, hrali jak prasata.... ani howno. Pochytali nas ve strednim pasmu, Laco zachytal a nase je dohravali jen par minut po tom kolenu na Koukala. Slovaci byli chytrejsi. Preju Slovakum, at zkusi Rusaky semlet.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Je to len hra. Kľudne sa to mohlo zvrtnúť počas zápasu aj inak, ale potešilo ma to. U nás veselá oslava a samozrejme vám prajem úspech nad Fínmi. Nech medajle zostanú doma.

Velmi dospělej přístup... :smile_anim: Hlavně se z nich zejtra, s prominutím, nepos.erte. Držím pěsti.
Odkaz ke komentáři

tak tak je to sport. dnes napr. Rusi valcovali na tankoch, uvidime ako sa zobudia zajtra, my len dufajme ze vstanu z postele lavou nohou. Papierovo maju navrch, ale su aj pod tlakom, ocakava sa od nich titul.

u nasho teamu by som vyzdvihol vyborne nastudovanie supera, a hlavne disciplinu na lade. Doteraz /historicky/ sme vzdy hrali priblbly hura system, co proti velmi takticky hrajucim superom /Cesko je ukazkovy priklad/ znamenalo asistovanu samovrazdu. Podla mna cechom to prehral ten rozculeny panko na striedacke, trvalo dve tretiny kym prestal penit a pokusil sa robit si svoju robotu /nehovorim ze si ju robil, ale aspon stichol a tvaril sa ze premysla/, co uz bolo neskoro. Mne to prislo ze k tomu zapasu pristupil vyslovene lahkovazne, co je trestuhodne vzhladom na to o co sa hralo. Podla mna nie Kanada ale toto bol skutocny Vujtkov koncert. Drzim palce na finov.

Odkaz ke komentáři

Ja som realista a viem, aký hokej hrajú Rusáci, ale aj striebro je fajn. Nie? Samozrejme nádej zomiera až zajtra :oneeyed02:

Velmi dospělej přístup... :smile_anim: Hlavně se z nich zejtra, s prominutím, nepos.erte. Držím pěsti.

Upraveno uživatelem robo
Odkaz ke komentáři

Kolegovi z Nitry jsem v patek rikal, ze jde o celkovou naladu z turnaje a z toho pohledu je lepsi vyhrat bronz nez prohrat zlato. Ale myslel jsem, ze to bude naopak :smile_anim:

Kdo dneska videl staromak pri zapase rus - fin, musi fandit slovakum. Ja myslel, ze me sluch sali, kdyz ten dav pod tim platnem rval "maladci". Tam jich bylo...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...