Pavlucha Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Tak doufejme, že budou brzo v chlubírně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Na hodinky snad nedošlo :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 a jsou fake cdcka nebo metalica? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomthom Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Radost mi udělěla včerejší návštěva Aviatické pouti v Pardubicích. Nádherné kousky k vidění a moc pěkný program. Letecký den kazil pouze moderátor Michal Souček, který žvanil hovadiny a jednotlivá vystoupení degradoval svými rádoby vtipnými kecy. No prostě ho.ado. sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Vcera ma potesilo zdolanie asi najnarocnejsej skusky tohto semestra, sice na 2. krat, ale predsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Konečně jsem se dokopal k tomu, abych vyluxoval a vyčistil interiéry aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Iptv má i své světlé stránky.Zjistil jsem , že mi utekly motorky, tak si je teď pouštím zpětně.To mi bude asi chybět až se odstěhuju zase do svého hnízda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Že mě bylo celý den dobře a zvládnul jsem i výlet do Polska Tato skupina skautů mě totiž včera pozvala na besídku a ta se zvrhla v ukrutnou chlastačku, takže bych řekl, že z Himalájí toho chlapci moc nemají Jo a potěšilo mě, že dali malýmu prvním káru, kluci mají vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Víkend v Hlohovci. Fantastické koláčky, božské víno a nějaké to poježdění na kole. Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Ostatně sám v dotazech pod produktem přiznává, že to je čínská replika. To by byla sranda kdyby na to napalili clo a dph, na vec z nulovou hodnotou, z jaky castky by to asi pocitali ? :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 To by byla sranda kdyby na to napalili clo a dph, na vec z nulovou hodnotou, z jaky castky by to asi pocitali ? :-))))) ... nebo to zabavili jako padělek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 To je teda drsny, taky jsem jsem schanel nejaky japonsky vydani CD, zatim jsem zjistil ze se bezne zalepujou do celofanu ohrany a prodavaj jako novy, ted koukam ze se i delaj regulerni fejky, to mam teda strach neco objednavat pres net :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 To je teda drsny, taky jsem jsem schanel nejaky japonsky vydani CD, zatim jsem zjistil ze se bezne zalepujou do celofanu ohrany a prodavaj jako novy, ted koukam ze se i delaj regulerni fejky, to mam teda strach neco objednavat pres net :-( Kdyz ma neco nejakou hodnotu, a prodava se to nove za zlomek ceny, tak je ostrazitost na prvnim miste,jenze to jeste neznamena ze nekteri chytraci neprodavaji fejky za skoro plnou cenu, to je nejvetsi svinarna, kdyz neco stoji 100$ a prodava se to nove za 20$, tak nemuze snad nikdo verit ze to bude v cajku, proste kupovat jen u overenych prodejcu, jak bylo stokrat zde receno, kdyz je cena moc ruzova, tak obvykle je to nejaky smecko ;-), sam jsem kupoval takhle x- krat, a fejku se bojim jak cert krize, dokud nemam vec doma a dukladne neprozkoumam, tak pocitove pocitam s tim ze jsem prodelal a koupil levotu, az po dukladnem prozkoumani to ze me spadne :-)), a prodejce proveruji dukladne, jak aukro tak ebay a vubec vseobecne, jak to trosku sm.di tak nebrat, lepsi koupit trosku draz nez usetrit za kazdou cenu trochu penez a mit doma bezcenej kram, tak to vidim ja ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Prej, že mám prázdniny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Konečně se věci začínaj hejbat správným směrem :-) takže konečně je se na co těšit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 jango.com, skvělá věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Já nevím jestli potěšilo, ale co mě určitě rozesmálo je Baroš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 Nadchnul mě tenhle strom. Je v zemi 6 týdnů a za tu dobu má přírůstek 17 cm všemi směry. Jsem zvědavej, jak bude vypadat na konci léta . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Že se Kurt Cobain reinkarnoval, schválně, poslechněte ZDE a řekněte na to svůj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 Potěšili mě páni policajti, že mi nedali botičku, ale jen oznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky