Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Radost mi udělěla včerejší návštěva Aviatické pouti v Pardubicích. Nádherné kousky k vidění a moc pěkný program. Letecký den kazil pouze moderátor Michal Souček, který žvanil hovadiny a jednotlivá vystoupení degradoval svými rádoby vtipnými kecy. No prostě ho.ado. :sad01_anim: sorry

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že mě bylo celý den dobře a zvládnul jsem i výlet do Polska :D Tato skupina skautů mě totiž včera pozvala na besídku a ta se zvrhla v ukrutnou chlastačku, takže bych řekl, že z Himalájí toho chlapci moc nemají :wine: Jo a potěšilo mě, že dali malýmu prvním káru, kluci mají vkus :rolleyes:

post-364-093429300 1338733720.jpg

post-364-064878000 1338733730.jpg

Odkaz ke komentáři

To je teda drsny, taky jsem jsem schanel nejaky japonsky vydani CD, zatim jsem zjistil ze se bezne zalepujou do celofanu ohrany a prodavaj jako novy, ted koukam ze se i delaj regulerni fejky, to mam teda strach neco objednavat pres net :-(

Kdyz ma neco nejakou hodnotu, a prodava se to nove za zlomek ceny, tak je ostrazitost na prvnim miste,jenze to jeste neznamena ze nekteri chytraci neprodavaji fejky za skoro plnou cenu, to je nejvetsi svinarna, kdyz neco stoji 100$ a prodava se to nove za 20$, tak nemuze snad nikdo verit ze to bude v cajku, proste kupovat jen u overenych prodejcu, jak bylo stokrat zde receno, kdyz je cena moc ruzova, tak obvykle je to nejaky smecko ;-), sam jsem kupoval takhle x- krat, a fejku se bojim jak cert krize, dokud nemam vec doma a dukladne neprozkoumam, tak pocitove pocitam s tim ze jsem prodelal a koupil levotu, az po dukladnem prozkoumani to ze me spadne :-)), a prodejce proveruji dukladne, jak aukro tak ebay a vubec vseobecne, jak to trosku sm.di tak nebrat, lepsi koupit trosku draz nez usetrit za kazdou cenu trochu penez a mit doma bezcenej kram, tak to vidim ja ;-)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...