Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Zitra jsme meli jet na vylet do Vidne, ale lezim v posteli s teplotama a jakousi virozou (fujtajbl). Potesil me zcela profesionalni a vstricny pristup Studentagency, kdy stacilo zavolat a bez toho, aby clovek musel nekam nemocnej chodit, mi prerezervovali listky o tyden dopredu. A vzhledem k tomu, ze mame 2 jizdenky na jedne, tak to stoji uplnej pakatel (50 kc, zaplatit mozno pri nastupu do busu). Takhle si predstavuju zakaznicky servis moderniho prepravce. Jen namisto Michelangela a Picassa uvidime jenom Picassa, ale to uz se neda nic delat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dakujem :) a samozrejme, mal som ich na ruke :) ( nemam totiz ziade ine :) )

:eek:

na co si ty doktoři stěžujou?!? Vždyť už na studiích maj Rolády!*

*předchozí text byl myšlen jako vtip, jakékoli flamy směřujte do pošty pro tebe, děkuji

Odkaz ke komentáři

mám druhý den nějakou blbou náladu, ale dnes mě potěšila žena "dárkovým certifikátem" co mě ráno nechala na stole se snídaní, prej dle vlastního výběru a platnost neomezená :D

:speak_cool: A už máš od rána rozmyšleno, co konkrétně to bude?

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

mám druhý den nějakou blbou náladu, ale dnes mě potěšila žena "dárkovým certifikátem" co mě ráno nechala na stole se snídaní, prej dle vlastního výběru a platnost neomezená :D

Dobra poukazka, se nedivim, ze Te potesila :). A mas uz favorita?
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Tada MacGyver...? :D

Nedržela mi tam baterka, uhnula se takova packa, která ji drží na místě, tak jsem si z kousku plechovky vyrobil klínek a tím jsem jí upevnil, než jsem přišel na to, jak to celé vyspravit :)

Odkaz ke komentáři

Popravde ja si ten autorizacni kod strhl v obchode z jinych sluchatek, nezdalo se mi spravedlive, proc kdyz jsem za ne dal 3500 mel platit za opravu vice nez nekdo, kdo je koupil za 900 :D

Za to bude určitě spravedlivý, až si je tam někdo koupí a oni ho vyfuckujou s tim, že si to strhnul on sám ... :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Za to bude určitě spravedlivý, až si je tam někdo koupí a oni ho vyfuckujou s tim, že si to strhnul on sám ... :sad01_anim:

Ale prd, já reklamoval Kossy za cca 900,- ( takový malý pecky to byly), co má mladá k MP3 či 4 a stačila účtenka.

Sice je nevyměnili hned, ale až za cca 14 dnů. A to jsme pak ani nedostali stejný typ, ale novější výrobek.

A komplet balení včetně gumiček..

Prostě naprostá spokojenost s KOSSem .

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...