Leclerc Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Známy mal podobnú skúsenosť, ale myslím, že nejaký symbolický poplatok tam bol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Popravde ja si ten autorizacni kod strhl v obchode z jinych sluchatek, nezdalo se mi spravedlive, proc kdyz jsem za ne dal 3500 mel platit za opravu vice nez nekdo, kdo je koupil za 900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 velmi rozumne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 vcera ma poriadne potesila skuska z anatomie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 (upraveno) No to gratuluji. Verim, zes me pri zkousce na ruce tyhle "oblekovky" vcera ma poriadne potesila skuska z anatomie Upraveno 6. ledna 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Povedlo se mi opravit můj Acer pomoci kapesního nože a prázdné plechovky od kafe, ze které jsem si vyrobil potřebné náhradní díly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 No to gratuluji. Verim, zes me pri zkousce na ruce tyhle "oblekovky" dakujem a samozrejme, mal som ich na ruke ( nemam totiz ziade ine ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Zitra jsme meli jet na vylet do Vidne, ale lezim v posteli s teplotama a jakousi virozou (fujtajbl). Potesil me zcela profesionalni a vstricny pristup Studentagency, kdy stacilo zavolat a bez toho, aby clovek musel nekam nemocnej chodit, mi prerezervovali listky o tyden dopredu. A vzhledem k tomu, ze mame 2 jizdenky na jedne, tak to stoji uplnej pakatel (50 kc, zaplatit mozno pri nastupu do busu). Takhle si predstavuju zakaznicky servis moderniho prepravce. Jen namisto Michelangela a Picassa uvidime jenom Picassa, ale to uz se neda nic delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 dakujem a samozrejme, mal som ich na ruke ( nemam totiz ziade ine ) na co si ty doktoři stěžujou?!? Vždyť už na studiích maj Rolády!* *předchozí text byl myšlen jako vtip, jakékoli flamy směřujte do pošty pro tebe, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 vcera ma poriadne potesila skuska z anatomie Tak to už jsi vlastně doktor, zbytek studia bude už jen formalita. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 mám druhý den nějakou blbou náladu, ale dnes mě potěšila žena "dárkovým certifikátem" co mě ráno nechala na stole se snídaní, prej dle vlastního výběru a platnost neomezená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 (upraveno) mám druhý den nějakou blbou náladu, ale dnes mě potěšila žena "dárkovým certifikátem" co mě ráno nechala na stole se snídaní, prej dle vlastního výběru a platnost neomezená A už máš od rána rozmyšleno, co konkrétně to bude? Upraveno 6. ledna 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Ale vydělat si na ně musíš sám, co? A pokud ne, tak bys mi jí mohl příští týden půjčit, pořád mám v hlavě 321 nebo modré datejusty II, do té doby se rozhoupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 vyděláváme společně a vybráno už mám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 mám druhý den nějakou blbou náladu, ale dnes mě potěšila žena "dárkovým certifikátem" co mě ráno nechala na stole se snídaní, prej dle vlastního výběru a platnost neomezená Dobra poukazka, se nedivim, ze Te potesila . A mas uz favorita? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 po myšlenkových veletočích asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 skus este raz ten obrazok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Tada MacGyver...? Nedržela mi tam baterka, uhnula se takova packa, která ji drží na místě, tak jsem si z kousku plechovky vyrobil klínek a tím jsem jí upevnil, než jsem přišel na to, jak to celé vyspravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Popravde ja si ten autorizacni kod strhl v obchode z jinych sluchatek, nezdalo se mi spravedlive, proc kdyz jsem za ne dal 3500 mel platit za opravu vice nez nekdo, kdo je koupil za 900 Za to bude určitě spravedlivý, až si je tam někdo koupí a oni ho vyfuckujou s tim, že si to strhnul on sám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Za to bude určitě spravedlivý, až si je tam někdo koupí a oni ho vyfuckujou s tim, že si to strhnul on sám ... Ale prd, já reklamoval Kossy za cca 900,- ( takový malý pecky to byly), co má mladá k MP3 či 4 a stačila účtenka. Sice je nevyměnili hned, ale až za cca 14 dnů. A to jsme pak ani nedostali stejný typ, ale novější výrobek. A komplet balení včetně gumiček.. Prostě naprostá spokojenost s KOSSem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky