Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Že se na Grand Prix Bugatti 2012 na zámku v Napajedlích i Barumce pro mne i pro firmu povedlo vše tak jak mělo a jak jsme chtěli !!!!!

Co to tam je za moulu v tý čepici?

EDIT: Vlastně jsem chtěl napsat fešáka.:)

Odesláno

Tak to ti vůbec nevím, můžu se zeptat až se potkáme :) Každopádně má doma i nějáké hady a pavouky, to tě myslím zajímá, ale vůbec nevím co, moc se spolu nebavíme, je to takovej namachrovanej lojza" Doufám, že nemá Kobru, aby jsme nemuseli pro sérum až někam do Mnichova, až ho sejme :D

Ani se ho neptej. No poslouchat ty ary, to by me asi nebavilo. Ptaci to jsou nadherni, ale s ohledem na sousedy bych si je asi neporidil...

Ono ve statech docela krizenci Aru frci, ale ja jsem proti jakemukoliv krizeni kvuli komerci.

Lojza z Bruntalska je idiot a dobre mu tak. O hady se pry zase tak moc dobre nestaral - dle vyjadreni kamarada, ktery byl uteklou kobru pak lovit a navic pred krmenim nebyl strizlivy. Nemam rad takove "chovatele", pak to vrha spatne svetlo na vsechny ostatni.

Odesláno

Co to tam je za moulu v tý čepici?

EDIT: Vlastně jsem chtěl napsat fešáka.:)

Fešák si dal tři rychlostní zkoušky na sedadle navigátora a nejen, že nebyl fešák ( byl celý bílý a šedivý) a vůbec mu nebylo dobře, ale navíc raději v rámci dojezdu do cíle rychlostních zkoušek přestal číst asi po 20 vteřinách ten předespaný itinerář sestavený den předtím od profíka ( byl jsme úplně mimo ) BYLO TO HROZNÝ , ALE FAKT HROZNÝ

MASO !!!!!!!!!!!!!!:suicide_anim:

Odesláno

Ani se ho neptej. No poslouchat ty ary, to by me asi nebavilo. Ptaci to jsou nadherni, ale s ohledem na sousedy bych si je asi neporidil...

Ono ve statech docela krizenci Aru frci, ale ja jsem proti jakemukoliv krizeni kvuli komerci.

Lojza z Bruntalska je idiot a dobre mu tak. O hady se pry zase tak moc dobre nestaral - dle vyjadreni kamarada, ktery byl uteklou kobru pak lovit a navic pred krmenim nebyl strizlivy. Nemam rad takove "chovatele", pak to vrha spatne svetlo na vsechny ostatni.

Hm, taky si myslím, že kobra byla ta poslední, kdo za to mohl" Říká se, koho had uštkl, i stočeného provazu se bojí, tak jsem zvědav, jak mu chov půjde dál :oneeyed02: Taky mě trošku udivuje, když má doma takovouhle mamku, že tam nemá sérum, není to trochu na hlavu postavený, to jako chovatelé doma nemívají? Já myslel, že je to automatický"

Jinak papochouvé jedou, teď řvali na starýho - Milane, Milane, no já myslel, že to řve jeho manželka, to je sranda :D

Odesláno

Sousedka přes barák má papouška Žako a to je šílenej brajgl, ten pták je shopnej naučit se jakoukoli melodii nebo zvuk, takže "vydává" skřípání dveří, zvoní jako telefon, štěká jako pes, furt řve nějaký rozkazy, co sousedka ječí na děcka a starýho, to je samý "pojď sem, ukliď si to, kam deš", teď v létě ho mají na terase a je to děs, sednout si na zahradu na kafe je prostě psycho :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)

Hm, taky si myslím, že kobra byla ta poslední, kdo za to mohl" Říká se, koho had uštkl, i stočeného provazu se bojí, tak jsem zvědav, jak mu chov půjde dál :oneeyed02: Taky mě trošku udivuje, když má doma takovouhle mamku, že tam nemá sérum, není to trochu na hlavu postavený, to jako chovatelé doma nemívají? Já myslel, že je to automatický"

Jinak papochouvé jedou, teď řvali na starýho - Milane, Milane, no já myslel, že to řve jeho manželka, to je sranda :D

Sera jsou pry hodne draha /nekolikanasobne prekracuji cenu hadu/ + maji hodne kratkou expiracni dobu. + Na kazdy druh hada bys potreboval jine serum.Jinak 14 dni po tom, co kamarada kousla minuly rok mamba jel se mnou na burzu do Nemecka a koupil si tam dalsi :D Teraristika je droga, coz mi chronomagori zname, jen to jsou hodinky :)

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

třetí den nekouření a naprosto bez chuti na cigáro

No a je to tady, loni jsi začal hubnout, teď přestáváš kouřit a příště přestaneš pít.......................

Tak nevím nevím .......................:crying_anim02:

Odesláno

třetí den nekouření a naprosto bez chuti na cigáro

Výborně, vydržať Františku, vydržať :smile_anim: Jako bejvalý vášnivý kuřák můžu potvrdit, že kouření je blbost, ale samozřejmě každého věc"

Odesláno

No a je to tady, loni jsi začal hubnout, teď přestáváš kouřit a příště přestaneš pít.......................

Tak nevím nevím .......................:crying_anim02:

když mě to hulení už přestalo bavit.. a nechci bejt závislej..když už jsem skončili ve fázi že hulim víc jak krabičku a to ještě nedržim značku tak je zle.. chce to pár měsíců pauzu

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Sera jsou pry hodne draha /nekolikanasobne prekracuji cenu hadu/ + maji hodne kratkou expiracni dobu. + Na kazdy druh hada bys potreboval jine serum.Jinak 14 dni po tom, co kamarada kousla minuly rok mamba jel se mnou na burzu do Nemecka a koupil si tam dalsi :D Teraristika je droga, coz mi chronomagori zname, jen to jsou hodinky :)

Sem čet, že proti ušknutí se má pít vodka s pepřem a nachcat si do očí. Ale to jako vážně.

Odesláno

Sem čet, že proti ušknutí se má pít vodka s pepřem a nachcat si do očí. Ale to jako vážně.

No alkohol prave rozvadi jed rychleji v krvi, tak se mi to moc nezda...

Odesláno

Premejslim, jak si nchcat do oci.... se budu muset nejak lehnout na zada , dat nohy za hlavu ....

A co kdyby sis nachcal do dlaně a do oka to vetřel, he?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Premejslim, jak si nchcat do oci.... se budu muset nejak lehnout na zada , dat nohy za hlavu ....

No těžko si budeš chcát do očí když ležíš na břiše. Vono se i chlastá blbě.

Odesláno

A co kdyby sis nachcal do dlaně a do oka to vetřel, he?

Nachcat do dlaně si dokáže každej. Jedovatý hadi se takhle nedaj přechcat. Proto tolik lidí umírá na hadí uštknutí...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...