FrantisekH Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 ja v posledni dobe pocet nepocital..palil jsem jednu za druhou..a uzvme to prestalo bavit..a clovek pak uz jenom sm.del cigarama a kourem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Pánové jdete zítra někdo na hokejovou Plzeň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Dneska mě neskutečně potěšila manželka, když mi zajistila knížku Neviditelný s věnováním a podpisem od autora, se kterým jsem se prořehtal telecími léty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 mě dnes http://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/433933-hokej-on-line-novy-rocnik-tipsport-extraligy-odstartoval-novacek-z-chomutova-hosti-brnenskou-kometu.html#hp-sez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Že mi dorazily z USA quartzky Victorinox Dive Master 500, úžasný hodinky za rozumnej peníz na blbnutí ve vodě. Zpracování naprosto super a lupa v datovém okénku je skvělá. Muzu se zeptat, kdes je kupoval? Zrovna premyslim o darku k dedovym 70 Dikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Muzu se zeptat, kdes je kupoval? Zrovna premyslim o darku k dedovym 70 Dikec Na americké ebay, tam se draží pravidelně, ceny kolem 220 - 250 dolarů.Plus DPH k tomu, tomu jsem neuniknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Na americké ebay, tam se draží pravidelně, ceny kolem 220 - 250 dolarů.Plus DPH k tomu, tomu jsem neuniknul. Ok, diky moc. Posledni dobou mi taky chodi vsechno z USA s dodatecnou obalkou.. ...tak uvidim. Jo. At slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Na americké ebay, tam se draží pravidelně, ceny kolem 220 - 250 dolarů.Plus DPH k tomu, tomu jsem neuniknul. Prosím tě, kolik to dělalo celkem i se clem? Jestli si nějaký platil?? Dík...Uvažuji o koupi v podobné cenové hladině z US ebay, tak abych věděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 právě jsem s vrátil ze Záskoku...z první řady...co dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 (upraveno) Potešil si ma, raz by som chcel zažiť nejakú hru v ich domovskej scéne, ešte kým sú činný, lebo pomaly pomaličky nám odchádzajú Záskok, Švestka, Dobytí severního pólu...edit: i keď bez Smoljaka Frištenský už nebude to pravé... Upraveno 13. září 2012 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Dneska mě neskutečně potěšila manželka, když mi zajistila knížku Neviditelný s věnováním a podpisem od autora, se kterým jsem se prořehtal telecími léty.... úžasná to žena! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Prosím tě, kolik to dělalo celkem i se clem? Jestli si nějaký platil?? Dík...Uvažuji o koupi v podobné cenové hladině z US ebay, tak abych věděl DPH 20% z celkové ceny zásilky (tzn. hodinky + poštovné). CLO žádné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 ..diky. Jdu pocitat :-D jeste prosim te,plati se nejaky poplatek za prevod penez do usa? Od jaky cenove hranice se pocita clo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Potešil si ma, raz by som chcel zažiť nejakú hru v ich domovskej scéne, ešte kým sú činný, lebo pomaly pomaličky nám odchádzajú Záskok, Švestka, Dobytí severního pólu...edit: i keď bez Smoljaka Frištenský už nebude to pravé... já se kacířsky přiznám, že Smoljaka jsem moc nemusel, ale máš pravdu, bez Smoljaka nebude Frištenský tím pravým Frištenským Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Nikdy by mě nenapadlo, že se v Česku v 21. století dožiju prohibice http://zpravy.idnes.cz/vlada-vyhlasila-v-cesku-prohibici-dla-/domaci.aspx?c=A120914_190755_domaci_js Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Potesil me ministr Heger. Ze neni predposranej z lihovy lobby a umi rozhodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 taky se přidávám, prohibice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Vinarska a pivarska lobby? Nastesti mám doma par krabic dobryho vina. Nu coz, v zakopech tu chvilu vydrzime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 haha, me prisel v tydnu karton rusky vodky, na me si jen tak neprijdete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Ještěže je to do civilizace (Německo) tak blízko.Ten Heger je fakt vůl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky