Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 18. 6. 2014 v 18:16, mtruelle napsal:

Dobrá volba.... máme tři :-) a navrch boxerku......

Boxerku sme malli ale uz davnejsie nas opustila (vysoky vek). Tak sme chceli podobnu povahu ale mensiu postavu. Zohnat stena fenky bostona vobec nie je jednoduche.
Odesláno

Včera jsem hrabal u našich doma ( něco hledal a nenašel ), ale našel jsem tam kalendář z roku 1992, kde jsem se našim dušoval- písemně, že když mě přispějí na jedny určité hodinky, tak jsou to opravdu ty poslední, co kdy chci :clap: . Hrozně mě to pobavilo, protože už si ani nepamatuju, kde ten kousek vůbec skončil a co to bylo za značku ( je to tak dávno ).

Odesláno (upraveno)
  V 20. 6. 2014 v 9:53, montemar napsal:

negativni testy

:speak_cool:

Jinak mě potěšilo, že se na internetu konečně pochlubil i někdo, kdo něco dokázal...takhle vypadá zasloužený odpočinek! Respect

http://www.tsn.ca/bardown/Story.aspx?Marian%2bGaborik%2btakes%2bStanley%2bCup%2bto%2bthe%2bbeach&id=455254

mariangaborik_3106-640x640.jpg

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odesláno

Udělal jsem státníice, slušně to přes minulej víkend zapil a tento týdden celkem příjemně odpromoval. Bude se mi po škole možná i stýskat...

Odesláno
  V 20. 6. 2014 v 9:53, montemar napsal:

negativni testy

:speak_cool:  já taky...a mám i protilátky juch

Odesláno
  V 20. 6. 2014 v 12:58, vanderB. napsal:

:speak_cool:  já taky...a mám i protilátky juch

asi to nebudou stejne testy... :D na to, co testovali mne, bych protilatky mit ani moc nechtel.. to by totiz znamenalo pozitivitu..

Odesláno
  V 20. 6. 2014 v 18:07, tmoris napsal:

Uspesna sazka na kostariku a vcerejsi tip na uruguay :)

Tak to klobouček, proč ses s námi nepodělil. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...