Návštěvník Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 V 19. 8. 2014 v 8:50, TomCZ napsal: Tak napište jaké je, u nás jich mají ještě asi 30 flašek, tak se pro ně vypravím taky - abych věděl, kolik jich mám uzmout no, já koupil nakonec karton, ta zkušební vyprchala děsně rychle
Tazz Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Že balík s časoměřičema od Seiko je na cestě do ČR
Bob Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Tak jsem byl taky na lovu v Lidlu :-) docela slusnej vyber, az me to prekvapilo
bandicoot Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Po studeném týdnu na Šumavě konečně teplota nad patnáct, občas i sluníčko a tak jsem si po kratším výletě nakoupil na terasu penzionu pivka z Kvildy a musím říct, že výborný...http://pivnipoutnik.cz/restaurace/pivovar-kvilda/ A taky mě potěšilo, že jsem ve vedlejší vsi potkal kamaráda od hodinek.
gorlo Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Psal jsem kamarádovi somelierovi. Zde je co mi poslal k tomu vinu Ahoj, chuť je plná, pikantní s vyšším poměrem tříslovitých látek na patře vnímané. Harmonické Ve vůni káva, višně, peckovina, brusinky a mletý čerstvě černý pepř. Dochuť je dlouhá, perzistentní. Tuším, že je to cuvée 80 % Merlot a 20 % Cabernet Franc - typiské pro oblast Saint-Emilion. 2008 ročník nebyl ideální..doporučuji vypít...neskladovat....cenu nevím, měl jsme to někde v degustaci Francie...
TomCZ Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Gorlo, dík za hodnocení, 2008 za moc nestála, to vím, ale kartón se za ty prachy hodí a do vánoc "vyprchá"
Tondaa73 Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Maximálně z toho bude svařák na chladné večery.... Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem Tondaa73
Jivl Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Už jsem se lekl, že nám Lidl prodává kvalitu za rozumnou cenu
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 V 20. 8. 2014 v 5:11, Jivl napsal: Už jsem se lekl, že nám Lidl prodává kvalitu za rozumnou cenu Já jsem ten poslední, kdo by se bil za nějaký kšeft. Jen mě teda pěkně dokáže nadzvednout takové zpracování informace. Borec, co to víno neměl vůbec v hubě, se dočte názor borce, o kterém neví lautr nic, neví, co pro něj slabší nebo silnější ročník, a tramtadatá, začne nadšeně vynášet soudy, o tom, kdo prodává jakou kvalitu. A tohle se bohužel děje denně.... Chytráčci
Jivl Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Já tedy v Lidlu nebyl už několik let. Ale když jsem tam dříve musel (doprovodit manželku neb přece nebudu sedět v autě...) a chtěl koupit víno, tak tam v podstatě nebylo co...Možná se časy mění, ale stejně jim nevěřím (a Tescu aj. také ne). Když víno, tak z osvědčeného zdroje.
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 V 20. 8. 2014 v 6:27, Jivl napsal: Já tedy v Lidlu nebyl už několik let. Ale když jsem tam dříve musel (doprovodit manželku neb přece nebudu sedět v autě...) a chtěl koupit víno, tak tam v podstatě nebylo co...Možná se časy mění, ale stejně jim nevěřím (a Tescu aj. také ne). Když víno, tak z osvědčeného zdroje.Podivej se treba na stranku www.jiznisvah.cz, blogy o vine a vinarstvi, tam jsou recenze mj. I vin z Lidlu a nevychazeji spatne. Slusna vina z Francie, Italie, Spanelska. Ja taky piju hlavne moravske vino, cizi vino pod kilo nekoupim, protoze za 4 eura i s dotacema to riskovat nebudu, a zkouset francouzska vina AOC, grand cru nebo italska DOC nebo DOCG za petikilo a vejs ve vinotece mi prijde rozezranost. Za dve kila jsem se v tom lidlu jeste nespalil. Pitelny, slusny vina
Jivl Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Kamarád vozí vína z Francie, zejména červená má skvělá. Namátkou Domaine de Mayat Bergerac...Takže beru od něho.Ohledně vín za třeba 800,- láhev musím říci, že jsem nějaká (v rámci vánočních firemních obdarovávání se) ochutnal a přišly mi spíše hnusné - asi na ně nemám hubu :-)
nAscA Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 V 20. 8. 2014 v 5:11, Jivl napsal: Už jsem se lekl, že nám Lidl prodává kvalitu za rozumnou cenu Vcera jsem byl teda v tom Lidlu a zaujala me tato velice vyhodna sleva
straspol Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 (upraveno) V 20. 8. 2014 v 6:49, Roman I. napsal: Podivej se treba na stranku www.jiznisvah.cz, blogy o vine a vinarstvi, tam jsou recenze mj. I vin z Lidlu a nevychazeji spatne. Slusna vina z Francie, Italie, Spanelska. Ja taky piju hlavne moravske vino, cizi vino pod kilo nekoupim, protoze za 4 eura i s dotacema to riskovat nebudu, a zkouset francouzska vina AOC, grand cru nebo italska DOC nebo DOCG za petikilo a vejs ve vinotece mi prijde rozezranost. Za dve kila jsem se v tom lidlu jeste nespalil. Pitelny, slusny vinaMyslím že i vína za 4,5 eček mohou být docela dobrá, cena mnohdy opravdu nevyjadřuje kvalitu. A občas mi nějaká ta láhev kolem tří čtyř stováků ani tolik nechutná. Asi mám jinak nastavený chuťový pohárky.. A LIDL se dá klidně doporučit. I levná vína mají dobrá. Upraveno 20. srpna 2014 uživatelem straspol
Eman2208 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 V 20. 8. 2014 v 7:59, nAscA napsal: Vcera jsem byl teda v tom Lidlu a zaujala me tato velice vyhodna sleva Na 100 kg ušetříš 200,- Kč, to na chodníku nenajdeš....
jovani Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 V 19. 8. 2014 v 9:15, African napsal: Přiletěl dárek od Messnera Večer k vínečku, ajajaj, no hned mám lepší den....odkialze doletel?
African Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 V 20. 8. 2014 v 9:58, jovani napsal: odkialze doletel? Tento z Benátek, brácha tam byl na víkend, tak jsem ho pověřil :-)
Lion Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 V 20. 8. 2014 v 7:59, nAscA napsal: Vcera jsem byl teda v tom Lidlu a zaujala me tato velice vyhodna sleva dobrý ... to Romanovo víno mělo na ceduli 269 Kč, na kase již zmíněných 199 Kč
Bob Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 V 20. 8. 2014 v 6:49, Roman I. napsal: Podivej se treba na stranku www.jiznisvah.cz, blogy o vine a vinarstvi, tam jsou recenze mj. I vin z Lidlu a nevychazeji spatne. Slusna vina z Francie, Italie, Spanelska. Ja taky piju hlavne moravske vino, cizi vino pod kilo nekoupim, protoze za 4 eura i s dotacema to riskovat nebudu, a zkouset francouzska vina AOC, grand cru nebo italska DOC nebo DOCG za petikilo a vejs ve vinotece mi prijde rozezranost. Za dve kila jsem se v tom lidlu jeste nespalil. Pitelny, slusny vinaMy kdyz jedeme do Italie vyhledavame cilene retez Eurospin a tam bereme cestou zpet vina, vzdy tak 100-120 lahvi, prosecco do 3 eur, chianti do 4, ruzovky, pinot grigio, rosso toscano, obycejny vina, ale tezce pitelny a za neprekonatelnou cenu - a vubec se za to nestydim pri nasi spotrebe :-)
Doporučené příspěvky