gunman Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Pošťák donesl objednaný bič - 3,5metru pletené nádhery, kopie biče Indiana Jonese.
M10 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 V 8. 9. 2014 v 9:43, gunman napsal: Pošťák donesl objednaný bič - 3,5metru pletené nádhery, kopie biče Indiana Jonese.....koukám, že pán je znalec
panedge Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 warann-hele jidlo na horach to je kapitola sama pro sebe:-)Minule jsem vyjel na Cernou horu na kole a nahore hlad jako krava...nikde nic jen takovej bufet,tak jsem si musel dat smazak s hranolkama,opravdu kvalitni strava pri sportu:-)
Klotzman Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 V 8. 9. 2014 v 9:43, gunman napsal: Pošťák donesl objednaný bič - 3,5metru pletené nádhery, kopie biče Indiana Jonese.Od koho jsi kupoval ?
gunman Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Mám tenhle http://www.bice.cz/16ij-indiana-jones-kopie-bice-z-filmu-indiana-jones jedna z věcí, co jsem vždycky chtěl, jen jako pěknou řemeslnou věc nejsem typ, že bych s tím chtěl práskat někde před lidma, ale dneska odpoledne za barákem se budu snažit se nezmrzačit
Klotzman Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Jo, od Kudláčka mám taky bič. On má dobrý i ty videa, mám je stažený do mobilu a vždycky v přestávkách když se trefím někam za ucho, tak studuju kde jsem udělal chybu.Tož přeju hodně štěstí...a vo co, že se párkrát řádně šlehneš
warann Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 V 8. 9. 2014 v 10:42, panedge napsal: .....,tak jsem si musel dat smazak s hranolkama,opravdu kvalitni strava pri sportu:-)No je nějakej mor nebo co. Na penzionu, co jsme spali druhou noc byla nabídka: smažený řízek kuřecí/vepřový, klasický smažák, smažený hermelín a ještě nějaký dva blafy, vše s hranolkama. Já proti těmhle jídlům v zásadě nic nemám (ačkoli je ani nijak extra nevyhledávám), ale nějaká alternativa by rozhodně bodla. Jo a včera jsme "objevili" další perlu, loveckou pizzu, což je pizza s lovečákem. Co jsem pak koukal na netu, tak je to relativně běžná věc, ale za mě k můžu říct jen obligátní: to bych blil velebnosti.
Lion Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 ... anebo na Radhošti půlkilová kachna se zelim
Návštěvník Kamil Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 V 8. 9. 2014 v 12:55, Lion napsal: ... anebo na Radhošti půlkilová kachna se zelim Tos je potěšil. A mě vlastně taky. Když jsem si představil, jak se tváří po přečtení tvého postu, chudáci... Hezky jsem se zasmál a zase je den lepší.
Lion Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 (upraveno) A super je to, že sem měl hlad jak pes taky, kachna byla myslim meníčko, pak kynutý ovocný knedle sekundovaný gulášem. A ceny taky vyšší... No a fronta až ven, tak sem dal dvě pivka za 40,-/ks a šel zpátky 10 km do Rožnova, nejbližší byl rodinný penzion, kde byl obligátní smažák, utopenci, tlačenka, kaťák, řízek a asi 6 druhů "mini pizzy". Langoš s kukuřicí, salámem, protlak, sejra apod... A přerovskej Zubr A na Lysé hoře je útulnej pidi srub, kde se člověk musí do futer pomalu ohnout, vevnitř okýnko a pak utopenci, klobásy, chleba se sádlem, cibulí a škvarkama, guláš, 4 polévky. špagety!! s kečupem a sejra... a fronta taky skoro až ven... hlavně, že na tabuli 20 "jídel"... Upraveno 8. září 2014 uživatelem Lion
JaRooN Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Nova akvizice. Zatim jen jedna rychla mobilofka
bandicoot Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Zfilmovaná Bohéma na artu. Supr. Villazón je bůh. Netrebko tam má krásný plný slovanský rysy. V obličeji...
Chorche Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 (upraveno) V 8. 9. 2014 v 3:38, Jeremy napsal: Co to prodavas za produkt? Rakety? :-ONábytek Nová značka, všechno od nuly, všechno třeba prodejce naučit.A dneska mě potěšilo, že školení mělo dobrou odezvu. Upraveno 8. září 2014 uživatelem Chorche
villain83 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 warann-ja mel nedavno zabijackovou pizzu,kdyz to kamos objednaval,trochu jsem se toho desil,nicmene musim rict,ze to byla velika parada...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 (upraveno) To mi neda opetovne nepripomenout toto http://www.mechovackova-pizza.cz/pizza/?nomobile. Jako ctyricet jednicka pica s kysanym zelim nebo hned vedle Svejkuv tvaruzkovy special, to je normalne na vomrdani.Edit: Zabijackovou tam maj taky, hovada. Upraveno 8. září 2014 uživatelem Zmizík
panedge Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Ty vole ty pizzy to je fakt megaúlet,ještě jim tam chybí něco ve stylu Babičin kapsář...
villain83 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Zmizik-jo,to bylo vod tyhle firmy,hele,ja si taky klepal na celo,ale na to,ze mam docela rozmlsanou hubu a malokde/maloco mi chutna,tak tady bych kecal,kdybych rekl,ze to bylo hnusny.Fakt nebylo,zkus ji nekdy.
vwtyp11 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Ja mel ve warszawe pizzu frankfurtana Těsto, sugo, nakrajenej párek a ted pozor...počkej si... Na tom hrst hranolkůPolska rules
Tomas_2002 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 V 9. 9. 2014 v 7:21, vwtyp11 napsal: Ja mel ve warszawe pizzu frankfurtana Těsto, sugo, nakrajenej párek a ted pozor...počkej si... Na tom hrst hranolků Polska rules Takže něco jako "Happy Meal Pizza" :D http://cheezburger.com/51973
villain83 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Ja rikal,ze to s tema Ebel v prodejnim vlakne bude nakonec vyhodny,slevicka na savo je tu:-)
Doporučené příspěvky