Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 8. 9. 2014 v 9:43, gunman napsal:

Pošťák donesl objednaný bič - 3,5metru pletené nádhery, kopie biče Indiana Jonese.

....koukám, že pán je znalec  :lol2:

Odesláno

warann-hele jidlo na horach to je kapitola sama pro sebe:-)Minule jsem vyjel na Cernou horu na kole a nahore hlad jako krava...nikde nic jen takovej bufet,tak jsem si musel dat smazak s hranolkama,opravdu kvalitni strava pri sportu:-)

Odesláno

Jo, od Kudláčka mám taky bič. On má dobrý i ty videa, mám je stažený do mobilu a vždycky v přestávkách když se trefím někam za ucho, tak studuju kde jsem udělal chybu.

Tož přeju hodně štěstí...a vo co, že se párkrát řádně šlehneš :D

Odesláno
  V 8. 9. 2014 v 10:42, panedge napsal:

.....,tak jsem si musel dat smazak s hranolkama,opravdu kvalitni strava pri sportu:-)

No je nějakej mor nebo co. Na penzionu, co jsme spali druhou noc byla nabídka: smažený řízek kuřecí/vepřový, klasický smažák, smažený hermelín a ještě nějaký dva blafy, vše s hranolkama. Já proti těmhle jídlům v zásadě nic nemám (ačkoli je ani nijak extra nevyhledávám), ale nějaká alternativa by rozhodně bodla. Jo a včera jsme "objevili" další perlu, loveckou pizzu, což je pizza s lovečákem. Co jsem pak koukal na netu, tak je to relativně běžná věc, ale za mě k můžu říct jen obligátní: to bych blil velebnosti. 

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 8. 9. 2014 v 12:55, Lion napsal:

... anebo na Radhošti půlkilová kachna se zelim   :clap:

Tos je potěšil. :lol2:

A mě vlastně taky. Když jsem si představil, jak se tváří po přečtení tvého postu, chudáci... Hezky jsem se zasmál a zase je den lepší. :)

Odesláno (upraveno)

A super je to, že sem měl hlad jak pes taky, kachna byla myslim meníčko, pak kynutý ovocný knedle sekundovaný gulášem. A ceny taky vyšší... No a fronta až ven, tak sem dal dvě pivka za 40,-/ks a šel zpátky 10 km do Rožnova, nejbližší byl rodinný penzion, kde byl obligátní smažák, utopenci, tlačenka, kaťák, řízek a asi 6 druhů "mini pizzy". Langoš s kukuřicí, salámem, protlak, sejra apod... A přerovskej Zubr :D

A na Lysé hoře je útulnej pidi srub, kde se člověk musí do futer pomalu ohnout, vevnitř okýnko a pak utopenci, klobásy, chleba se sádlem, cibulí a škvarkama, guláš, 4 polévky. špagety!! s kečupem a sejra... a fronta taky skoro až ven... hlavně, že na tabuli 20 "jídel"...

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno (upraveno)
  V 8. 9. 2014 v 3:38, Jeremy napsal:

Co to prodavas za produkt? Rakety? :-O

Nábytek ;)

Nová značka, všechno od nuly, všechno třeba prodejce naučit.

A dneska mě potěšilo, že školení mělo dobrou odezvu.

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Zmizik-jo,to bylo vod tyhle firmy,hele,ja si taky klepal na celo,ale na to,ze mam docela rozmlsanou hubu a malokde/maloco mi chutna,tak tady bych kecal,kdybych rekl,ze to bylo hnusny.Fakt nebylo,zkus ji nekdy.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...