Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nechtěl si osmidenni portugaly ? :)

Ctěl nechtěl. budu rád, když mi projdou bondovky. Nicméně mám aspoň drobnou výmluvu - mám ruku asi jak ty, možná ještě užší, tak by mi stejně neseděly :cheers:

Edit: Honzo, taky díky, je to úleva.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Bondovky sedí každému skoro tak ať projdou, za ty nervy si je zasloužíš urcite :)

Teď v tom dělám asi zmatek, bondovky jsou samozřejmě OK (velikostí a snad mi i projdou), měl jsem na mysli ty Portugaly, že by mi nejspíš poněkud přečuhovaly.

Nebo že bys mi půjčil?

:lol2:

Tobě bych snad i půjčil ... no takovej já jsem. Už to vidím, že až se začas zas obejví nějakej dobrák, tak mu zase půjčím. Asi....

Odesláno

... Už to vidím, že až se začas zas obejví nějakej dobrák, tak mu zase půjčím. Asi....

To je dobrý vědět, waranne :-D

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Odesláno

Jeden z mála, kterej zaplatil ... tak aspoň, že to máš doma. Příště si na to hoď nějakou smlouvu o půjčce :) .

Odesláno

Hele, díky za důvěru! Nechci, vím jak se to blbě splácí............A vím i jak nám jednou sousedi ochotně vraceli blbých 10 000,-, podotýkám Kč.

Každopádně gratulace k poslední splátce, mně se IWC Portugues taky líbí, možná nejvíc ty 7 days a v růžovém zlatě. Ale je mi to líto peněz. To je Bora Bora 2 týdny pro dva i s rezervou............

Odesláno

Jinak Vojto, jak jsi pochodil po lékařský prohlídce ? :D

Davide, v poho. Sice prej vyšší tlak, ale jinak jako řípa :-D

Odesláno

Světe div, dnes se ozval můj dlužník, za 15 minut jsme se sešli a během chvilky byl dluh (konečně) vyrovnán. Docela jsem si oddechl :clap:

no nekecej..................to je dobře, určitě jsi si vzal ponaučení z krizového vývoje........... :D

Odesláno (upraveno)

Jeden z mála, kterej zaplatil ... tak aspoň, že to máš doma. Příště si na to hoď nějakou smlouvu o půjčce :) .

No kamaráde věř, že v důkazní stránce problém nebyl. Kdybyste věděli, co jsme za profesi - oba dva, tak se počuráte smíchy :goof:

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Ale Ty víš, kam mířím :D ... (Orient)

Aha, tak to jsem fakt nepochopil :-D Zatím pořád jen uvažuju a navíc se mi do cesty připletly ještě jedny Seika.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...