Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Honzo, a ted pravdu. Tos delal sam? Pokud ano, klobouk dolu, ja to jenom zeru. A vosi hnizda muzu....

Sám a skoro dvě hodiny.

Ty je nedáváš na piškotu? Nebo to je jenom polotovar?

To je ořechové těsto - dva dny zraje v míse, potom uděláš hnízda a ty další dva dny sušíš a teprve potom plníš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je ořechové těsto - dva dny zraje v míse, potom uděláš hnízda a ty další dva dny sušíš a teprve potom plníš.

Aha, takže specialitka, vosí hnízda je jediné cukroví kterého vzniku se účastním.

Pamatuji staré formičky kdy jsem měl od vyklepávání pohmožděnou ruku. :)

Odkaz ke komentáři

Aha, takže specialitka, vosí hnízda je jediné cukroví kterého vzniku se účastním.

Pamatuji staré formičky kdy jsem měl od vyklepávání pohmožděnou ruku. :)

Já nevím, takhle to dělala moje babička a já jsem teď na stará kolena našel recept na netu, jen jsem ho v průběhu let trochu upravil.

Odkaz ke komentáři

:eek: Tak na takováhle panoramata bych se vydržel koukat hóóóóóóóódně dlouho a možná ještě o kousek dýl. :clap:

To me uz napadaj jiny veci nez koukani

BTW - staci si "tahiticora" vygooglovat...

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

...co mne potěšilo? Nooo, ten můj život zkurwený.7edef70d4b1785be4784374349c1f6e2.jpg

Tak to je fajn :-) ačkoliv my jsme letos chtěli letos po dlouhé dobe vynechat a lyžovat pouze v ČR, teplé počasí nás opět vyhání do Alp, už se rýsuje Itálie. Jak říkáme, všechno blbé je vždycky pro něco dobrý :-)

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem vyrazil na dopravní inšpektorát přihlásit motorku. Na netu koukám, že čeká 42 lidí, ale nedá se svítit, musí se to zmáknout do konce roku. Pak platěj nový pravidla, nějaký obštrukce či co. Přijedu tam, lidí jak sra....exkrementů. Zmáčknu si na terminálu číslo a napíše mi to, že mám smůlu, že se lístky nevydávají kvůli velkýmu počtu lidí. Naštvaně se otočím a na gauči tam sedí kamarád a místní člen Legacy. Tak ho jdu aspoň pozdravit. No a on jestli prej nechci jeden lístek, že v devět ráno (bylo kolem desátý) bral ještě jeden pro kámoše a ten to vzdal, takže je navíc.

TVL super. Takže jsme kecali a ta hoďka a půl čekání utekla jak voda. Líp to prostě dopadnout nemohlo.

A teď ještě čekám na pošmistra s tikajícím balíčkem...

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Konečně jsem si našel čas na pokus o výrobu vlastního řemene k hodinkám. Pár chybiček se vloudilo, ale snad to dobře dopadne. Momentálně mám na stole hodně hrubý polotovar a pěknej bordel všude okolo.

Navíc jsem zjistil, že pár věcí mi ještě chybí, takže zítra bude výlet do železářství.

PS: Nebylo tu někde vlákno o práci s kůží? 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...