Návštěvník LukeD Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Báječnej víkend ImageUploadedByTapatalk1419236204.494769.jpg Agent provokatér. Hoďte na něj síť! A jinak teda závidím jak sviň. Já už na horách nebyl ani nepamatuju - bohužel nemám s kým a samotnému se mi nechce. Mě dnes potěšilo tak akorát to, že jsem bez ztráty kytičky zvládl první den služby, ačkoliv na mě už druhým dnem leze nějaké pojebané nachlazení. Ještě 6 dalších a zase se budu moct pár týdnů flákat... Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Vše vyřešeno,odjezd domů a 14 dní volna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dva hodinkové přírustky v jednom dnu. Omegy z šedesátých let do komba a Aeronavigatory od McStingera. Co víc si přát den před Ježíškem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Já sice ještě hákuju v práci, zbývá 49 minut, ale kočky si již spokojeně hoví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dokončil jsem svůj první řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dokončil jsem svůj první řemen Slusna prace,blahopreju a jen tak dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dokončil jsem svůj první řemen Dobrá práce, jen ta podložka to má asi zasebou........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dobrá práce, jen ta podložka to má asi zasebou........... Remeň pekný a z podložky bude ikebana. Dve muchy jednou ranou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Díky za chválu chlapi, podložka je taková domácí provizorní, jen pár slepených kartónů, takže na přilepím další vrstvu a na další práci bude jako nová, hlavně že to přežil stůl bez újmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dneska je tu na fóru nějak příjemně a sladko. Fajné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dokončil jsem svůj první řemen Vypadá to dobře. Chudák Zrno - to má důstojnou konkurenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Manta a Kuncak a to nejste sami. Proc v citacich nechavate fotky, kdyz puvodni prispevek je nad tim? To je takovy problem na ty fotky najet mysi a zmacknout DEL? Zbytecne se opakuji 3x, kdo na to ma koukat furt dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Protože je ten řemen pěknej ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Pošťák s kšiltovkou ze startovače :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Pošťák s kšiltovkou ze startovače :-)Ty se ale máš, mě napsali kluci, že můj sherpa bag přijde až v půlce ledna, nejsou trička, už se klepu na dokument :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 (upraveno) Snad poprvé jsem zde zaznamenal, skutečný čin administrátora. Ale nejsem tu tak často, tak mi toho určitě spousta uniklo. Upraveno 23. prosince 2014 uživatelem docent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Manta a Kuncak a to nejste sami. Proc v citacich nechavate fotky, kdyz puvodni prispevek je nad tim? To je takovy problem na ty fotky najet mysi a zmacknout DEL? Zbytecne se opakuji 3x, kdo na to ma koukat furt dokola. Většinově se fotka nezkopíruje, asi jsem to nějak nevnímal. Tak já se polepším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 No, většinově. Nezkopíruje se fotka uložená na serveru Chronomag. Fotka vložená pouze odkazem, tj. uložená na jakémkoliv jiném serveru se zkopíruje a tu je pak při odpovědi nutno smazat. Jak prosté, milý Watsone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Většinově se fotka nezkopíruje, asi jsem to nějak nevnímal. Tak já se polepším. Treba mazať. Lebo kdo maže, ten jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Manta a Kuncak a to nejste sami. Proc v citacich nechavate fotky, kdyz puvodni prispevek je nad tim? To je takovy problem na ty fotky najet mysi a zmacknout DEL? Zbytecne se opakuji 3x, kdo na to ma koukat furt dokola. Kdyz pisu z telefonu,vzdy se me to stane,nejde to zmenit (teda,spis to neumim). Slibuju napravu a omlouvam se nacelniku :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky