Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

Agent provokatér. Hoďte na něj síť! ;)

A jinak teda závidím jak sviň. Já už na horách nebyl ani nepamatuju - bohužel nemám s kým a samotnému se mi nechce.

Mě dnes potěšilo tak akorát to, že jsem bez ztráty kytičky zvládl první den služby, ačkoliv na mě už druhým dnem leze nějaké pojebané nachlazení. Ještě 6 dalších a zase se budu moct pár týdnů flákat...

Upraveno uživatelem LukeD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Manta a Kuncak a to nejste sami. Proc v citacich nechavate fotky, kdyz puvodni prispevek je nad tim? To je takovy problem na ty fotky najet mysi a zmacknout DEL? Zbytecne se opakuji 3x, kdo na to ma koukat furt dokola. :(

Odkaz ke komentáři

Manta a Kuncak a to nejste sami. Proc v citacich nechavate fotky, kdyz puvodni prispevek je nad tim? To je takovy problem na ty fotky najet mysi a zmacknout DEL? Zbytecne se opakuji 3x, kdo na to ma koukat furt dokola. :(

Většinově se fotka nezkopíruje, asi jsem to nějak nevnímal. Tak já se polepším. :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

No, většinově. Nezkopíruje se fotka uložená na serveru Chronomag. Fotka vložená pouze odkazem, tj. uložená na jakémkoliv jiném serveru se zkopíruje a tu je pak při odpovědi nutno smazat. Jak prosté, milý Watsone. ;)

Odkaz ke komentáři

Kdyz pisu z telefonu,vzdy se me to stane,nejde to zmenit (teda,spis to neumim). Slibuju napravu a omlouvam se nacelniku :-))

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...