zhrado Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Gratulácia našim hokejistom! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Nádhera, nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Zasloužili jste si to kluci - moc hezkej hokej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Jojo,gratulace mladejm sk hokejkam,zaslouzena medaile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Krasny rano dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Uběhl jsem 7km, můj nový rekord Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Ondro, ty srabíku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Ondro, ty srabíku! 20150106_110753.jpg Dobrý pane! ty umíš motivovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 To já abych neměl pak u piva výčitky.. akorát jsem se včera bohužel někde dočetl, že kaloricky máš tendle trénink po čtyřech pivech fuč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Tím 4 pivem naopak vše uvedeš do rovnovazneho stavu ideální, pokud chceš být rovnovážený člen... Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Nojo, jenže víš, jak to po tom čtvrtym pivu pokračovává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Nekdy okolo puli ledna bychom to mohli vyzkouset, ja myslim ze to sestem to bude ok Tím 4 pivem naopak vše uvedeš do rovnovazneho stavu ideální, pokud chceš být rovnovážený člen... Nojo, jenže víš, jak to po tom čtvrtym pivu pokračovává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Mě dnes potěšilo toto! Zimu nemám moc rád ( až na to když nasněží a já na quattru vypnu stabilizaci :-D ), ale ty barvy co se ráno na obloze kouzlí, až to bere dech. Na křižovatce jsem rychle vytáhl telefon a aspoň takto se podělím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 ...další "zasr." týden nahorách.Užívej si a nebrblej :-) Co já bych dal za to,aby v Hradišti bylo trocha sněhu a mohl jít s děckama alespoň bobovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Užívej si a nebrblej :-) Co já bych dal za to,aby v Hradišti bylo trocha sněhu a mohl jít s děckama alespoň bobovat. Bedjasson nebrblá, Bedjasson zasr. provokuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Nie až tak mňa, ale snáď manželku potešia k narodeninám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Čtyřměsíční klání je úspěšně u konce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 4 mesice na komin je mazec. Gratuluju Me ted zas potesil "rohlik", protoze sem hladovej jak pes a nemel sem cas ani naladu chodit stat frontu do kauflandu a oni mi privezli nakup snad na minutu presne. Takze zas o jeden duvod vic, proc nechodit mezi lidi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Potěšila mě přítelkyně večeří, po příchodu domů, umíral jsem hlady:) americké brambory, kuřecí steak, mozzarella a salát s rukolou a rajčaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Mě dnes potěšilo toto! Zimu nemám moc rád ( až na to když nasněží a já na quattru vypnu stabilizaci :-D ), ale ty barvy co se ráno na obloze kouzlí, až to bere dech. Na křižovatce jsem rychle vytáhl telefon a aspoň takto se podělím..taky jsem to ráno zachytil.. dokonce včetně drátů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky