sara11 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Já to mám dnes jasný.Dnes mi udělalo radost narození mého druhého syna, Lukáše.Je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Gratulace, kde má hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Také gratuluju. Lukáš je super jméno, tak ať se mu v životě daří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 No hezký, tak ať se daří, přeji hodně zdraví a vůbec všeho jen dobrého.Připíjím na zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Já to mám dnes jasný.Dnes mi udělalo radost narození mého druhého syna, Lukáše.Je to super.veliká gratulace...pořádně ho zapij. Ať vám dělá radost a je zdravej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Sara11- taky gratuluju. Uzij si ten skvelej pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sara11 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Všem moc děkuji. Hodinky by si na oslavu měl koupit tatínek, bylo by to spravedlivé. Nahodim to před maminkou a uvidím, co mi na to řekne. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 No spiš by je měla dostat maminka a pak si je koupit tatínek, aby mu to nebylo líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 No spiš by je měla dostat maminka a pak si je koupit tatínek, aby mu to nebylo líto.Shrnme to- kup jedny malemu,druhe manzelce a pak za odmenu,zes to prezil :-))) jedny sobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 To Sara11: Velká gratulace k prckovi, to bych okamžitě oslavil nákupem nových hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Kandidat na zamestnanie. Normalne vysmiaty zdravy clovek s upratanou hlavou, na ruke paradnicke Chrona 1938 od Stowy na meshi. Vylepsil mi den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 No nevím nevím... pro srovnání má dobře naložený kamion fošen tak 37 kubíků Nj, jenže kladovka nemá prokladky pro manipulaci, něco trčí ven z návěsu... 25-30 kubíků se vozí běžně, dnes sem se ptal souseda a říkal, že nejvíc bral něco kolem čytyřiceti... 53 je hodně slušná hodnota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Nj, jenže kladovka nemá prokladky pro manipulaci, něco trčí ven z návěsu... 25-30 kubíků se vozí běžně, dnes sem se ptal souseda a říkal, že nejvíc bral něco kolem čytyřiceti... 53 je hodně slušná hodnota http://www.mostbeautifulpages.com/2012/09/top-10-overloaded-trucks.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 28. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Kandidat na zamestnanie. Normalne vysmiaty zdravy clovek s upratanou hlavou, na ruke paradnicke Chrona 1938 od Stowy na meshi. Vylepsil mi den.vysmiaty ked vzhliadol teba?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 vysmiaty ked vzhliadol teba??no spíš měl Instant sebou určitě toho bílýho tesáka.................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Koukám, že jak sem nedám fotky, tak tady budu za kecala. Lepší foto nemám, přivezl mi to v noci. Ta hromada na zemi má na šířku přes 7m a na výšku tak 1,8m.Tak co, odborníci dřevorubci, ošidil mě nebo to sedí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Ošidili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 28. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 ono vacsina si asi pod tatrou predstavila toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) vysmiaty ked vzhliadol teba??Nienie. Narazal som na to ze sa nenutene a prirodzene usmieval (= nie je kulturne nasinec). Pohlad na mna skutocne vela dovodov na usmev neprinasa. Aspon teda bezny clovek usmevom obvykle nevyjadruje podivnu zmes zarmutku a sustrasti.. Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 28. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 no spíš měl Instant sebou určitě toho bílýho tesáka.................... gandalf the black and his white horse named lazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky