Gustaf Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Jako doted se nad tou nosností Tatry docela bavím. Ale použiju-li fyziku z šesté třídy, tak pokud by to vysypal do vody, tak podle tohoto tvrzení by to dřevo ani neplavalo. A to se celou dobu doufám bavíme o prostorovém kubíku.Ale jak tu padlo, než bych to přepočítával na průměry kmenů, tak mám kus pořezáno. Jak jsem přeměřoval tu hromadu, tak to zhruba sedí. Jinak ještě, byla to ta modernější 815 s třínapravovym návěsem. Kdybych věděl, jaký to tu vyvolá flame, tak jsem se vyptal na tech. parametry. :-Da není to paráda...takovej zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Pro Wanderera https://www.youtube.com/watch?v=boIiAQ2mg3ojj, starej dobrej song.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoura Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Pohybuji se kolem dřeva, každy den řeším kolem 50 klaďaku naloženychdřevem a mohu zodpovědn? říci, že 55 kubiku neveze ani jeden.Co ti dovezli,tak bylo v prm (prostorové metry). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 tak to je jasný, že to byly prostoráky....težko by mu to tam nějak skládali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Dneska jsem to s Wandererem počítal a jo, štymuje to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Ty w..e,uz rezej a nemudruj :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 kua to je téma měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 lepčí jak tradiční předvánoční flejm............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 ... anebo jak debaty o porodnictví ve spřízněném vlákně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Ze Hradec opet ziskal a vyhral derby nad Pardubkama krasny posledni gol v prodlouzeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 lepčí jak tradiční předvánoční flejm............... to zas nie.... ved som dostal aj banana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 to zas nie.... ved som dostal aj bananaA co bys chtěl jinýho?Měl by jsi být na to hrdý. Copak už si nepamatuješ, jak banány byly tenkrát před vánoci nedostatkový................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 A co bys chtěl jinýho?Měl by jsi být na to hrdý. Copak už si nepamatuješ, jak banány byly tenkrát před vánoci nedostatkový.................tak ved ja som sa snazil si ho zasluzit - a nie takto ho dostat, ze ani neviem preco a x ludi mi pisalo, ze su tiez prekvapeny....heheh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Tak konecne neco zacalo padat z nebe i tady,pekne se na to kouka z okna. Snad chvilku bude padat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Tady nepadá,ale krásně svítí slunko a teplota trošku pod nulou.Škoda,že děcka jsou zase nějaké nemocné,ale alespoň procházka bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Parádní ranní lyžování, který mě nezkazil ani Polák, kterej mě na parkovišti štrejchnul auto :-) nic co by nešlo rozleštit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Parada,ja jdu zitra poprve na skialpy,tak jsem na sebe zvedav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Parádní ranní lyžování, který mě nezkazil ani Polák, kterej mě na parkovišti štrejchnul auto :-) nic co by nešlo rozleštit....Měl jsi mu rozleštit úsměv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Měl jsi mu rozleštit úsměv...Byl z toho víc hotovej než já a navíc tam půl hodiny čekal až přijdu, mohl klidně ujet jako většina lidí v dnešní době, takže za mě v pohodě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky