bajt Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 Přišly mi první kvalitní hodinky a zároveň první mechaniky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Že 3 týdny po úrazu mi splaskla ruka do tý míry, že můžu nasadit hodinky na levou ruku, kam patří. Zároveň první den v práci, ale to do tohoto vlákna nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 dnes ma potesil pan postar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 dnes ma potesil pan postar Sinn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Sinn? jawohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 bude foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 foto bude. ale ked ma tu vsetci zdrbavaju za moje nokia-umenie tak pockam radsej do vecera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 tak vecer to ale musi byt 100% foto!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Dnes mě potěšila TV Očko. Hodinu hráli jen písničky od Rytmuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Dnes mě potěšila TV Očko. Hodinu hráli jen písničky od Rytmuse Be In, poslouchej Spin, tam je toho hafo - ranní wish list poslouchám denně hodinku na cestě do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 za jaky zlocin musel prijit az takovyto trest? Dnes mě potěšila TV Očko. Hodinu hráli jen písničky od Rytmuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Abych byl dneska k tématu, tak mě potěšilo, že jsem našel klip, kde MC Kato z Prago Union recituje rýmy na svojí novou upcoming desku. Kéž by se o takových básnících učilo na hodinách ČJ ve škole. Kam se hrabe nějakej Mácha...http://www.youtube.com/watch?v=kdJCz2_5A88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 mě dnes potěšila odevzdaná diplomka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Dnes mě potěšila TV Očko. Hodinu hráli jen písničky od Rytmuse Neuveriteľné, čo všetko človek vydrží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I.AM.NOT Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Neuveriteľné, čo všetko človek vydrží . si zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 (upraveno) Hele a ten Rytmus se dá poslouchat? Jinak abych nebyl OT potěšilo mě,že už mám uklizený dříví na příští zimu,bylo toho 10kubíků naštípaný na polena,potom že mám zase klid na dva roky s technickou na autě a že mi dnešní odpoledne při uklízení dříví dělala společnost skupina Creedence clearwater revival Upraveno 17. května 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 (upraveno) Držím v ruce GMT II C a porovnávám to s LV. A co mě na tom těší? Že pořád existují hodinky, který mně dokážou zrychlit tep. A těší mě, že ani takhle v přímým srovnání neumím odpovědět na otázku, který jsou lepší. O tom pnutí, tření, jiskření, nejistotě, tápání... o tom to přece je Upraveno 17. května 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Držím v ruce GMT II C a porovnávám to s LV. A co mě na tom těší? Že pořád existují hodinky, který mně dokážou zrychlit tep. A těší mě, že ani takhle v přímým srovnání neumím odpovědět na otázku, který jsou lepší. O tom pnutí, tření, jiskření, nejistotě, tápání... o tom to přece je Potřebuješ oboje, ale to už teď víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Že 3 týdny po úrazu mi splaskla ruka do tý míry, že můžu nasadit hodinky na levou ruku, kam patří. Zároveň první den v práci, ale to do tohoto vlákna nepatří. se máš. Já furt sm.dím doma a už mne to.........ale 30-tého května se dozvím verdikt a pevně doufám,že to bude OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 se máš. Já furt sm.dím doma a už mne to.........ale 30-tého května se dozvím verdikt a pevně doufám,že to bude OK. Já jsem si to doma celkem užil, byl jsem u toho, když malá začala lozit a stavět se na zadní, a konečně se mnou dokáže bejt v místnosti, ikdyž maminka není na dohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky