Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Abych byl dneska k tématu, tak mě potěšilo, že jsem našel klip, kde MC Kato z Prago Union recituje rýmy na svojí novou upcoming desku. Kéž by se o takových básnících učilo na hodinách ČJ ve škole. Kam se hrabe nějakej Mácha...

http://www.youtube.com/watch?v=kdJCz2_5A88

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele a ten Rytmus se dá poslouchat? :crying_anim02: Jinak abych nebyl OT potěšilo mě,že už mám uklizený dříví na příští zimu,bylo toho 10kubíků naštípaný na polena,potom že mám zase klid na dva roky s technickou na autě a že mi dnešní odpoledne při uklízení dříví dělala společnost skupina Creedence clearwater revival :guitar:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Držím v ruce GMT II C a porovnávám to s LV. A co mě na tom těší? Že pořád existují hodinky, který mně dokážou zrychlit tep. A těší mě, že ani takhle v přímým srovnání neumím odpovědět na otázku, který jsou lepší. O tom pnutí, tření, jiskření, nejistotě, tápání... o tom to přece je ;)

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Držím v ruce GMT II C a porovnávám to s LV. A co mě na tom těší? Že pořád existují hodinky, který mně dokážou zrychlit tep. A těší mě, že ani takhle v přímým srovnání neumím odpovědět na otázku, který jsou lepší. O tom pnutí, tření, jiskření, nejistotě, tápání... o tom to přece je ;)

Potřebuješ oboje, ale to už teď víš ;)
Odkaz ke komentáři

Že 3 týdny po úrazu mi splaskla ruka do tý míry, že můžu nasadit hodinky na levou ruku, kam patří. Zároveň první den v práci, ale to do tohoto vlákna nepatří.

se máš. Já furt sm.dím doma a už mne to.........ale 30-tého května se dozvím verdikt a pevně doufám,že to bude OK.

Odkaz ke komentáři

se máš. Já furt sm.dím doma a už mne to.........ale 30-tého května se dozvím verdikt a pevně doufám,že to bude OK.

Já jsem si to doma celkem užil, byl jsem u toho, když malá začala lozit a stavět se na zadní, a konečně se mnou dokáže bejt v místnosti, ikdyž maminka není na dohled.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...