villain83 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Diky,z toho prvni radku jsem to pochopil a hnedle jsem vedel,vo co de:-)))Ne,ted fakt.Pomerne dlouho sleduju tuhlectu tvoji zalibu.Je to strasne zajimavy,fakt!Kdyz jsem videl fotku zahrady,regulerne jsem sednul na zadek,moc pekny a asi jen malokdo,vcetne me,si dokaze predstavit,co je to za piplani a hledani.Obdivuhodny,kloboucek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Diky,z toho prvni radku jsem to pochopil a hnedle jsem vedel,vo co de:-)))Ne,ted fakt.Pomerne dlouho sleduju tuhlectu tvoji zalibu.Je to strasne zajimavy,fakt!Kdyz jsem videl fotku zahrady,regulerne jsem sednul na zadek,moc pekny a asi jen malokdo,vcetne me,si dokaze predstavit,co je to za piplani a hledani.Obdivuhodny,kloboucek!Dekuji . V principu je to uchylka jako jakakoli jina . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Dekuji . V principu je to uchylka jako jakakoli jina .ale rekl bych,ze uslechtila,fakt se na to pekne kouka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 ...já u toho usnul...Tiger v závěru zabral?Ne. Byl furt někde v kedlubnách. Až jsme se se ženou smáli. On na přelomu století tak deset let neminul fairway. S nadsázkou. A včera trefil první fairway až na třinácté jamce. Jednou zadrivoval tak, jak to dělám s oblibou já. Narval to holí do země před míčem a pak brutálně topnul. Golf je prostě o hlavě. Ke cti mu ale patří připsat, že bojoval a z každého toho oranište se vysekal se ctí. Pořád to zahrál za 73. Já naposled hrál za 96. A v lese jsem nebyl ani jednou. Čaroval ale Mickelson. Jeho krátká hra je prostě úžasná. Má cit v ruce jako málokdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Onehdá jsme "řešili" Barnevet, tohle celkem potěší, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Je tam hodně účelových tvrzení a nepravd. Tak trochu účel světí argumenty. Samozřejmě, to že někdo tahá z rukávu divné statistiky a říká o Norsku polopravdy a nepravdy neznamená, že Barnevern nejsou svině. Jen Norci mají lehčí pozici a můžou říct, že je to plné kravin. Ale chápu, že postižení sahají k těžkým kalibrům ve formě polopravd, když běžná argumentace nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Je tam hodně účelových tvrzení a nepravd. Tak trochu účel světí argumenty. Samozřejmě, to že někdo tahá z rukávu divné statistiky a říká o Norsku polopravdy a nepravdy neznamená, že Barnevern nejsou svině. Jen Norci mají lehčí pozici a můžou říct, že je to plné kravin. Ale chápu, že postižení sahají k těžkým kalibrům ve formě polopravd, když běžná argumentace nefunguje.Mě se právě líbí, že bojují stejným kalibrem (účelová tvrzení, polopravdy, domýšlení) a na "plnou hubu".Zkouší vyvolat zájem a diskuzi, v nejlepším případě kontrolní mechanismus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Můžou si říkat co chtějí, mě vzít kluka díky nějáké vymyšlené báchorce, tak se neznám .....hovada to jsou a skončí v pekle" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Jo, však říkám, že to chápu. Jen si toho musíme být vědomi a nemyslet si, že tu všichni skáčou po stromech a rituálně obětují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 ještě to není ono ale docela to ujde................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badus Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Viděl jsem letmo výsledky, kde bylo číslo 5 a já mysle, že skončil pátý, ale byl asi 5 pod par. Já mu přeju návrat do top 5.Jo, celkově 5 pod, poslední den 73, tedy jeden nad a konečné dělené 17. místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 On na přelomu století tak deset let neminul fairway. S nadsázkou. S velkou nadsázkou. Měl průměr tak 66%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 (upraveno) Však ten nejlepší má 73 a druhej 70. Žádný velký odstup. Ale jak jsem psal, bojoval a body se sbírají při krátké hře a na greenu a tam mu to celkem šlo. Jenže mladí, které on ovlivnil a inspiroval svým atletickým přístupem, jsou dneska hodně silní. Bude to mít těžké, má už roky. Jak však ukazuje Mickelson, jde to. Upraveno 14. dubna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Onehdá jsme "řešili" Barnevet, tohle celkem potěší, ne? Keď mi to viacero ľudí pracujúcich v Nórsku vyprávalo pred pár rokmi, bol som dosť zaskočený. Nikto z nich tam nevzal rodinu, hoci im to miestne úrady vrelo ponúkali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 KFL: vyprdni uz se na ty hodinky a delej jenom do stromu...to ti jde asi vic od srdce nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 KFL: vyprdni uz se na ty hodinky a delej jenom do stromu...to ti jde asi vic od srdce nebo co Já je dělám i tak, to mi nebrání se ale babrat v hodinkách, že . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 No babras se v tom slusne Snad se z toho vybabras brzy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Pořídil jsem si tady to a je neuvěřitelné, jak takový malý parchant dokáže hrát. Jen jsem si musel objednat z Číny tucet malých 128 Mb flash disků, protože to neumí posouvat po souborech/albech, ale jen jednotlivé skladby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Kozlík šikula dojí krev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky