Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Diky,z toho prvni radku jsem to pochopil a hnedle jsem vedel,vo co de:-)))

Ne,ted fakt.Pomerne dlouho sleduju tuhlectu tvoji zalibu.Je to strasne zajimavy,fakt!Kdyz jsem videl fotku zahrady,regulerne jsem sednul na zadek,moc pekny a asi jen malokdo,vcetne me,si dokaze predstavit,co je to za piplani a hledani.Obdivuhodny,kloboucek!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky,z toho prvni radku jsem to pochopil a hnedle jsem vedel,vo co de:-)))

Ne,ted fakt.Pomerne dlouho sleduju tuhlectu tvoji zalibu.Je to strasne zajimavy,fakt!Kdyz jsem videl fotku zahrady,regulerne jsem sednul na zadek,moc pekny a asi jen malokdo,vcetne me,si dokaze predstavit,co je to za piplani a hledani.Obdivuhodny,kloboucek!

Dekuji :). V principu je to uchylka jako jakakoli jina :).

Odkaz ke komentáři

...já u toho usnul...Tiger v závěru zabral?

Ne. Byl furt někde v kedlubnách. Až jsme se se ženou smáli. On na přelomu století tak deset let neminul fairway. S nadsázkou. A včera trefil první fairway až na třinácté jamce. Jednou zadrivoval tak, jak to dělám s oblibou já. Narval to holí do země před míčem a pak brutálně topnul. Golf je prostě o hlavě. Ke cti mu ale patří připsat, že bojoval a z každého toho oranište se vysekal se ctí. Pořád to zahrál za 73. Já naposled hrál za 96. A v lese jsem nebyl ani jednou. Čaroval ale Mickelson. Jeho krátká hra je prostě úžasná. Má cit v ruce jako málokdo.
Odkaz ke komentáři

Je tam hodně účelových tvrzení a nepravd. Tak trochu účel světí argumenty. Samozřejmě, to že někdo tahá z rukávu divné statistiky a říká o Norsku polopravdy a nepravdy neznamená, že Barnevern nejsou svině. Jen Norci mají lehčí pozici a můžou říct, že je to plné kravin. Ale chápu, že postižení sahají k těžkým kalibrům ve formě polopravd, když běžná argumentace nefunguje.

Odkaz ke komentáři

Je tam hodně účelových tvrzení a nepravd. Tak trochu účel světí argumenty. Samozřejmě, to že někdo tahá z rukávu divné statistiky a říká o Norsku polopravdy a nepravdy neznamená, že Barnevern nejsou svině. Jen Norci mají lehčí pozici a můžou říct, že je to plné kravin. Ale chápu, že postižení sahají k těžkým kalibrům ve formě polopravd, když běžná argumentace nefunguje.

Mě se právě líbí, že bojují stejným kalibrem (účelová tvrzení, polopravdy, domýšlení) a na "plnou hubu".

Zkouší vyvolat zájem a diskuzi, v nejlepším případě kontrolní mechanismus. :cheers:

Odkaz ke komentáři

Však ten nejlepší má 73 a druhej 70. Žádný velký odstup. Ale jak jsem psal, bojoval a body se sbírají při krátké hře a na greenu a tam mu to celkem šlo. Jenže mladí, které on ovlivnil a inspiroval svým atletickým přístupem, jsou dneska hodně silní. Bude to mít těžké, má už roky. Jak však ukazuje Mickelson, jde to.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Pořídil jsem si tady to a je neuvěřitelné, jak takový malý parchant dokáže hrát. Jen jsem si musel objednat z Číny tucet malých 128 Mb flash disků, protože to neumí posouvat po souborech/albech, ale jen jednotlivé skladby.

post-147-0-71906900-1429007058_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...