Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

K tomu Egyptu. Last minute to není, naopak. Plánují to a těší se tam půl roku....

Jezdívali jsme tam i 2x ročně, ale melanom je "sviňa", tak že už čtvrtý rok beze mne. Tímto apeluji na všechny, nepodceňujte to. Čím dříve to najdou, tím vyšší šance! Nebýt manželky nevím, zda a kdy bych šel na kožní. Nějaká piha, ne...........?! Fakt bacha!

Hokej jsem viděl 1.třetinu a pak od 4:4, ale jo. Bojovali a prohráli, ale se ctí.

P.S.: A cílené opalování za to fakt nestojí! O soláriích ani nemluvím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je nepříjemné :-( přeji ti, ať se ti povede vyhrát, aby jste jednou zase mohli jezdit společně....

Díky. Společně jezdíme, ale holt tropy už ne. Objevujeme krásy ČR a Evropy.

Ono to s tou výhrou u této záležitosti není jednorázové, tak nebo onak, nepřijdeš-li tedy moc pozdě (to je fatální průšvih). Jak jsem psal, záleží jak včas přijdeš. Když včas, tak ti ho vykuchnou a budou tě pravidelně sledovat (PET-CT) kvůli hrozbě metastáz. Jinak nic.....Ale na prudké slunce ti nedoporučí lézt už nikdy.

P.S.: Nevěřili byste, co jsem v mezidobí poznal lidí se stejným problémem. Měl to kde kdo. Jo, a nebylo to v čekárně u doktora :-)

Takže opakuji, nepřehánět s expozicí a každé podezřelé znaménko řešit s doktorem.

Sorry za nepříjemné téma, ale i kdybych zachránil jen jednoho z vás, pak to stojí za to.

Jo, a bylo tu nedávno téma o tom, jak přestat kouřit. Já s tím sekl po 30 letech silného návyku večer toho dne, kdy mi to diagnostikovali.

Odkaz ke komentáři

Potěšilo, že jsem synův mobil dokopal z režimu "cihla" do režimu "vše funguje". Sice jsem půl noci nespal a dnes na tom dělám od 11 hodin, ale syn je rád a to je hlavní

Kdysi se synátorům stavěly po nocích motokáry, dnes je to takhle :D  Gratuluji k úspěšném odmrznutí :cheers:

Odkaz ke komentáři

Potěšilo, že jsem synův mobil dokopal z režimu "cihla" do režimu "vše funguje". Sice jsem půl noci nespal a dnes na tom dělám od 11 hodin, ale syn je rád a to je hlavní

Flash OS? Gratuluji - absolvoval jsem to třikrát a jsem rád, že se mi už pdařilo zapomenout detaily i přesný počet hodin, co jsem tím strávil :lol2:

Odkaz ke komentáři

Dnes to teda slapalo :) konecne som nasiel Barbour (bunda) co mi sedi ako uliata, kupili sme nadherne pohare na longdringky / limonadu aj s karafou, termosalky na nespresso, objavili slubnu interierovu dekoraterku ktora aj vie o com hovori, vyhrali sme v hokeji, viem ake budu moje dalsie boty aj kde ich kupim ked dostanu tovar, nezrazil som bazanta co mi nahle vbehol do cesty, dostal som free shipping na jacket z usa...vydareny den :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Ani vyloženě nepotěšilo, určitě nenaštvalo, spíš teda překvapilo... Přijdu dnes na zahrádku a tam šest takovejchhle potvor žere moji trávu. Přísahám, že nevím, kde se tam vzaly. Třeba zejtra přijedu a už tam nebudou.

post-13313-0-52966200-1430648148_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Ani vyloženě nepotěšilo, určitě nenaštvalo, spíš teda překvapilo... Přijdu dnes na zahrádku a tam šest takovejchhle potvor žere moji trávu. Přísahám, že nevím, kde se tam vzaly. Třeba zejtra přijedu a už tam nebudou.

ty jsou preci od jeziska...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Kdyby nahodou nezmizely, tak nikdy nevysvetlim pani, ze za to nemuzu. A za dvacet let bude vzadu sest hrobecku, pac pani by je pestovala jak domaci mazlicky.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...