Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

využili jsme svátek pro setkání spolužáků- hodinářů ve Šternberku, po skoro 30 letech. Před pár lety už se nás pár sešlo jinde ale na místě činu bylo tohle poprvé. Počet nic moc, asi třetina, deset lidí a jeden hipster :-) ale po takové době je i to úspěch. Dokonce se nám přímo na místě povedlo najít spolužačku na kterou nikdo neměl kontakt. Přibyly nějaké vrásky, šediny, někdo je skoro stejný, někdo (já) o 50 kilo krásnější, holky vypadají skvěle. Že byl svátek a škola zavřená nám ani moc nevadilo, hodináři už se tam neučí, Chronotechna už nefunguje a v naší dílně jsou nějaké lékařské ordinace. Město se bohužel moc nezměnilo. Některé zpustlé baráky jsme poznali i po letech, jen jsou trochu zpustlejší. Zvláštní je že některá místa si vůbec nepamatuju. Bylo to moc fajn.

Jen ta dálnice, to byl i přes malý provoz depresivní a destruktivní zážitek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že tyhle věci tady moc nefrčí, ale mě to prostě potěšilo. A za pár měsíců Vám je ukážu ve vlákně kulinárium :rolleyes:

Jsou krásný a určitě budou chutnat ještě líp :-D :-D...

Upraveno uživatelem Roubass
Odkaz ke komentáři

Vím, že tyhle věci tady moc nefrčí, ale mě to prostě potěšilo. A za pár měsíců Vám je ukážu ve vlákně kulinárium :rolleyes:

Hlavně jim nedávej jména. Táta to udělal a ti opeřenci  se nám batolí  po zahradě už druhý rok... a takovou už mohli mít voňavou křupavou kůrčičku...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Prejezd sil Nato, kterym jsme CLENEM. 

njn, jak je psáno :lol2: A z partizánů teroristé a naopak, jak je zrovna nastavena vlastnická struktura vydavatele knížky :D

ale dost politiky, potěšilo, že strašný průšvih v hokeji dopadl dobře a Jágr je prostě hokejovej bůh.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...