Jivl Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 No nevím, ale jestli tu kritizujeme češtinu, pak ve slově český jazyk má být malé čé
laskajefajn Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Potěšilo mě že jsme zvládli za plného provozu a bez omezení řízený protlak pod čtyřproudovkou u zimáku v Pernikově cca 50 metru bez ztráty kytičky... ale nespal jsem z toho při představě že porušíme plyn,VO a nebo vodu. Brrr
honza71 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 (upraveno) Potěšilo mě že jsme zvládli za plného provozu a bez omezení řízený protlak pod čtyřproudovkou u zimáku v Pernikově cca 50 metru bez ztráty kytičky... ale nespal jsem z toho při představě že porušíme plyn,VO a nebo vodu. Brrr Sikovny kluci. Ja bych taky nespal. Jen ne kvuli jinejm inzenyrskejm sitim, ale kvuli tomu typkovi v nepazenym vykopu :-) bez helmy atd. Upraveno 14. května 2015 uživatelem honza71
mondeo2 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Sikovny kluci. Ja bych taky nespal. Jen ne kvuli jinejm inzenyrskejm sitim, ale kvuli tomu typkovi v nepazenym vykopu :-) bez helmy atd.noo včera mě napadlo to samý, ale nechtěl jsem do toho šťourat když měl Láska takovou radost...............
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 vyborne husacie skvarky z madarska..... uf, moja dietka!
kejklik Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Hotel 5* na tureckém Kypru, vedle recepce kvelb s hodinkami a brýlemi: když si koupím Rolexy za 425?, dostanu druhé zdarma. No není to životní kšeft?
marosh Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Hotel 5* na tureckém Kypru, vedle recepce kvelb s hodinkami a brýlemi: když si koupím Rolexy za 425?, dostanu druhé zdarma. No není to životní kšeft? Dávali na hotelu hokej?
Horhe Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Potěšilo mě, že se mi podařilo dohledat majitele nalezené šrajtofle. Chlapec měl taky docela radost, byl to Slovák a měl tam komplet doklady...ale žádný tel.číslo. Už chtěl jít na cizineckou.
p3k Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 kruci takové buńky mít a promrhat je tady na foru :-)
African Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Ráno koukám, co mi to běhá po zahradě a oni surikaty :-)
mondeo2 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 kecale, jsi se zase probral v ňáký zoo ....................
African Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 kecale, jsi se zase probral v ňáký zoo ....................:-) tak nějak....
JaRooN Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Moje drahá dnes kouká na celkem pohledného chlapa a po chvilce zahlásí: všiml sis těch zlatých chronografů, co měl na ruce? Zůstal jsem koukat. Ta moje holka je už snad postižená víc jak já
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Moje drahá dnes kouká na celkem pohledného chlapa a po chvilce zahlásí: všiml sis těch zlatých chronografů, co měl na ruce? Zůstal jsem koukat. Ta moje holka je už snad postižená víc jak já si ty ale naivka!
Pcho Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Ráno koukám, co mi to běhá po zahradě a oni surikaty :-)My byli dneska s deckama taky.
JaRooN Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 si ty ale naivka!Gabo, prečo naivka? Veď na pekného chlapa sa pozerá bežne, rovnako ako ja na peknú babu. Ale že si u toho bude všímať aj hodiniek, to som nečakal...
Jeremy Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Moje drahá dnes kouká na celkem pohledného chlapa a po chvilce zahlásí: všiml sis těch zlatých chronografů, co měl na ruce? Zůstal jsem koukat. Ta moje holka je už snad postižená víc jak já Jen mazaně odvádí Tvou pozornost.. B-)
Tittus Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Příjemně strávené odpoledne u Kladna...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 ked uz bolo jasne, ze sa nedostanem na zraz, tak som im aspon zazelal dobru zabavu a chcel som, aby podali report a zopar fotiek - ako to sa po zraze zvykne a tento uboziak sa zase snazil hned zautocit na mna a urazit moju priatelku! kopirujem aj s mojou odpovedou Odeslat Dnes, 09:06m.n., on 15 Kvě 2015 - 10:47, said: Tak na předchozí stránce byla žádost o fotešky a reportík. Budou fotky u aut a tak, štětky zajistím.ja som myslel klasicky report o zraze, kde sa mi zial, nepodarilo dostavit....stetky zaistis, ved ine si asi este nezazil, dufam, ze aspon ta doma ti da obcas zlavu!.....to ze ty sa dostanes k zenskej len za prachy tu nemusis prezradzat!
Doporučené příspěvky