Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

...no já mám taky něco od pana m.n. slíbeno, ale zjevně je nutné plnění slibů neočekávat, byť se tváří jako že solidně.

ma velky talent vyrabat si nepriatelov...

u mna sa mu to celkom uspesne podarilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bedja: neveril bych, ze z debaty, kdy jsme jeste s jednim kolegou v nadsazce napsali, ze Damasko je v kazdem druhem tematu, nacez jste ta temata s Aldou chteli vypsat a ja na to zareagoval opet v nadsazce, ze to jeste nemam, pac je toho tolik, ze to musim zpracovat v excelu, budes jeste pul roku zit a stale tu soupisku ocekavat :D At necekas zbytecne, tak ti rovnou radeji pisu, ze se toho nikdy nedockas.

maxigabrielg: se ti divim, ze se ti v tom chce porad hrabat. Nebylo to vubec mysleno tak, jak ty jsi to pretocil. Pokud mas tu potrebu, muzeme si to klidne vyrikat pres SZ, spinave pradlo se imho na verejnosti nepere.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Bedja: neveril bych, ze z debaty, kdy jsme jeste s jednim kolegou v nadsazce napsali, ze Damasko je v kazdem druhem tematu, nacez jste ta temata s Aldou chteli vypsat a ja na to zareagoval opet v nadsazce, ze to jeste nemam, pac je toho tolik, ze to musim zpracovat v excelu, budes jeste pul roku zit a stale tu soupisku ocekavat :D At necekas zbytecne, tak ti rovnou radeji pisu, ze se toho nikdy nedockas.

m.n., zbytečný něco vysvětlovat

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

...no tobě, Dlubixi, zcela určitě. Těch pokusů jsem udělal směrem k tobě už dost.

A marný, viď? Furt nosim pozérský hodinky pro snoby, furt mi damasko přijde hnusný, furt tě to žere. Prostě některý věci se ani s časem nezmění :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

maxigabrielg: se ti divim, ze se ti v tom chce porad hrabat. Nebylo to vubec mysleno tak, jak ty jsi to pretocil. Pokud mas tu potrebu, muzeme si to klidne vyrikat pres SZ, spinave pradlo se imho na verejnosti nepere.

ty mas potrebu to este riesit, ja uz som SZ jasne napisal, ze uz to nebudem riesit tu na fore, nebudem do tvojich praktik zatahovat normalnych ludi.

nic som nepretocil, uplne je to kazdemu jasne, ze ako si ma urazil.

vidim, ze tu mas uz zopar nepriatelov, tak asi ta to bavi, si frajer a to ja mam rad!

uz to tu nechcem viac komentovat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

...mě vadí jen tvé chování tady na fóru a nejsem sám. Hodinky za nic nemůžou, ani ty škaredé. Pokud bys pochopil psaný text, tak bys tento svůj status nepotřeboval neustále obhajovat. 

Mám pocit, že spíše nesnešeš to, že někdo může vyrobit kvalitní hodinky za poloviční cenu a ještě si to dovolí srovnávat...ale k tomu toto fórum je. Nic není pro všechny stejné. Proto jsou fajn diskuze s argumenty, které se netrefují do pisatele, ale do výrobku...a to se ti IMHO zrovna moc nedaří.

Každý má jiný pohled na věc. Proto mi nevadí, že se ti Damaska nelíbí...no, jsem tomu dokonce rád. Myslím ale, že už si stejně nemáme moc co říct, takže  :cheers: .

Vzájemný útoky jsou tvoje specialita a je mi jasný, že vás je víc, kterým moje chování na fóru vadí. Ale vy to s Aldou určitě nějak vydržíte :D

A nemáme, to máš pravdu, takže :cheers: rozhodně nebude.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník swanieck

Na obilném  poli u Čáslavi skončilo setkání " Gripenistů"......nikomu se nic nestalo, ale kluci maďarský mají hnedle o jednu stíhačku méně a tak alespoň bude klídek.......

post-27804-0-73929100-1432050752_thumb.jpg

post-27804-0-84046000-1432050766_thumb.jpg

post-27804-0-29280900-1432050777_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vzájemný útoky jsou tvoje specialita a je mi jasný, že vás je víc, kterým moje chování na fóru vadí. Ale vy to s Aldou určitě nějak vydržíte :D

A nemáme, to máš pravdu, takže :cheers: rozhodně nebude.

nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, ale nějak mi to nedá. Když jsem si všiml od Tebe založeného vlákna: jaké damasko máte na ruce ( nebo tak nějak) tak jsem si řekl, dobrá recese a humor a nepochopil jsem co Alda s Bedjassonem tak řeší. Vzhledem k tomu ,že jsem dneska v práci skoro celý den strávil obvoláváním, tak jsem si na foru prošel poměrně hodně vláken ( mezitím co zvonil telefon atd...) jsem je pochopil. nevím proč na ně musíš pořád útočit, parkrát je to možná humor, ale pořád do kola. upřímně by mě to takhle taky nasralo a myslím si, že to asi nemáš zapotřebí. ..... Jo jinak ty DA 38 se mi taky líbí, tak už se na to vykašlete.   

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

No nemám to zapotřebí, to máš pravdu... ale souvislosti neznáš, pár vláken pročíst nestačí. To mi věř :)

Nevím, co je da38, ale jestli jsou to ty s tou modrou ručkou, tak ty se mi líbí.

Odkaz ke komentáři

No nemám to zapotřebí, to máš pravdu... ale souvislosti neznáš, pár vláken pročíst nestačí. To mi věř :)

Nevím, co je da38, ale jestli jsou to ty s tou modrou ručkou, tak ty se mi líbí.

obcas su tie suvislosti tak komplikovane za sa v nich clovek straca, ze? ja som si myslel ze budem skor nestranny pozorovatel, ale akosi sa to po case neda...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...