Klotzman Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Ráno koukám, co mi to běhá po zahradě a oni surikaty :-)Ta fotka vypadá jako že se tě ta hlídací ptala, kolik je hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Příjemně strávené odpoledne u Kladna... 1508037_515970441874737_1661145871008867704_n.jpgVinařice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Vinařice? Tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Mis3#titulprocisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Právě jsem objednal novej kousek, snad to Pošta a majitel stihnou do pátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Právě v pořádku přistála expedice z Jižní Ameriky :-) už sosám zážitky, brzy postnu fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Vrcholně demokratická EU brzy začne "humanitárně" bombardovat lodě s uprchlíky už ve Libyjských teritoriálních vodách. To je ale legrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 ...no já mám taky něco od pana m.n. slíbeno, ale zjevně je nutné plnění slibů neočekávat, byť se tváří jako že solidně.ma velky talent vyrabat si nepriatelov...u mna sa mu to celkom uspesne podarilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Bedja: neveril bych, ze z debaty, kdy jsme jeste s jednim kolegou v nadsazce napsali, ze Damasko je v kazdem druhem tematu, nacez jste ta temata s Aldou chteli vypsat a ja na to zareagoval opet v nadsazce, ze to jeste nemam, pac je toho tolik, ze to musim zpracovat v excelu, budes jeste pul roku zit a stale tu soupisku ocekavat At necekas zbytecne, tak ti rovnou radeji pisu, ze se toho nikdy nedockas. maxigabrielg: se ti divim, ze se ti v tom chce porad hrabat. Nebylo to vubec mysleno tak, jak ty jsi to pretocil. Pokud mas tu potrebu, muzeme si to klidne vyrikat pres SZ, spinave pradlo se imho na verejnosti nepere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Bedja: neveril bych, ze z debaty, kdy jsme jeste s jednim kolegou v nadsazce napsali, ze Damasko je v kazdem druhem tematu, nacez jste ta temata s Aldou chteli vypsat a ja na to zareagoval opet v nadsazce, ze to jeste nemam, pac je toho tolik, ze to musim zpracovat v excelu, budes jeste pul roku zit a stale tu soupisku ocekavat At necekas zbytecne, tak ti rovnou radeji pisu, ze se toho nikdy nedockas. m.n., zbytečný něco vysvětlovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 ...no tobě, Dlubixi, zcela určitě. Těch pokusů jsem udělal směrem k tobě už dost. A marný, viď? Furt nosim pozérský hodinky pro snoby, furt mi damasko přijde hnusný, furt tě to žere. Prostě některý věci se ani s časem nezmění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Bedja: neveril bych, ze z debaty, kdy jsme jeste s jednim kolegou v nadsazce napsali, ze Damasko je v kazdem druhem tematu, nacez jste ta temata s Aldou chteli vypsat a ja na to zareagoval opet v nadsazce, ze to jeste nemam, pac je toho tolik, ze to musim zpracovat v excelu, budes jeste pul roku zit a stale tu soupisku ocekavat At necekas zbytecne, tak ti rovnou radeji pisu, ze se toho nikdy nedockas.maxigabrielg: se ti divim, ze se ti v tom chce porad hrabat. Nebylo to vubec mysleno tak, jak ty jsi to pretocil. Pokud mas tu potrebu, muzeme si to klidne vyrikat pres SZ, spinave pradlo se imho na verejnosti nepere.ty mas potrebu to este riesit, ja uz som SZ jasne napisal, ze uz to nebudem riesit tu na fore, nebudem do tvojich praktik zatahovat normalnych ludi. nic som nepretocil, uplne je to kazdemu jasne, ze ako si ma urazil.vidim, ze tu mas uz zopar nepriatelov, tak asi ta to bavi, si frajer a to ja mam rad!uz to tu nechcem viac komentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 ...mě vadí jen tvé chování tady na fóru a nejsem sám. Hodinky za nic nemůžou, ani ty škaredé. Pokud bys pochopil psaný text, tak bys tento svůj status nepotřeboval neustále obhajovat. Mám pocit, že spíše nesnešeš to, že někdo může vyrobit kvalitní hodinky za poloviční cenu a ještě si to dovolí srovnávat...ale k tomu toto fórum je. Nic není pro všechny stejné. Proto jsou fajn diskuze s argumenty, které se netrefují do pisatele, ale do výrobku...a to se ti IMHO zrovna moc nedaří. Každý má jiný pohled na věc. Proto mi nevadí, že se ti Damaska nelíbí...no, jsem tomu dokonce rád. Myslím ale, že už si stejně nemáme moc co říct, takže .Vzájemný útoky jsou tvoje specialita a je mi jasný, že vás je víc, kterým moje chování na fóru vadí. Ale vy to s Aldou určitě nějak vydržíte A nemáme, to máš pravdu, takže rozhodně nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Na obilném poli u Čáslavi skončilo setkání " Gripenistů"......nikomu se nic nestalo, ale kluci maďarský mají hnedle o jednu stíhačku méně a tak alespoň bude klídek....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Vzájemný útoky jsou tvoje specialita a je mi jasný, že vás je víc, kterým moje chování na fóru vadí. Ale vy to s Aldou určitě nějak vydržíte A nemáme, to máš pravdu, takže rozhodně nebude.nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, ale nějak mi to nedá. Když jsem si všiml od Tebe založeného vlákna: jaké damasko máte na ruce ( nebo tak nějak) tak jsem si řekl, dobrá recese a humor a nepochopil jsem co Alda s Bedjassonem tak řeší. Vzhledem k tomu ,že jsem dneska v práci skoro celý den strávil obvoláváním, tak jsem si na foru prošel poměrně hodně vláken ( mezitím co zvonil telefon atd...) jsem je pochopil. nevím proč na ně musíš pořád útočit, parkrát je to možná humor, ale pořád do kola. upřímně by mě to takhle taky nasralo a myslím si, že to asi nemáš zapotřebí. ..... Jo jinak ty DA 38 se mi taky líbí, tak už se na to vykašlete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 No nemám to zapotřebí, to máš pravdu... ale souvislosti neznáš, pár vláken pročíst nestačí. To mi věř Nevím, co je da38, ale jestli jsou to ty s tou modrou ručkou, tak ty se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Otevřel jsem si dobrou láhev bílého, nakrájel k ní dárky Made in Italy a je mi fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 No nemám to zapotřebí, to máš pravdu... ale souvislosti neznáš, pár vláken pročíst nestačí. To mi věř Nevím, co je da38, ale jestli jsou to ty s tou modrou ručkou, tak ty se mi líbí.obcas su tie suvislosti tak komplikovane za sa v nich clovek straca, ze? ja som si myslel ze budem skor nestranny pozorovatel, ale akosi sa to po case neda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Tohle mě těší, ať už to dopadne jakkoliv (nepočítám s variantou posílení...). Ideálně zrušením celé organizace.http://echo24.cz/a/iUbWx/dienstbierova-jatka-zamestnanci-toci-video-proti-ministrovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Potěšilo mě, že už kvete i auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky