Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Nestává se, bohužel, moc často, že by mě něco potěšilo. Ale dnes ano. Vlákno Gentlemani fóra. Pánové, a případné dámy, při pročítání tohoto nedlouhého vlákna jsem cítil, že se usmívám a že je mi dobře. Díky všem, kteří se zasluhují o jeho plnění.

Jsem na tomto fóru nováčkem, ale, stejně jako mnohdy předtím na jiných fórech (namátkou dfklub, britva, geojih, fordfocus, badger and blade), zjišťuji, že skupiny stejně postižených se k sobě většinou chovají o dost jinak, než se k sobě chová zbytek populace. A to je moc fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

po dlhej dobe doma na Sk, a hram sa na otecka a stareho otecka....

aj pocasie je v pohode, takze si to uzivame.

prehrabnem šufliky so zabunutymi hodinkami a vyvetram zopar kuskov z trezora - nech sa porokoch dostanu na svetlo

:-)

Odkaz ke komentáři

po dlhej dobe doma na Sk, a hram sa na otecka a stareho otecka....

aj pocasie je v pohode, takze si to uzivame.

prehrabnem šufliky so zabunutymi hodinkami a vyvetram zopar kuskov z trezora - nech sa porokoch dostanu na svetlo

:-)

Tak se pak pochlub i sem, ať můžem obdivovat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Tak se pak pochlub i sem, ať můžem obdivovat.

pochlubil by som sa Cohibou na nasom vlakne o dyme, ale su to iba cigarety a to neprejde

tak sa aspon s dietnou vecerou od dcerky

( Rolady som mal aj v Prahe, ked som sa chystal na Sibirov zraz do Brna, ale zial to nevyslo!)post-1887-0-72760200-1437114368_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jasný, moc pěkný :-))), i ten dlabanec.

Teď jsem se vrátil pracovně z Prahy 1 a je to fakt šílený, ty ženský na sobě nenosej skoro nic, dost jsem se trápil, kam z očima. Ale krásně trápil :clap: , asi budu jezdit v létě častějc.

Odkaz ke komentáři

Potěšilo ? NE NADCHLO !!!

Včera jsem šel s bráchou komplet celou Karlovou ulicí od začátku do konce.  Dvacet minut jsme si povídali a  jak jsme tak lehce " obča" okem zavadil o ty letně oblečené slečny a paní na konci Karlovky jsem zjistil, že si nepamatuji nic z toho co mi říkal !  :eek:

Odkaz ke komentáři

Potěšilo ? NE NADCHLO !!!

Včera jsem šel s bráchou komplet celou Karlovou ulicí od začátku do konce.  Dvacet minut jsme si povídali a  jak jsme tak lehce " obča" okem zavadil o ty letně oblečené slečny a paní na konci Karlovky jsem zjistil, že si nepamatuji nic z toho co mi říkal !  :eek:

zkus Omega 3...................prej pomáhá i na paměť....... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Dorazily mě první potápky, oranžové Orient Ray koupené mimo prodejní vlákno od zdejšího člena. Ráno v sedm jsem volal na poštu, abych se dozvěděl, že mi je doručí mezi dvanáctou a jednou hodinou. To bych nevydržel, a proto jsem si balík nechal na poště a dojel si pro ně přes celé město sám. Cestou zpět rovnou k hodináři, aby mi upravil tah (přidány dva dílky) a abych vyzvedl Primky po tchánovi, které byly v lázních. Před desátou jsem byl zpět doma a v jedenáct jsme s rodinou vyrazili na koupání do pískovny u Třeboně. Pěkně jsem je pokřtil a hezky jsme se seznámili. :-). Takže tento týden přišly hodinky pro syna, viz o pár příspěvků výše, a dočkal jsem se i já :-). 35ac091f3e3bcd8b29ffdcbecb72fd22.jpg

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...