Návštěvník Kamil Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Tyvole kdyby vy tri jste skocili do bazenu naraz tak tam maj saharu Si dost troufa se svoji figurou. Radku, Gabo? A jeste jede na vylet do New Orleans, hajzl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Si dost troufa se svoji figurou. Radku, Gabo? A jeste jede na vylet do New Orleans, hajzl. tak nech pride aj on do fitka, spravime mejdan!!!tak co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 To jsem si tam dovolil vytáhnout já - dal jsem link na tvoji fešnou fotku z vlákna staré fotky to bolo fajn, pobavilo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Nestává se, bohužel, moc často, že by mě něco potěšilo. Ale dnes ano. Vlákno Gentlemani fóra. Pánové, a případné dámy, při pročítání tohoto nedlouhého vlákna jsem cítil, že se usmívám a že je mi dobře. Díky všem, kteří se zasluhují o jeho plnění.Jsem na tomto fóru nováčkem, ale, stejně jako mnohdy předtím na jiných fórech (namátkou dfklub, britva, geojih, fordfocus, badger and blade), zjišťuji, že skupiny stejně postižených se k sobě většinou chovají o dost jinak, než se k sobě chová zbytek populace. A to je moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Hlavně,aby se hodinky líbily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Jj, kluk je od včerejška nedal z ruky, s nimi i spal :-). Hlásí každou minutu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 A potom nějaké mechaniky,ať to tátu něco stojí :-) Kolik mu je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Deset. Mechaniky si musí koupit tatínek. Zítra mi přijdou Orient Ray, a dokonce prázdnin snad ještě stihnu LHC nebo Tridenty. Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Upraveno 16. července 2015 uživatelem vladacr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 po dlhej dobe doma na Sk, a hram sa na otecka a stareho otecka....aj pocasie je v pohode, takze si to uzivame.prehrabnem šufliky so zabunutymi hodinkami a vyvetram zopar kuskov z trezora - nech sa porokoch dostanu na svetlo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 po dlhej dobe doma na Sk, a hram sa na otecka a stareho otecka....aj pocasie je v pohode, takze si to uzivame.prehrabnem šufliky so zabunutymi hodinkami a vyvetram zopar kuskov z trezora - nech sa porokoch dostanu na svetlo:-)Tak se pak pochlub i sem, ať můžem obdivovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Dnešní kochací jízda do práce na mém stříbrném prskoletu přes Ještěd. Léto je krásná věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Tak se pak pochlub i sem, ať můžem obdivovat.pochlubil by som sa Cohibou na nasom vlakne o dyme, ale su to iba cigarety a to neprejdetak sa aspon s dietnou vecerou od dcerky ( Rolady som mal aj v Prahe, ked som sa chystal na Sibirov zraz do Brna, ale zial to nevyslo!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Jasný, moc pěkný :-))), i ten dlabanec.Teď jsem se vrátil pracovně z Prahy 1 a je to fakt šílený, ty ženský na sobě nenosej skoro nic, dost jsem se trápil, kam z očima. Ale krásně trápil , asi budu jezdit v létě častějc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Počasí a volno v práci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Potěšilo ? NE NADCHLO !!!Včera jsem šel s bráchou komplet celou Karlovou ulicí od začátku do konce. Dvacet minut jsme si povídali a jak jsme tak lehce " obča" okem zavadil o ty letně oblečené slečny a paní na konci Karlovky jsem zjistil, že si nepamatuji nic z toho co mi říkal ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Potěšilo ? NE NADCHLO !!!Včera jsem šel s bráchou komplet celou Karlovou ulicí od začátku do konce. Dvacet minut jsme si povídali a jak jsme tak lehce " obča" okem zavadil o ty letně oblečené slečny a paní na konci Karlovky jsem zjistil, že si nepamatuji nic z toho co mi říkal ! zkus Omega 3...................prej pomáhá i na paměť....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Dorazily mě první potápky, oranžové Orient Ray koupené mimo prodejní vlákno od zdejšího člena. Ráno v sedm jsem volal na poštu, abych se dozvěděl, že mi je doručí mezi dvanáctou a jednou hodinou. To bych nevydržel, a proto jsem si balík nechal na poště a dojel si pro ně přes celé město sám. Cestou zpět rovnou k hodináři, aby mi upravil tah (přidány dva dílky) a abych vyzvedl Primky po tchánovi, které byly v lázních. Před desátou jsem byl zpět doma a v jedenáct jsme s rodinou vyrazili na koupání do pískovny u Třeboně. Pěkně jsem je pokřtil a hezky jsme se seznámili. :-). Takže tento týden přišly hodinky pro syna, viz o pár příspěvků výše, a dočkal jsem se i já :-). Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Me potesilo sapr pivecko z cvikovskyho pivovaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 (upraveno) 48:13 Kasabian a pak Stromboli Upraveno 17. července 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 aby som nestrašil vnúčatá, tak som zhodil bradu a aj vlasy!:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky