honza71 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Zacal jsem dnes druhy tyden dovolene. Mne je tak fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 (upraveno) 100 tisíc je dobrá meta, pak už můžeš začít počítat v jednotkách "kolikrát jsem obletěl zeměkouli" asi bych se měl přihlásit k NASA, chci na měsíc Edit: teď koukám, že zeměkoule má nějakých 40000 km, tak tu mám tedy 4 krát V tom případě doporučuji tento film, nejen kvůli spojení Omega a Clooney A víš, že na tento film jsem si přesně vzpomněl, když jsem to spočítal akorát do toho mám hodně daleko, stejně tak jako většina běžných smrtelníků. Každopádně film je to skvělý, asi si ho dneska pustím, jako takovou malou oslavu a poté bych si měl už konečně pořídit i pilotky Upraveno 20. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Odpočítávám už dny do odletu na dovolenou a tak jsem si z dlouhé chvíle zkusil spočítat, kolik už jsem vlastně nalítal a docela mě ta hodnota překvapila. Zjistil jsem totiž, že následujícím letem pokořím hranici 100000 mil, je to sice taková blbost, ale na druhou stranu mě to i potěšilo, protože za svůj zatím relativně krátký život je to celkem úcty hodné číslo Znáš tyhle stránky? Docela se tam dá vyblbnout, moje statistika (snad to na ten měsíc ještě dotáhnu ): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 To si pamatujete vsechny lety kam jste kdy leteli? Ja teda ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Znáš tyhle stránky? Docela se tam dá vyblbnout, moje statistika (snad to na ten měsíc ještě dotáhnu ): Waw to je bomba, neznám to, tak na to jdu mrknout, díky ti. Doufám, že se to dá vyplnit i zpětně co nejvíc přesně. To si pamatujete vsechny lety kam jste kdy leteli? Ja teda ne :-) Já jo, ale je to dané tím, že jsem z těch mladších ročníků a ve výsledku letů ani nebylo tolik, spíš byly daleko, takže to ještě dám dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 No kdybych se hodně snažil, tak bych to mohl dát dohromady, ale nemám páru, jak dlouhé to byly lety a jsem línej to dohledávat. Lítám jenom pracovně a vedu si pracovní deník a nebo na dovolené a z těch mám fotodokumentaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Vsechny udaje jako km, cas, doba letu, rychlost, apod. se ti tam doplni samy. Zadas jen odkud kam a datum, pripadne jen rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Potěšilo mě to už včera - závěrečný koncert Prague Proms - filmová hudba. Byla to fakt paráda!A dnes jsem zjistil, že tam byl i Quentin a Ennio - viz: http://kultura.idnes.cz/hollywood-night-prague-proms-d2c-/hudba.aspx?c=A150720_124054_hudba_vdr#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 To si pamatujete vsechny lety kam jste kdy leteli? Ja teda ne :-)ved to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Vsechny udaje jako km, cas, doba letu, rychlost, apod. se ti tam doplni samy. Zadas jen odkud kam a datum, pripadne jen rok. Už to tam sypu, to si zase s něčím vyhraju, ovšem přesně datově to nedám, takže musí stačit roky, každopádně moc děkuju za tip. Bylo by fajn, kdyby k tomu byla i nějaká aplikace do telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Odpočítávám už dny do odletu na dovolenou a tak jsem si z dlouhé chvíle zkusil spočítat, kolik už jsem vlastně nalítal a docela mě ta hodnota překvapila. Zjistil jsem totiž, že následujícím letem pokořím hranici 100000 mil, je to sice taková blbost, ale na druhou stranu mě to i potěšilo, protože za svůj zatím relativně krátký život je to celkem úcty hodné číslo Gratulujem... ale 100 000 dala už aj moja mladšia dcéra a to má 23. Priznávam čestne, že mne do polovice tej magickej hranice ešte pár tisíc míľ chýba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Ahojky, narodila se mi dcerka Renatka (20.7.2015 v 23:55), vazi 3050g a meri 49cm. Jsem nejstastnejsi chlap na svete. Uz zase. No a doma uz jsme tedy vsichni. 3 deti jsou az dost ;-) Fotku Vam neukazu, bo na mobilu neumim vkladat fotky. Ale je to krasavice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Boudy: Velka gratulace tatko, hodne zdravi preji!!!. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Gratulace Boudy:-) Tři kousky? Frajer:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 hmmmm.... tiez blahozelam!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 boudy, gratuluju..ať roste a je zdravá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 nasi planuju dalsie moje vnúča a uz mam pripravenu aj uvitaciu flašku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Stavil se u mě kamarád, který po těžkém úrazu a jeho rychlé léčbě zkusí vylézt Mont Blanc :punk:A mě nejvíc potěšilo, že jakož to náhradník už do toho pekla nemusím, jenou stačilo.... V pátek se pokusí o vrchol" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 V pátek jsem se podruhé ženil a všechno klaplo přesně podle představ.Malá svatba jen se svědky a dětmi a sobotní garden party na zahradě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Stavil se u mě kamarád, který po těžkém úrazu a jeho rychlé léčbě zkusí vylézt Mont Blanc :punk:A mě nejvíc potěšilo, že jakož to náhradník už do toho pekla nemusím, jenou stačilo.... V pátek se pokusí o vrchol"Já zkusím vrchol už dnes, tedy pokud nebude ženu bolet hlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky