Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

100 tisíc je dobrá meta, pak už můžeš začít počítat v jednotkách "kolikrát jsem obletěl zeměkouli" :)

:) asi bych se měl přihlásit k NASA, chci na měsíc :D

Edit: teď koukám, že zeměkoule má nějakých 40000 km, tak tu mám tedy 4 krát :)

V tom případě doporučuji tento film, nejen kvůli spojení Omega a Clooney

A víš, že na tento film jsem si přesně vzpomněl, když jsem to spočítal :) akorát do toho mám hodně daleko, stejně tak jako většina běžných smrtelníků. Každopádně film je to skvělý, asi si ho dneska pustím, jako takovou malou oslavu a poté bych si měl už konečně pořídit i pilotky :)

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Odpočítávám už dny do odletu na dovolenou a tak jsem si z dlouhé chvíle zkusil spočítat, kolik už jsem vlastně nalítal a docela mě ta hodnota překvapila. Zjistil jsem totiž, že následujícím letem pokořím hranici 100000 mil, je to sice taková blbost, ale na druhou stranu mě to i potěšilo, protože za svůj zatím relativně krátký život je to celkem úcty hodné číslo :)

Znáš tyhle stránky? Docela se tam dá vyblbnout, moje statistika (snad to na ten měsíc ještě dotáhnu :)):

post-147-0-83753500-1437412621_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Znáš tyhle stránky? Docela se tam dá vyblbnout, moje statistika (snad to na ten měsíc ještě dotáhnu :)):

Waw to je bomba, neznám to, tak na to jdu mrknout, díky ti. Doufám, že se to dá vyplnit i zpětně co nejvíc přesně.

To si pamatujete vsechny lety kam jste kdy leteli? Ja teda ne :-)

Já jo, ale je to dané tím, že jsem z těch mladších ročníků a ve výsledku letů ani nebylo tolik, spíš byly daleko, takže to ještě dám dohromady :)

Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě to už včera - závěrečný koncert Prague Proms - filmová hudba. Byla to fakt paráda!

A dnes jsem zjistil, že tam byl i Quentin a Ennio - viz: http://kultura.idnes.cz/hollywood-night-prague-proms-d2c-/hudba.aspx?c=A150720_124054_hudba_vdr#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

Odkaz ke komentáři

Vsechny udaje jako km, cas, doba letu, rychlost, apod. se ti tam doplni samy. Zadas jen odkud kam a datum, pripadne jen rok.

Už to tam sypu, to si zase s něčím vyhraju, ovšem přesně datově to nedám, takže musí stačit roky, každopádně moc děkuju za tip. Bylo by fajn, kdyby k tomu byla i nějaká aplikace do telefonu :) 

Odkaz ke komentáři

Odpočítávám už dny do odletu na dovolenou a tak jsem si z dlouhé chvíle zkusil spočítat, kolik už jsem vlastně nalítal a docela mě ta hodnota překvapila. Zjistil jsem totiž, že následujícím letem pokořím hranici 100000 mil, je to sice taková blbost, ale na druhou stranu mě to i potěšilo, protože za svůj zatím relativně krátký život je to celkem úcty hodné číslo :)

Gratulujem... ale 100 000 dala už aj moja mladšia dcéra a to má 23. Priznávam čestne, že mne do polovice tej magickej hranice ešte pár tisíc míľ chýba.

Odkaz ke komentáři

Ahojky, narodila se mi dcerka Renatka (20.7.2015 v 23:55), vazi 3050g a meri 49cm. Jsem nejstastnejsi chlap na svete. Uz zase. No a doma uz jsme tedy vsichni. 3 deti jsou az dost ;-) Fotku Vam neukazu, bo na mobilu neumim vkladat fotky. Ale je to krasavice :-)

Odkaz ke komentáři

Boudy: Velka gratulace tatko, hodne zdravi preji!!!;).

Odkaz ke komentáři

Stavil se u mě kamarád, který po těžkém úrazu a jeho rychlé léčbě zkusí vylézt Mont Blanc  :punk:A mě nejvíc potěšilo, že jakož to náhradník už do toho pekla nemusím, jenou stačilo.... :smile_anim: V pátek se pokusí o vrchol"

post-364-0-47707800-1437460769_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Stavil se u mě kamarád, který po těžkém úrazu a jeho rychlé léčbě zkusí vylézt Mont Blanc :punk:A mě nejvíc potěšilo, že jakož to náhradník už do toho pekla nemusím, jenou stačilo.... :smile_anim: V pátek se pokusí o vrchol"

Já zkusím vrchol už dnes, tedy pokud nebude ženu bolet hlava.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...