Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Jenže každej není Frantik z Prahy, někdo má prostě větší vnímavost na alkohol. Člověk by asi klidně dojel i po flašce vína, otázka je, jak zareaguješ, když ti vyběhne mezi autama děcko do cesty.

A můžeš dostat max dvacku, ne pade.

Kdo je mene vnimavej, at nepije. To nebude povinne. Jen se bude sem tam tolerovat jedno pivo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím, Paříží jsem projížděl poslední měsíc 4x a kromě motorek lepší než Praha :-)

Paříž, Řím - strávil jsem tam něco málo za volantem a je to děsivý. Mimo velký města je to ale lepší než u nás, to zase ano.

Ovšem to vnímání je dost individuální a já navíc dělal nějaký čas panskýho kočího tak jsem zaujatej :D

Panskej kočí = řidič pro ty co si mohou svého řidiče dovolit nebo ho mají přiděleného z titulu výkonu funkce.

Odkaz ke komentáři

Dnes mě potěšily hory ... udělal jsem si tam výlet. Celý den v terénu, tůry, mj. perfektně strávený den s dcerou.

Ostravice - Pustevny - Bílá ... miluju tuhle krajinu. Dnes jsem měl možnost poprvé vidět na živo vyhořelý Libušín. Velká škoda, snad se to ale podaří opravit. Takže až na to hnusný vedro, super!!! Lítání po horách s pilotkami :) .

Odkaz ke komentáři

Ano, ale v těchto zemích žijí rozumní lidé, u nás povolíš dvě a čehůn si jich dá hnedle pět :-)jinak bych taky 0.4 povolil, no stres...

rozumní lidi žijou všude a pitomci taky. Teď máme nulovou a stejně je spousta takových co si dají nejen pět. Já bych byl pro jistou toleranci s tím že to při nehodě bude těžce přitěžující okolnost a překročení tolerance bez pardonu. Máš 2 promile? To určitě není jedno pivo po obědě nebo šťáva z kompotu. Smůla, to ti panáčku nenateklo do volátka samo od sebe. Klidně 10 let bez řidičáku. To není přehlídnutí značky nebo nějaké opomenutí, to je úmysl.

Odkaz ke komentáři

Na Bílé jsem chvíli fungoval jako Pan vrchní.....tam je krásně.....ale v tom hicu bych nevylez ani na Petřín. :-)

Tony nahoře bylo 25°C, což bylo proti městu o 9°C dole a musím říct, že to bylo příjemné :) .

zial ja to vobec tam nepoznam, je to ostuda, ze som pobehal pol sveta a vlastny kraj nepoznam poriadne....

To je škoda, určitě doporučuji. I silnice jsou v okolí super ... troufám si říct, že až nahoru vyjedeš Porschem úplně v pohodě a cesta přes Bečvu - Bílou - Hamry až na Ostravici je úžasná, na klidnou jízdu i trochu dovádění :). Ale samo ideálka je dojet do Trojanovic a pokračovat pěšo :) až na Radhošť. Dnes byl dohled až k vám na Fatru :) . A Ty jako labužník můžeš ochutnat i místní speciality ... zase jsem se rozepsal, ale tohle byl prostě po delší době špičkový den :) a klid od všeho možného.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...