Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

Gerald[editovat | editovat zdroj][/size]

Gerald je zlé malé mimino. Má velké srostlé obočí černé barvy. Je to nepřítel Maggie Simpsonové. Poprvé se objevil v epizodě Skinner - sladký nepřítel. V této epizodě upozorníLisa na nepřátelství Geralda a Maggie.

nikdy v zivote som nepozrel Simpsonovcov

takze viem o tom dost malo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My tu trasu šlapali  předloni a měl sem v karavaně 4-5 leté caparty. Naprosto bez problémů. Maminky supěly daleko za náma. A to nás na hoře chytla zmmrzlá mlha. Dolů potom Obřím Dolem. Luxus a děcka nadšené.

Jo to je fakt slapalo tam hafo rodin s docela malyma detma.

Odkaz ke komentáři

Ne.

Tak, myslim, ze nebudu moc daleko od pravdy, kdyz napisu, ze s touhou po tom, vedet kdo na cem pise na tohle forum prispevky, si tady jediny.

Po te diskuzi, kterou zminujes, otravne automaticke podpisy tady temer zcela vymizely a objevi se jen tehdy, pokud si nekdo koupi novy stroj. Nez to vsechno uzivatel nastavi a upravi a nez si ve svych prispevcich vsimne, ze to tu tapetuje hlaskou o nejakem elektrosrotu, tak se tu parkrat objevi. Ale stejne rychle to i zmizi. Takze nestoji za to to komentovat. Sem tam to nechava novy clen bez historicke pameti, ale v 99% to, ze je to otravne a nicemu to neslouzi, dojde po chvili novackum samotnym a vypnou to.

Gabo, o podpisy o prubehu hodinkove historie, spolu s ruznymi vtipnymi hlaskami a obrazkami tady vubec nejde. Ty si nastavis na serveru Chronomag a v Tapatalku, pres ktery hodne clenu na forum chodi, se filtruji a nezobrazuji se vubec. Diky bohu. Ale proti tem tady nikdo nic nema. Automaticka hlaska, kterou do zblbnuti generuje Tapatalk se zobrazuje neustale i tem, kteri pristupuji na forum pres tuto aplikaci, protoze se vklada primo do prispevku samotneho.

Podpisy nastavene na Chronomagu nikdo nezpochybnuje. Dej si tam klidne celou svou genealogii, ale hlavne si tam prosim dej i tu hlasku o tvem nejlepsim tabletu na svete, protoze jinak bys asi necitil potrebu nam to sdelovat stokrat denne. Proste musi byt asi nejlepsi. :-) Nasledne si muzes s klidnym svedomim zrusit tu automatickou hlasku, aniz by ses citil ochuzen na svych pravech. Jde totiz o to, ze stejne jako mnozi ostatni i ja pristupuji na forum v prevazne vetsine pres mobil a pres Tapatalk. Tento, jak jiz bylo receno. vyfiltrije vsechno smeti v podobe podpisu a vtipnych baneru a zanecha jen ono dulezite sdeleni, ktere sem clen fora napsal a ktere me, potazmo nas, zajima. Ovsem automaticka tapeta s irelevantni informaci o typu zarizeni se vpisuje automaticky primo do tela prispevku. Pri cteni na mobilu se pak zobrazuje ve stejne velikosti, jako prispevek sam, a dokonce odsazene. Takze pokud mas treba ty na jedne strance dva, nebo tri prispevky, na mobilu vsichni neustale scrolluji pres onu nesmirne zajimavou informaci o tvem fantastickem tabletu, ktera se na mobilu zobrazuje jako nedilna soucast toho, co napises sam. Myslis, ze je tento popis problemu uz tak trochu srozumitelny? Nechapu, ze to je treba znovu psat a znovu otvirat. Jses na foru od zalozeni Jeruzalema a ty debaty si navic pamatujes. Kdybys prisel vcera, tak to pochopim, ale takhle? Takhle to nepochopim. 

Milý Hasňo, vezmu to popořádku a budu hovořit zcela upřímně a otevřeně:

I kdybych byl jediný na tomto fóru, koho tyhle věci zajímají, myslím, že na tom není nic špatného. Snad každý tady se kromě hodinek zajímá i o jiné věci. 

Tvé vysvětlení, proč je pro tebe Tapatalk podpis tolik obtěžující je zcela srozumitelné a naprosto pochopitelné. Jelikož jsem člověk, který z principu svým jednáním nerad obtěžuje druhé, ihned bych ho vypnul a ještě se omluvil za tuto politováníhodnou událost. S čím mám však opravdu problém, je tvá snaha jít občas do konfrontace. Například poznámky typu: " ale hlavne si tam prosim dej i tu hlasku o tvem nejlepsim tabletu na svete, protoze jinak bys asi necitil potrebu nam to sdelovat stokrat denne. Proste musi byt asi nejlepsi. :-) " nebo "Takze pokud mas treba ty na jedne strance dva, nebo tri prispevky, na mobilu vsichni neustale scrolluji pres onu nesmirne zajimavou informaci o tvem fantastickem tabletu, ..." mi prostě přijdou nevhodné. Nikde jsem o svém tabletu nic takového netvrdil, tak to vidíš pouze ty sám. Nadto jsem ve svém dřívějším postu psal, proč jsem tu informaci v podpisu nechal, čili tvé poznámky na adresu mého postoje k tabletu jsou zcela zbytečné. Pokud se mě budeš snažit takovýmto způsobem školit, jak se mám chovat, vyvolá to u mě spíše opačný efekt. 

Takže tě poprosím. zkus to ještě jednou, důstojně a taktně a jistě se domluvíme jako dva slušní lidé. Děkuji.

Holt kazdej clovek ma svoje dite s velkym vobocim.

Viz výše, důvod jsem uvedl již dříve, je třeba číst :)

Odkaz ke komentáři

Milý Hasňo, vezmu to popořádku a budu hovořit zcela upřímně a....

Ok, nechci se tím dále zaobírat. Myslel jsem, že po prvním, celkem nekonfliktním naznačení, si to prostě v Tapatalku vypneš a žádná diskuze ani nevznikne. Nicméně, máš pravdu, beru ty poznámky zpět. Nebyly myšleny zle, spíše měly mírným popichnutím ukázat na zbytečnost toho automatického oznámení i, podle mě samozřejmě, nesmyslnost obhajoby zájmem čtenářů. Ale možná máš pravdu a nebylo to nutné. Beru tedy zpět. A automatické hlášení o tom, na čem jsi svůj každý příspěvek na forum napsal, si tam klidně nech. Vyvolání této debaty značí, že je to asi nějak důležité. Pro tebe, pro čtenáře, pro forum, pro vesmír, nevím, ale nemusím vědět všechno. Takže peace a zapomeň prosím na nějaké mé trapné pokusy o ironii. Pokud se tě nějakým způsobem dotkly, omlouvám se, nebylo to mým záměrem. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Já teda souhlasím s tím, že je to tam tak trochu zbytečné, ale zase si uvědomuju, že ten podpis o Tapatalku beru jako označení, že ten člověk je na mobilu a ne na kompu. Ne že by na tom nějak zvlášť záleželo, ale asi něco jako když na fb je u chatu uvedeno *mobil nebo *web... ;)

Odkaz ke komentáři

Ok, nechci se tím dále zaobírat. Myslel jsem, že po prvním, celkem nekonfliktním naznačení, si to prostě v Tapatalku vypneš a žádná diskuze ani nevznikne. Nicméně, máš pravdu, beru ty poznámky zpět. Nebyly myšleny zle, spíše měly mírným popichnutím ukázat na zbytečnost toho automatického oznámení i, podle mě samozřejmě, nesmyslnost obhajoby zájmem čtenářů. Ale možná máš pravdu a nebylo to nutné. Beru tedy zpět. A automatické hlášení o tom, na čem jsi svůj každý příspěvek na forum napsal, si tam klidně nech. Vyvolání této debaty značí, že je to asi nějak důležité. Pro tebe, pro čtenáře, pro forum, pro vesmír, nevím, ale nemusím vědět všechno. Takže peace a zapomeň prosím na nějaké mé trapné pokusy o ironii. Pokud se tě nějakým způsobem dotkly, omlouvám se, nebylo to mým záměrem.

Hasňo, v pohodě. Přesto, že informace v Tapatalk podpisu jako úplný nesmysl nevidím mimo jiné i z důvodu, který uvádím níže v reakci na uživatele Tichus, tak ho vypnu, jakmile se k tabletu dostanu.

Já teda souhlasím s tím, že je to tam tak trochu zbytečné, ale zase si uvědomuju, že ten podpis o Tapatalku beru jako označení, že ten člověk je na mobilu a ne na kompu. Ne že by na tom nějak zvlášť záleželo, ale asi něco jako když na fb je u chatu uvedeno *mobil nebo *web... ;)

Primární smysl těchto oznámení spočívá v to, že je to jakási "omluvenka" pro případný vyšší výskyt překlepů. Pokud třeba někdo píše za chůze a tak...

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli je to ve správné rubrice , ale snad nakonec ano.

Jedu k moři a říkám si co s sebou na ruku ???

První volba byla jasná tedy bílá Gečka,která jsou jen do moře a nikam jinam.

Druhá volba byl problém, jelikož jsem váhal nad hodinami na takové to machrování.

I když mám lepší i dražší hodiny zvítězily Omega Bondovky ,které mi přinesl Ježíšek.

Že do vody nepřijdou bylo jasné. Slaná voda atd.to bych jim neudělal !

Příjedu, ubytujeme se, jdu se koupat tak sahnu do taškyro Géčka a baterie kaput !!!!!

Omegy tedy donesu na pláž tam je schovám.

Nebudu psát jak mě s..e že tady není nikdo komu bych svěřil tu výměnu blbé baterie.

post-965-0-69999100-1438881055_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...